- Adım
- nusret
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 1
Hocam EU olarak tabir ettiğimiz rom; çin romunu baz alıp gereksiz uygulamaların çıkarılıp diğer tüm kullanıcılara verilen romdur. Özellikle numarasına kadar vermem şuanda tüm yeni özelliklere sahip olan ve çıkmış olan son beta versiyonudur. Beta dediğime bakmayın şuan ki hali bana göre son derece stabil hatasız çalışmakta. Eğer siz şimdi Global 11.0.1.0 gibi bir sürüm yüklerseniz Android 10'un ilk sürümü olduğundan dolayı birçok hatayı deneyimleyeceksiniz batarya performansları beklenen gibi değil. şuanki EU romunun geldiği noktaya Global cihazlar belki de 3-4 ay sonra gelecek. Bu nedenle ya bekleyin iyice otursun global romlar yada geçişi bu şekilde yaparsanız sizler için daha iyi olur demek istedim. Çin romları biz global kullanıcılara göre yenilikleri çok önceden deneyimleyebilme şansına sahip oluyor. EU 'da bizi bundan mahrum bırakmıyor hepsi bu
Sorunuza cevap olarak aktif ve çalışıyor. Hatta şöyle söyleyeyim bu son rom MIUI 11.0 değil 11.2 olarak yükleniyor. O kadar ileride adamlar
Hocam şu an bahsettiğiniz EU beta romunu indirdim kuruluma başlayacağım. MiFlash ile yapabilir miyim yoksa twrp şart mı ? Bir de, sanırım haftalık güncelleme oluyormuş, normal güncelleme gibi kurabiliyor muyuz yoksa her beta güncellemesinde veri yedeklemesi yapmamız gerekiyor mu,yani veriler sıfırlanıyor mu?
Şu cahile ufak bir yardım...