Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Abdul Samet Aslanoğlu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Ben güncellemeyi yükledikten sonra kilit ekranım bozuldu. Ekranı kilitlediğimde bembeyaz oluyor ekran ve öyle kalıyor. Bu sorun ile karşılaşan var mı?

Redrinqman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 8
Konular
10
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Arkadaslar nedir bu var bir sikinti sanirim ne yapayim

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Ben güncellemeyi yükledikten sonra kilit ekranım bozuldu. Ekranı kilitlediğimde bembeyaz oluyor ekran ve öyle kalıyor. Bu sorun ile karşılaşan var mı?
Temayi 0 la . Ben guncellemeyi kurunca kilit ekranim eski haline dondu. Temayi 0 ladim duzeldi

Pil sorunu olan arkadaslar.Bir onceki surumde olan Hucresel sorunu fixlenmis sanirim. Adaptive batarya ozelligi ile batarya sureleri iyice artmis miui forumda ve xda da herkes soyluyor ben de fark etdim. Guncellemenjn tam oturmasi ve sistemin batarya optimizasyonu yapmasi icin minimum 1 gun gerekli. 1 gun bekleyin sonra farki yavas yavas hiss edeceksi jz. lakin sebeke ayarlari hala Asya ulkelerine ozel. Degistirmediler.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Osse-Saeros

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
10
Pil kullanımında bariz bir gelişme var.Hep 5 6 saat arası ekran alırdım ilk defa bu süreyi gördüm
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evren07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Evren
Cihazım
Mi 8 se
Konular
1
10.0.3.0 sürümüyle geçiş yapamayanlar, bir önceki sürüm olan 10.0.2.0 sürümünü güncelleyici üzerinden yükleyerek ardından konudaki Pie sürümüne geçiş yapabilirler. (Mi ve Google hesabınızın sifrelerini not alın, herşey silinebilir) Mi logosunda kalırsa recovery menüsünden wipeleri yapın (hersey silinir)

Mi 8 10.0.2.0 Güncelleme:

Düzenleme: Fastboot Dosyası konuya eklendi. V10.1.1.0.PEAMIFI
Hocam sabah bi güncelleme geldi akşama bıraktım akşam güncelleyecektim ama güncelleme kaybolmuş, güncellemeyi geri çekmiş olabilirler mi ?

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Temayi 0 la . Ben guncellemeyi kurunca kilit ekranim eski haline dondu. Temayi 0 ladim duzeldi

Pil sorunu olan arkadaslar.Bir onceki surumde olan Hucresel sorunu fixlenmis sanirim. Adaptive batarya ozelligi ile batarya sureleri iyice artmis miui forumda ve xda da herkes soyluyor ben de fark etdim. Guncellemenjn tam oturmasi ve sistemin batarya optimizasyonu yapmasi icin minimum 1 gun gerekli. 1 gun bekleyin sonra farki yavas yavas hiss edeceksi jz. lakin sebeke ayarlari hala Asya ulkelerine ozel. Degistirmediler.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pil kısmında senaryolarda > Etkileşimsiz mod kapalı mı kalacak peki etkin yapalım mı bu sürümde bir bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız ilk defa kullandığım günden itibaren bu güncellemeden sonra gece 12 gibi şarjdan çıkarıp telefonumu sabah kalktığımda %1-2 civarı düşmüştü. Gerçekten yakında bir kararlı sürüm sonra telefonlarımız çok daha güzel olacak.

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
arkadaşlar,
önceki sayfalarda bahsedilmiş ve ben de daha önceden bu aod ile ilgili bir konu açmıştım. yabancı bir forumda önceki güncellemeden sonra aod ekranının olmadığı yazılmıştı. ama buradaki bazı arkadaşlarda aod nin ve bildirimlerin çalıştığı yazılmış. benim telefonda aod malesef çalışmıyor. ve bu ayarın nereden kaybolduğunu veya açılacağını bir türlü bulup yapamadım.
ayarlardan ekran bölümüne girip ortam ekranı açık durumda olmasına rağmen aod olmadı.
bu konu hakkında yardımcı olacak varsa çok sevinirim. telefonu sıfırlamak istemiyorum. tüm ayarları yeniden yapmak işkence gibi olur çünki.

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
arkadaşlar,
önceki sayfalarda bahsedilmiş ve ben de daha önceden bu aod ile ilgili bir konu açmıştım. yabancı bir forumda önceki güncellemeden sonra aod ekranının olmadığı yazılmıştı. ama buradaki bazı arkadaşlarda aod nin ve bildirimlerin çalıştığı yazılmış. benim telefonda aod malesef çalışmıyor. ve bu ayarın nereden kaybolduğunu veya açılacağını bir türlü bulup yapamadım.
ayarlardan ekran bölümüne girip ortam ekranı açık durumda olmasına rağmen aod olmadı.
bu konu hakkında yardımcı olacak varsa çok sevinirim. telefonu sıfırlamak istemiyorum. tüm ayarları yeniden yapmak işkence gibi olur çünki.
Bende çalışıyor ama kullanmıyorum. Tam bir pil canavarı. Bence siz de kullanmayın :D

Üst Alt