- Adım
- mehmet
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 7
Bende güncelledim ekran kontrastı çok fazla geldi bana eskiye oranla böyle bir durum farkeden var mı.
Bende güncelledim ekran kontrastı çok fazla geldi bana eskiye oranla böyle bir durum farkeden var mı.
Bana da öyle geldi hatta dusuk parlaklikta bile daha kaliteli bir görüntü var gibi.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sistem başlatıcısının güncellemesini kaldırınca düzeliyordu ama artık güncelleme görünmüyor.Arkadaşlar ana ekranda parmağı ortadan yukarı doğru çekince önceden google now geliyordu şimdi tarayıcı geliyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba ? Bu güncelleme ile oldu bu olay
Mi 8 de başka dillerde de çalışmıyor. Yazılımsal sorun. Son 3 beta sürümünde bu sorum yok. Türkçe ile alakalı değil bu durum.
Daha önce de denedim şimdi tekrar deniyorum ama yok hocam sizin sürümünüz kararlı mı beta mı ?Telefonum mi 8. Telefonun dili ingilizce. Voice match aktif. Asistan dilini de türkçe yaptım ve sorunsuz şu an kullanıyorum. Ok google aktif. Neredeyse artık telefonda parmağım ile işlem yapmıyorum. Spotfy'dan tutun whatsappa kadar her şey otomatik. Mi 8 ile ilgili bir sıkıntı yok.
Dediğiniz gibi de adlandırdım ama yinede olmadı. Defalarca indirdim ne yaptıysam hata veriyor.Arkadaşlar 10.0.3.0 kullanıp ilk konuda verdiğim 10.1.1.0 güncellemesini cihazınıza indirin. zip dosyasının adını da update.zip diye uzantısıyla beraber adlandırın. romu güncelleyici üzerinden tekrar yükleyin. öncesinde hata verenler, bir önceki sürüme dönmeden (10.0.2.0) bu şekilde denesin