Soru Mi 8 ekran parlama sorunu

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür telefonun ekran kilidini kapattığımda ekranda bir patlama gibi yeşil ışık yansıması oluyor. Her zaman açık modunu(saat ve tarihi) kapatirsam bu durum düzeliyor. Aynı şeyi yaşayan yada önerisi olan var mı
128 GB global 10.02 rom yüklü

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Denedim hocam birşey kaybetmeyiz denemekle.biraz kullanıp geri bildirim yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk başta dediğiniz gibi sadece aod açıkken yapıyor ama daha sonra sürekli hale geliyor.benim tek bulduğum çözüm otomatik parlaklığı kapatıp kullanmak karanlık ortamda en düşük ayara geldiği Zaman yapmaya başlıyor.bu yüzden parlaklık ayarı bugün yazisindaki g harfinin altında kullanmıyorum
Hiç fark var mı hocam dediğimi yaptıktan sonra?

Oyla:

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Hiç fark var mı hocam dediğimi yaptıktan sonra?
Sorun hemen ortaya çıkmıyor garantiye gönderen arkadaşlar da bu yüzden çözüm alamıyor deniyorum şimdilik otomatik parlaklığı açtım aod yi de açtım yaparsa burdan haber vereceğim

Oyla:

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Sorun hemen ortaya çıkmıyor garantiye gönderen arkadaşlar da bu yüzden çözüm alamıyor deniyorum şimdilik otomatik parlaklığı açtım aod yi de açtım yaparsa burdan haber vereceğim
Maalesef tekrar yaptı

Oyla:

SnowFlake

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Sorununuz güncelleme sonrası başlamamış mıydı?
Guncelleme android 9 oncesi vardi hocam ama android 8 zamanlarinda sonradan cikti..

Garanti hangi firma hocam
Hocam suan kendi yurtdisindam getirmis oldugum cihazi kullaniyorum...

Ek olarak.. yani orjinal miui forumundaki bildirimi yaparken uyeligimde kayitli olan tel vasitasiyla whatsapp tan ulasildi...
Ve ilgili muhendis arkadas hardware hatasi oldugunu servise goturup ekranin degistirilmesi gerektigini soyledi..
Numara ve bilgileri ekte gorebilirsiniz..
Ayrica muhendisin yazdiginida ekledim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-30-18-58-16-085_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2018-12-30-18-58-16-085_com.whatsapp.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2018-12-30-19-00-34-490_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2018-12-30-19-00-34-490_com.whatsapp.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 49
Oyla:

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Guncelleme android 9 oncesi vardi hocam ama android 8 zamanlarinda sonradan cikti..

Hocam suan kendi yurtdisindam getirmis oldugum cihazi kullaniyorum...

Ek olarak.. yani orjinal miui forumundaki bildirimi yaparken uyeligimde kayitli olan tel vasitasiyla whatsapp tan ulasildi...
Ve ilgili muhendis arkadas harfware hatasi oldugunu servise goturup ekranin degistirilmesi gerektigini soyledi..
Numara ve bilgileri ekte gorebilirsiniz..
Hocam peki bu sorunu yaşayan bir çok kişi olduğunu söylediniz mi kronik problem gibi belki yaklaşımları farklı olur

Oyla:

SnowFlake

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Hocam peki bu sorunu yaşayan bir çok kişi olduğunu söylediniz mi kronik problem gibi belki yaklaşımları farklı olur
Aynen soyledim hocam.. yani adamlarda yurtdisi durumlari falan olmadigindan direk serviste ucretsiz degisim yapiliyor.. bende bu durumu anlattim uluslararasi garanti soz komusu ise eger mi store ulkemizde ucretsiz degisim yapacakmi diye sordum ve cevap beklemekteyim

Oyla:

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Aynen soyledim hocam.. yani adamlarda yurtdisi durumlari falan olmadigindan direk serviste ucretsiz degisim yapiliyor.. bende bu durumu anlattim uluslararasi garanti soz komusu ise eger mi store ulkemizde ucretsiz degisim yapacakmi diye sordum ve cevap beklemekteyim
Ritzy Garantisi olan arkadaş iki kez servise gönderdi anakart degistiler sorun devam ediyor

Oyla:

SnowFlake

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Ritzy Garantisi olan arkadaş iki kez servise gönderdi anakart degistiler sorun devam ediyor
Sorun anakart ile ilgili degilmis hocam ekran degisimi yapilmasi gerekiyormus...
Ayrica sizin telin garantisi varmidir? Tedarikciniz le falan bu konuyla ilgili konustunuz mu?

Oyla:

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Sorun anakart ile ilgili degilmis hocam ekran degisimi yapilmasi gerekiyormus...
Ayrica sizin telin garantisi varmidir? Tedarikciniz le falan bu konuyla ilgili konustunuz mu?
Benim telefonda ritzy garantili irtibata geçtim telefonu gönderin bakalım diyor

Oyla:
Üst Alt