Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

gince

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
günay
Cihazım
mi 8
Konular
9
Bende çalışıyor ama kullanmıyorum. Tam bir pil canavarı. Bence siz de kullanmayın :D
alında siz de çalışan ben de neden çalışmıyor. önceden çalışıyordu. kapatmıştım ve şimdi denemek için bir türlü çalıştıramadım. yeniden açıp kapatiliyorsunuz. benim için açıp tekrar kapatabilir misiniz? ve nederen yaptığınızı da yazarsanız atladığım bir yer mi var öğrenmek istiyorum.
şimdiden teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu çözdüm arkadaşlar.
Aslında tuhaf bir ayar ama neyse. sonuçta Xiaomi cihaz kullanıyoruz. belki başkasınında işine yarar.

Telefonu yukarıdan aşağıya parmağımızla çektiğimizde aşağıdaki gibi ekranda bildirim ekranında yani ekranı genişlettiğinizde sağa kaydırıp daha fazla derseniz ordapil tasarrufu açık ise always on display (AOD) yani ekran açık modunda saati ve bildirimleri görebiliyoruz.
umarım işine yarayan birileri çıkar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

onat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onat
Cihazım
POCO F2 Pro
Konular
4
alında siz de çalışan ben de neden çalışmıyor. önceden çalışıyordu. kapatmıştım ve şimdi denemek için bir türlü çalıştıramadım. yeniden açıp kapatiliyorsunuz. benim için açıp tekrar kapatabilir misiniz? ve nederen yaptığınızı da yazarsanız atladığım bir yer mi var öğrenmek istiyorum.
şimdiden teşekkürler.

Aslında tuhaf bir ayar ama neyse. sonuçta Xiaomi cihaz kullanıyoruz. belki başkasınında işine yarar.

Telefonu yukarıdan aşağıya parmağımızla çektiğimizde aşağıdaki gibi ekranda bildirim ekranında yani ekranı genişlettiğinizde sağa kaydırıp daha fazla derseniz ordapil tasarrufu açık ise always on display (AOD) yani ekran açık modunda saati ve bildirimleri görebiliyoruz.
Yeni bir şey fark ettim 10.2.1 güncellemesini yaptım telefonu wipe data yaparak sıfırladım, üstten gelen bildirim cekmecesinin şekli değişti, arkadaşın ki eski model yenisi yana doğru kaydırmalı, eskiden komple aşağı doğru açılıyordu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-16-13-12-08-879_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-01-16-13-12-08-879_com.android.chrome.png
    310,5 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2019-01-16-13-16-43-161_com.miui.home.png
    Screenshot_2019-01-16-13-16-43-161_com.miui.home.png
    360,2 KB · Görüntüleme: 93

sterman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erman
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
şimdiden teşekkürler.

Hocam pil tasarrufu acik mi olacak kapali mi? Anlayamadim.

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Yeni bir şey fark ettim 10.2.1 güncellemesini yaptım telefonu wipe data yaparak sıfırladım, üstten gelen bildirim cekmecesinin şekli değişti, arkadaşın ki eski model yenisi yana doğru kaydırmalı, eskiden komple aşağı doğru açılıyordu.
orada duzenle sectigi icin asagi dogru acılmış. Eskiden de yana doğru idi

erdemksk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erdem
Cihazım
mi 8 pro
Konular
0
S.A ARKADASLAR BENDE 10.2.1.0 GÜNCELLEME YAPTIM FAKAT BÖLGE SADECE ÇİN VAR GÖZ TARAMASI YOK NASIL YAPABİLİRİM ÇİNDEN BAŞKA BÖLGE ÇIKMIYO BU ARADA TELEFONA TWRP YÜKLEYİP HERŞEYİ SİLİP SIFIRDAN YÜKLEME YAPMIŞTIM ACABA SORUN BUNUNLA ALAKALI OLABİLİRMİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11
S.A ARKADASLAR BENDE 10.2.1.0 GÜNCELLEME YAPTIM FAKAT BÖLGE SADECE ÇİN VAR GÖZ TARAMASI YOK NASIL YAPABİLİRİM ÇİNDEN BAŞKA BÖLGE ÇIKMIYO BU ARADA TELEFONA TWRP YÜKLEYİP HERŞEYİ SİLİP SIFIRDAN YÜKLEME YAPMIŞTIM ACABA SORUN BUNUNLA ALAKALI OLABİLİRMİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVINIRIM
Cihazınız Mi 8 Pro galiba bu konuda ki güncelleme normal Mi 8 için

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt