- Adım
- Hamdi
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 23
Arkadaşlar, 10.2.1.0 olan linki indirip, sistem güncellemeden 3 noktaya basip kurabiliyor muyuz?
Hocam bende de sorunsuz calisti. Gece cekimi hizlanmis donmuyor artıkArkadaşlar herkes gcam'ı bir denesin bakalım. mevcut gcam'ın Verileri temizleyip oyle kaldırın
sonra bu sürümü kurun :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yapay ışıklı ortamda dalgalanma normalGcam gayet güzel çalışıyor ama bende hem custom hemde gcam ağır çekiminde dalgalanmalar oluyor. Ekran görüntüsü aldım belli olmuyor dalgalar. Bide gece modu sizce hangisi daha iyi ?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global stabil 10.1.2.0 rom yüklüyse kurabilirsinizArkadaşlar, 10.2.1.0 olan linki indirip, sistem güncellemeden 3 noktaya basip kurabiliyor muyuz?
Bir ara yapay ışıkta fotoğraf ve videoda dalgalanıyordu, bir önceki güncelleme ile düzelmişti. Kamera aynı, lens aynı fotoğraf ve gecede olmuyor ama ağır çekimde oluyor dalgalanmalar. Anlayamadım. Ama sabah gün ışığında da bakacağım.Yapay ışıklı ortamda dalgalanma normal
Gün ışığında deneyin dalgalanma olmaz
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi