Çözüldü Mi 8 Brick Mevzusu (12.05.2019) --- (ÇÖZÜLDÜ)

lByibo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öğrenmeye ça
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Nasil?Hemen 600 lira vereyim cihazi yarin getireyim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Getir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ritzyden aldım telefonu şimdilik halen kesin bir çözüm olmadığını söylediler. Cihazı miui yükleyip acmışlar ama sonra tekrar bu sorun çıkmış ortaya dediler. Söyledikleri doğru olabilir çünkü cihazım şuan recovery moda girmiyor. Önceden giriyordu. Ithalatci ile görüşün bu cihazları nasıl açtırdılarsa yine öyle açtırsınlar dedim. Onlarla da görüştük o yetkili hesapları bulmaya çalışıyolar vs. Dediler ve brick olan cihaz sayısı 50 civarı olduğundan Xiaomi ile iletişime geçmeyi de düşünmüyorlar dedi biraz daha fazla olması gerekiyormuş ilgilenmeleri için. Resmen umursamiyorlar yani. Zeytinburnundaki arkadasa bugün yetisemedim yarın gitmeye çalışıcam yanına. Uygur olduğu için Çinlilerle iletişimi varfir

O eleman dalga geçiyor sallamayın onu. Büyük ihtimal bootloader kilidini kendisi açtı ve kendi yetkili hesabıyla tekrar kilidi kaldırdı. Bizim durumumuz farklı biliyorsunuz.
Kesinlikle hayır bl durum sizinkiyle aynıydı bl için 500 saat bekledim acildi rom yüklerken brick ettim sizin gibi ama şuan açık ve global

bu arkadaş bl kilidini kendi açmış o yüzden tekrar geri dönmüş telefon.
soyadın parin mi

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğrudur.can bl kilidini kendim açtım neyse dileyen buyursun gelsin 1 saatte globali yüklerim resmi yolla

barocan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
barış
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
arkadaşlar benim sorunumda aynı sizinle cihaz aldığım 2.gün brick oldu. this mui cannot be installed this device arızası veriyordu.yolladım ritzy ye yapamadılar.sonra telefonla arayıp belki yapabileceklerini sölediler.tekrar yolladım.bu arada cihazda recovery menüsü geliyordu cihazda, android başlayıp açılmıyordu kısaca.neyse uzatmayayım.ikinci seferde olmadı diyip yolladılar.şarjı olmadığı için migrostan alıp aleti evde denedim. ve şimdide telefon mi yazısında kalıyo içinde recovery uçmuş yani yazılım yok sadece fastboot açılıyor.ritzy servisi aradım zaten bozuk cihaz ne olacak dediler olur mu dedim aynı şekilde halledin recovery menüsü gelmiyor dedim.Şimdi gelelim soracaklarıma sizce cihazı tekrar geri yollıyayım mi en azından eski haline getirirler mi ve bu halde edl moduna geçirilip cihaza account ile yazılım yüklenebilir mi?. şimdiden her şey için teşekkür ederim.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Getir hocam

Kesinlikle hayır bl durum sizinkiyle aynıydı bl için 500 saat bekledim acildi rom yüklerken brick ettim sizin gibi ama şuan açık ve global

Doğrudur.can bl kilidini kendim açtım neyse dileyen buyursun gelsin 1 saatte globali yüklerim resmi yolla

Yiğidim bu nasıl kendine güvendir helal olsun giggle~~

Allah aşkına bi oku konuyu da öyle yaz, yaparım ederim de. Sonra üstüne para istersin. Burada bahsi geçen cihazlar kilidi farklı hesaplarla açılmış olan cihazlar, senin cihazın ile hiç ilgisi yok. Hatta senin cihazın brick dahi olmamış facepalm~~

yunisss007

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunis
Cihazım
Mi 8Se
Konular
2
ben cihazi tamir yapdirdim inşallah sizde bir yolunu bulursunuz

OzanSRC

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Ben şuan Uygur arkadaşın yaninda Zeytinburnundayım. Cihazda 9.6.7 sürümü var diye olmuyor. Şimdi namaza gitti onu bekliyorum dönünce arka kapak açılacak edl modda sürüm düşürüp açacağız diyor. Olursa fiyat olarak 350 TL dedi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt