Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Peki neden hucresel veri ekrandan daha fazla sarj yiyo gosteriyo buna yorumunuz nedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatta hucresel kapaliyken bu kadar harciyo. Yani telefonda her seyi kapat bi kenara koy, 2 saat sonra artik 3% pil gitmis oluyor. Sinyal sorununa sebeb oluyor bu yuzden arka planda daha iyi sinyal bulmasi icin pil tuketimi artiyor. Bug bu soyledigim gibi ve reportlandi.

gkyrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
GÖKAY ÖREN
Cihazım
HTC ONE M8
Konular
0
" data-source="post: 420405" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Bu hiç değişmemişti. Ben şimdi kadar görmedim lte/wcdma/gsm

Merhaba,
10.0.0.3 deki şebeke ayarını hatırlamıyorum ama bundan sonra gelen iki güncellemede (en son 10.1.2) hücre bekleme çok fazla pil tüketmeye başladı. Bir de yine 10.1.2 güncellemesinden sonra özellikle evde mobil şebeke çekim kalitesi düştü(Vodafone operatör ile) Telefon güncelleme öncesine göre aynı koşullarda daha az çekmeye ve doğal olarak mobil ağ sinyal kalitesindeki düşmeyle birlikte daha çok pil tüketmeye başladı.

Bu sıkıntıların güncellemeyle birlikte ortaya çıktığı kesin ancak söylendiği gibi şebeke ayarından kaynaklanıyorsa bir şekilde yine güncellemeyle düzeltileceğini düşünüyorum.

Sorunların çözümüyle ilgili bir gelişme durumunda bilgi verebilirseniz memnun olurum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Ne zaman güncelleme gelse ilk buraya bakıyorum yükleyen varmı sıkıntı çıkmışmı diye yani demek istediğim şu hemen indireyim güncellesin kafasında olmayın bi bekleyin illaki birisi yükleyecek bu telefonda böyle yapıcak bişey yok.

M.Gökhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Arkadaşlar ben şarj problemini hard reset ile çözmüştüm.

Arkadaşın dediği hücresel ayarlarını yapınca gerçekten daha iyi oldu bu arada. İkinci simde hiç internet yok zaten. Onu da GSM yaptım daha iyi.

Son düzenleme:

Beratgazi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Bende de son güncelleme tam ters etki yaptı sabah pirizden çekip güncelledim yüzde 49 şuan ve 4 30 saat ekran surem 1. Saatte e telefon konuşmam var güncellemeyi kurma var resmen güncelleme yle 6 saat Max aldığım ekran surem nerdeyse 9 saati görecek gibi duruyor

talu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Talu
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Herkese merhaba yeni mi8 aldım ve ilk olarak 10.0.3.0 güncellemesini yaptı sonra 10.1.2.0 güncellemesi geldi güncellemeyi yapmaya çalışıyorum resimdeki hatayı veriyor aradım forumda ama bulamadım

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2018-12-30 at 21.52.58.jpeg
    WhatsApp Image 2018-12-30 at 21.52.58.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 68

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Herkese merhaba yeni mi8 aldım ve ilk olarak 10.0.3.0 güncellemesini yaptı sonra 10.1.2.0 güncellemesi geldi güncellemeyi yapmaya çalışıyorum resimdeki hatayı veriyor aradım forumda ama bulamadım

zip dosyasını indirip güncellemeyi deneyin.

smhgny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
mi 8
Konular
5
Arkadaşlar güncelleme ile alakalı mı bilmiyorum ama telefonla konuşurken kesinti oluyor. Türk Telekom kullanıyorum.

O sorun bende de var. Benimde türk telekom. Ara ara kesilmeler oluyor nedense :S

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
O sorun bende de var. Benimde türk telekom. Ara ara kesilmeler oluyor nedense :S
Türktelekomdan olabilir hattım türktelekomdu benim evde çekmiyordu adam gibi;vodafone geçtim bitık daha iyi oldu,turkcell e geçtim ve mutlu son:)

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
GPS icin
Mi8 son glonal versiyonda haritaların güncellemelerini kaldırıp bı deneme yapın ben sabah yolun yarısında durup bunu denedim sorun kalmadı gibi gözüküyor ama net bişey için erken

Üst Alt