Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Bende güncelledim ekran kontrastı çok fazla geldi bana eskiye oranla böyle bir durum farkeden var mı.

Failunmechul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
5
Bana da öyle geldi hatta dusuk parlaklikta bile daha kaliteli bir görüntü var gibi.
Bende güncelledim ekran kontrastı çok fazla geldi bana eskiye oranla böyle bir durum farkeden var mı.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Bana da öyle geldi hatta dusuk parlaklikta bile daha kaliteli bir görüntü var gibi.

Kaliteden ziyade bana çok fazla geldi gözlerimi yordu özellikle parlaklık artınca.Ama bir artış var demekki bana öyle gelmemiş :)

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
Arkadaşlar ana ekranda parmağı ortadan yukarı doğru çekince önceden google now geliyordu şimdi tarayıcı geliyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba ? Bu güncelleme ile oldu bu olay

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Arkadaşlar ana ekranda parmağı ortadan yukarı doğru çekince önceden google now geliyordu şimdi tarayıcı geliyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba ? Bu güncelleme ile oldu bu olay

Sistem başlatıcısının güncellemesini kaldırınca düzeliyordu ama artık güncelleme görünmüyor.

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Mi 8 de başka dillerde de çalışmıyor. Yazılımsal sorun. Son 3 beta sürümünde bu sorum yok. Türkçe ile alakalı değil bu durum.

Telefonum mi 8. Telefonun dili ingilizce. Voice match aktif. Asistan dilini de türkçe yaptım ve sorunsuz şu an kullanıyorum. Ok google aktif. Neredeyse artık telefonda parmağım ile işlem yapmıyorum. Spotfy'dan tutun whatsappa kadar her şey otomatik. Mi 8 ile ilgili bir sıkıntı yok.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Merhaba, telefon dili ile alakalı bu durum dili ingilizce yaptım google asistan eğer ekran kilidiniz yoksa kapalıyken dahi çalışıyor

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Telefonum mi 8. Telefonun dili ingilizce. Voice match aktif. Asistan dilini de türkçe yaptım ve sorunsuz şu an kullanıyorum. Ok google aktif. Neredeyse artık telefonda parmağım ile işlem yapmıyorum. Spotfy'dan tutun whatsappa kadar her şey otomatik. Mi 8 ile ilgili bir sıkıntı yok.
Daha önce de denedim şimdi tekrar deniyorum ama yok hocam sizin sürümünüz kararlı mı beta mı ?

İngilizceden türkçeye geri dönemiyorum şu an Türkçe desteklemiyor diyor

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Son düzenleme:

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Beya sürümündeyim. Bu tarz dil değişikliklerinde google uygulaması arka planda bşr takım değişiklikler yapar. Dolayısıyla türkçe seçeneğinin gitmesi normal. Bende de oluyor. Uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin. Düzelir.

Omur212

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömür
Cihazım
T40
Konular
3
Arkadaşlar 10.0.3.0 kullanıp ilk konuda verdiğim 10.1.1.0 güncellemesini cihazınıza indirin. zip dosyasının adını da update.zip diye uzantısıyla beraber adlandırın. romu güncelleyici üzerinden tekrar yükleyin. öncesinde hata verenler, bir önceki sürüme dönmeden (10.0.2.0) bu şekilde denesin
Dediğiniz gibi de adlandırdım ama yinede olmadı. Defalarca indirdim ne yaptıysam hata veriyor.

Üst Alt