Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.1.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Tamam eğer bu düzeltiyor da tesbitim doğru olacak bir kaç saate bende test edicem
Teşekkürler.Haritaların otomatik güncellemesini kapatmak gerekecek o zaman tekrar güncellerse yine aynı hatayı verir mi onuda test edebilir misiniz ? Ben test edemiyorum.
Bende hata olmuyor küçük yer olduğundan.

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Çok önce redmi note 1 aldigimdada böyle ugrasmistim xiaomiler asla mudalesiz çalışmıyor uzmanlaşmak şart ama asıl uzmanlık alanım Samsung onunda kendine has sorunları var ama bu kadarda degil

Dostum az önce note 9 ile ilgili bi forum da dolaştım sırf ne sorunlar var diye bakıyorum. Adamların son 1 ayda konuştuğu şeyler kılıf, ekran koruyucu ve tema tavsiyeleri :) vallahi kıskandım.

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
Valla 2.5 sene note 5kullandim sıkıntıdan root rom işlerine girdim aksiyon yok bari bozaymda kendime eğlence çıksın filan uğraştım :) ama Xiaomi demek aksiyon demek GPS caslimaması nedir nasıl tanıttı sen bu telefonu dual GPS diye

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Valla 2.5 sene note 5kullandim sıkıntıdan root rom işlerine girdim aksiyon yok bari bozaymda kendime eğlence çıksın filan uğraştım :) ama Xiaomi demek aksiyon demek GPS kapışması nedir nasıl tanıttı sen bu telefonu dual GPS diye

Burda sıkıntıları yazınca tepki çekiyoruz dostum. Gidin o beğendiğiniz telefonları alın diye yorumlar ggeliyor. Bende son 2 senedir sırası ile mi max 2, mi mix 2 ve mi 8 kullanıyorum valla yordu beni. Yola çıkacağım zaman iphone 5 s im var onu kullanıyorum valla. Çift gps var diye amiral gemisi çıkartıyorsun ama sonuç maalesef hüsran.

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
Arkadaşlar işe gelirken test yaptım sonuç mükemmel hiç bir hata yok yarın sabah dönerken farklı yolda yine test edicem bence sorunu kısmen çözdük
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

redblind

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Brk
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
2
Arkadaşlar mi8 10.1.2.0 güncellemesinden sonra pil kullanımında hücre bekleme fazla pil tüketiyorsa ; ayarlar>ağ>daha fazla>acil durum uyarıları>bildirimleri aç seçeneğini kapatın. Bende oldukça işe yaradı umarım sizde de işe yarar. Deneyenler sonuçları yazarsa mutlu olurum. Kolay gelsin.

hakanlevent

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hakan
Konular
2
Arkadaşlar mi8 10.1.2.0 güncellemesinden sonra pil kullanımında hücre bekleme fazla pil tüketiyorsa ; ayarlar>ağ>daha fazla>acil durum uyarıları>bildirimleri aç seçeneğini kapatın. Bende oldukça işe yaradı umarım sizde de işe yarar. Deneyenler sonuçları yazarsa mutlu olurum. Kolay gelsin.

ben romu kurdugumda direk kapatırım bunları hücre bekleme sorunu yaşatmadı ilgisi olabilir

melphis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Arkadaslar guncellemeyi yaptim. Sag ustte 4g yaziyor ve interneti kapasam da gecmiyor. Ne yapmak lazim?

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Bende de son güncelleme tam ters etki yaptı sabah pirizden çekip güncelledim yüzde 49 şuan ve 4 30 saat ekran surem 1. Saatte e telefon konuşmam var güncellemeyi kurma var resmen güncelleme yle 6 saat Max aldığım ekran surem nerdeyse 9 saati görecek gibi duruyor
Şaka gibi. Bende Sabah çıkardım, şuan ekran süresi 25 dakika ve sarjim %90. Bakalım bu ayarları yaptıktan sonra değişen olacak mı merak ediyorum. Hücresel bildirim mesajlarını da hiç kapatmamistim, onu da kapattım. Umarım düzelme olur.

Üst Alt