- Adım
- öğrenmeye ça
- Cihazım
- xiaomi mi 6
- Konular
- 3
Getir hocamNasil?Hemen 600 lira vereyim cihazi yarin getireyim
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kesinlikle hayır bl durum sizinkiyle aynıydı bl için 500 saat bekledim acildi rom yüklerken brick ettim sizin gibi ama şuan açık ve globalRitzyden aldım telefonu şimdilik halen kesin bir çözüm olmadığını söylediler. Cihazı miui yükleyip acmışlar ama sonra tekrar bu sorun çıkmış ortaya dediler. Söyledikleri doğru olabilir çünkü cihazım şuan recovery moda girmiyor. Önceden giriyordu. Ithalatci ile görüşün bu cihazları nasıl açtırdılarsa yine öyle açtırsınlar dedim. Onlarla da görüştük o yetkili hesapları bulmaya çalışıyolar vs. Dediler ve brick olan cihaz sayısı 50 civarı olduğundan Xiaomi ile iletişime geçmeyi de düşünmüyorlar dedi biraz daha fazla olması gerekiyormuş ilgilenmeleri için. Resmen umursamiyorlar yani. Zeytinburnundaki arkadasa bugün yetisemedim yarın gitmeye çalışıcam yanına. Uygur olduğu için Çinlilerle iletişimi varfir
O eleman dalga geçiyor sallamayın onu. Büyük ihtimal bootloader kilidini kendisi açtı ve kendi yetkili hesabıyla tekrar kilidi kaldırdı. Bizim durumumuz farklı biliyorsunuz.
Doğrudur.can bl kilidini kendim açtım neyse dileyen buyursun gelsin 1 saatte globali yüklerim resmi yollabu arkadaş bl kilidini kendi açmış o yüzden tekrar geri dönmüş telefon.
soyadın parin mi
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi