Soru Mi 8 ekran parlama sorunu

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür telefonun ekran kilidini kapattığımda ekranda bir patlama gibi yeşil ışık yansıması oluyor. Her zaman açık modunu(saat ve tarihi) kapatirsam bu durum düzeliyor. Aynı şeyi yaşayan yada önerisi olan var mı
128 GB global 10.02 rom yüklü

SnowFlake

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Benim telefonda ritzy garantili irtibata geçtim telefonu gönderin bakalım diyor
Yani bi deneyin sansinizi hocam.. yani yazilim diyen cok cunku normalde ekran stabil calisiyor.. ama xiaomi developpers e gore ekran degisin diyor.. ne oldugunu bence bilen yok ama hayirlisi.. sizde ekran degistirin bakalim olursa.. bu konuyu cozmemiz lazim bir an once..

Oyla:

gok_ker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
mi 8
Konular
0
Sorunu olan arkadaşlar şunu deneyebilir mi?
Ayarlar/uygulamaları yönet e girdikten sonra sağ üstteki 3 noktaya basarak sistem uygulamalarını göster diyin.
Sonra aşağıdan "android kurulumu" nu bulun. 2 adet olacak android kurulumu. Her ikisinede tek tek girerek verileri temizle yapın. Sonra cihazı yeniden başlatarak sorunun gidip gitmediğini bi deneyin
gok_ker sereftsn SnowFlake
Arkadaşım teşekkürler. Denedim %90 faydası oldu. En azından triplere girip kilitlenip kendi kendine resetlenmiyor artık. Ama bir önceki flaşlamalar devam ediyor. Keşke bir önceki güncellemeye alabilsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani bi deneyin sansinizi hocam.. yani yazilim diyen cok cunku normalde ekran stabil calisiyor.. ama xiaomi developpers e gore ekran degisin diyor.. ne oldugunu bence bilen yok ama hayirlisi.. sizde ekran degistirin bakalim olursa.. bu konuyu cozmemiz lazim bir an once..
Bencede yazılımsal. Bir önceki güncellemede sorunum çözüldü. Ama bir güncelleme daha geldi sorun fazlasıyla geri geldi. Durum vahim. Bizim bilemediğimiz hesaplaşmalar var. Arada kaynıyoruz

Son düzenleme:
Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Arkadaşlar konudan bağımsız ama karanlık odada koyu gri renkte ve düşük parlaklıkta ghost screen farkettim mi 8 imde sizde kontrol eder misiniz sadece bende mi var bu sorun

Oyla:

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Arkadaşlar konudan bağımsız ama karanlık odada koyu gri renkte ve düşük parlaklıkta ghost screen farkettim mi 8 imde sizde kontrol eder misiniz sadece bende mi var bu sorun
Herkeste var hocam merak etmeyin

Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu linki karanlık bi ortamda parlaklığı minimuma indirerek açar mısınız hocam. Mümkünse çentik kısmına da yayı videoyu. Bende hem çentik kısmında hem de ekranın farklı kısımlarında lekeler gözüküyor.

Daha önce bunun hakkında konu açıldı düşük parlaklıkta ekranı aşağı yukarı hareket ettirirken koyu renklerde bulanıklık yapıyor
Daha önce bunun hakkında konu açıldı düşük parlaklıkta ekranı aşağı yukarı hareket ettirirken koyu renklerde bulanıklık yapıyor
ekranı hareket ettirmiyorum ama bu ghost screen gibi bir şey

Oyla:

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu linki karanlık bi ortamda parlaklığı minimuma indirerek açar mısınız hocam. Mümkünse çentik kısmına da yayı videoyu. Bende hem çentik kısmında hem de ekranın farklı kısımlarında lekeler gözüküyor.

ekranı hareket ettirmiyorum ama bu ghost screen gibi bir şey
Denedim ama birşey farkedemedim leke görünmüyor

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Arkadaşım teşekkürler. Denedim %90 faydası oldu. En azından triplere girip kilitlenip kendi kendine resetlenmiyor artık. Ama bir önceki flaşlamalar devam ediyor. Keşke bir önceki güncellemeye alabilsem

Bencede yazılımsal. Bir önceki güncellemede sorunum çözüldü. Ama bir güncelleme daha geldi sorun fazlasıyla geri geldi. Durum vahim. Bizim bilemediğimiz hesaplaşmalar var. Arada kaynıyoruz
Biraz da olsa işe yaradigina sevindim hocam. Bence de sorun yazılımsal ama xiaomi bile bilmiyor neden olduğunu

Oyla:
Üst Alt