Soru Mi 8 ekran parlama sorunu

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür telefonun ekran kilidini kapattığımda ekranda bir patlama gibi yeşil ışık yansıması oluyor. Her zaman açık modunu(saat ve tarihi) kapatirsam bu durum düzeliyor. Aynı şeyi yaşayan yada önerisi olan var mı
128 GB global 10.02 rom yüklü

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Sorunu olan arkadaşlar şunu deneyebilir mi?
Ayarlar/uygulamaları yönet e girdikten sonra sağ üstteki 3 noktaya basarak sistem uygulamalarını göster diyin.
Sonra aşağıdan "android kurulumu" nu bulun. 2 adet olacak android kurulumu. Her ikisinede tek tek girerek verileri temizle yapın. Sonra cihazı yeniden başlatarak sorunun gidip gitmediğini bi deneyin
gok_ker sereftsn SnowFlake

Son düzenleme:
Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Ayarlar/uygulamaları yönet e girdikten sonra sağ üstteki 3 noktaya basarak sistem uygulamalarını göster diyin.
Sonra aşağıdan "android kurulumu" nu bulun. 2 adet olacak android kurulumu. Her ikisinede tek tek girerek verileri temizle yapın. Sonra cihazı yeniden başlatarak sorunun gidip gitmediğini bi deneyin
hard resetle gitmeyen sorun böyle gider mi ki

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
hard resetle gitmeyen sorun böyle gider mi ki
Ben farklı bi sorunumu bu şekilde çözdüm. Neler neler denedim anlatamam. Miflash ile temiz kurulum bile yapmama rağmen çözülemeyen sorunum bu şekilde çözüldü

Oyla:

Utkumutluu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
Ben farklı bi sorunumu bu şekilde çözdüm. Neler neler denedim anlatamam. Miflash ile temiz kurulum bile yapmama rağmen çözülemeyen sorunum bu şekilde çözüldü
Gerçekten garip. Eğer arkadaşların çözümü buysa onları 1000 liradan kurtarmış oldunuz.

Oyla:

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Always on display yüzünden muhtamelen kaynaklanıyor. Onu kapatın bence çözülecek.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Yukarıdaki yöntemi deneyen varmı. Birde o yöntemi denediğimizde veriler kayboluyormu.
Hiç bişey kaybolmaz hocam. Ben çözülemeyen başka bi sorunum için denemiştim bunu. Belki bu sorunada ilaç olur. Çünkü ben hala yazılımsal olduğuna inanıyorum. Aod kapalıyken sorun olmuyor çünkü.

Oyla:

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
gok_ker sereftsn SnowFlake
Denedim hocam birşey kaybetmeyiz denemekle.biraz kullanıp geri bildirim yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Always on display yüzünden muhtamelen kaynaklanıyor. Onu kapatın bence çözülecek.
İlk başta dediğiniz gibi sadece aod açıkken yapıyor ama daha sonra sürekli hale geliyor.benim tek bulduğum çözüm otomatik parlaklığı kapatıp kullanmak karanlık ortamda en düşük ayara geldiği Zaman yapmaya başlıyor.bu yüzden parlaklık ayarı bugün yazisindaki g harfinin altında kullanmıyorum

Oyla:
Üst Alt