- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Mi8
- Konular
- 3
Anladım peki kayıtlar nereden yapılıyor tekrar olduğunda yapmam için.Galiba beta alimlari kapatildi diye biliyorum ben
Anladım peki kayıtlar nereden yapılıyor tekrar olduğunda yapmam için.Galiba beta alimlari kapatildi diye biliyorum ben
Tamamdır kardeşim teşekkürlermi community uygulamasi ile yapiliyor hocam 3 turlu kayit yapabilirsin
1-nightly=her gece guncelleme alir
2-beta=haftalik guncelleme alir
3=stable=2-3 ayda bir guncelleme alir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
veya eu beta rom yukle hocam cin romunu baz alip ozellestirme yapilmis bir romdur cin romunda olan hersey eu romunda vardir
Evet hocam bu daha güncel sürüm oluyor. Nedeni ise Android 10 oluyor bu sürümle. Numaralar düşüyor gibi gözüküyor ancak durum öyle değilBenim kafam karıştı, biriniz aydınlatın beni lütfen.
Bende 11.0.6.0 sürüm ve andorid 9 mevcut. Şimdi konu başlığındaki 11.0.1.0 bundan daha mı güncel sürüm? Ben olaydan koptum....
Evet hocam bu daha güncel sürüm oluyor. Nedeni ise Android 10 oluyor bu sürümle. Numaralar düşüyor gibi gözüküyor ancak durum öyle değil
Özellik bakımından geri düşmez diye düşünüyorum. Deneyen arkadaşlar daha doğru bilgi verebilirler tabi ki. Bana sorarsanız Global Android 9'lu hali gayet iyi ve stabil cihazın. Eğer ki illaki değiştirmek isterseniz Bootloader kilidi açıp 20.1.21 EU Beta'ya geçmenizi tavsiye ederim. Yoksa Android 10'a geçmek için daha sabretmeniz yararınıza olacaktır stabilite anlamındaPeki sadece numara mi düşüyor yoksa MIUI sürümü gerçekten düşüyor mu, geri mi gidiyoruz özellikler bakımından?
Ikilemde kaldım guncellemekle kalmak arasında
Bl kilidim açık, global ve cin romu dışında hiç bir rom denemedim. Eu rom neden denemeliyim en ufak fikrim yok. Hele ki siz spesifik olarak versiyon numarasına kadar vermişsiniz. Neden mesela bu bahsettiğiniz eu sürümü? Globalden ne artısı var?Özellik bakımından geri düşmez diye düşünüyorum. Deneyen arkadaşlar daha doğru bilgi verebilirler tabi ki. Bana sorarsanız Global Android 9'lu hali gayet iyi ve stabil cihazın. Eğer ki illaki değiştirmek isterseniz Bootloader kilidi açıp 20.1.21 EU Beta'ya geçmenizi tavsiye ederim. Yoksa Android 10'a geçmek için daha sabretmeniz yararınıza olacaktır stabilite anlamında