- Adım
- Yunis
- Cihazım
- Mi 8Se
- Konular
- 2
s-unlock 30$ odenis yapdim bakalim nasil olacak
Bugün ya da yarın geçeceğim hocam, telefonu amcama aldık, mahcup olmayayım diye kılı kırk yarıyorum, sağolun.Hocam yapılan resmi açıklama china cihazlara global rom yüklenmesine izin vermeyeceğiz şeklinde... Ama forumda pek çok arkadaşımız global roma sorunsuz geçtiler. Sadece geçiş yaparken "clear and lock" seçeneğini kapatmayı unutanların cihazları brick oldu. Hazır bootloader kilidiniz açık ve her hangi ek bir yaptırım da uygulanmamışken bence global roma geçin ve o romda kalın. İleride geçişleri de kapatabilirler.
Netcom ibaresi Çindeki mevcut 3 büyük telekom şirketiyle uyumlu oluşuna dair bir ibare hocam, konuyla bağı olmasına ihtimal vermiyorum.Hocam ingilizcem var ne anlama geldiğini çıkarabiliyorum onda sıkıntı yokYetki olduğu halde neden böyle bir hata verir onun sebebini söyleyeni ne çin forumlarında ne 4pda da bulamadım sorun bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazım Çin versiyonu. Çince tercümesi "Millet 8 full Netcom version 6GB memory 128GB black" Netcom Çin'de bir mobil operatör sanırım büyük ihtimal onlar ayrıca bir koruma koydular cihaza başka rom yüklenmesin diye
Xiaomi operatörler için de cihaz üretiyor hocam. Muhtemelen bu cihaz Netcom için üretilmiş. Netcom'dan toplu olarak satın alınmış, rus romu yüklenmiş ve ülkemize ithal edilmiş. Arkadaşımız da bu şekilde satın almış...Netcom ibaresi Çindeki mevcut 3 büyük telekom şirketiyle uyumlu oluşuna dair bir ibare hocam, konuyla bağı olmasına ihtimal vermiyorum.
Migros'da satılanların aksine benimki Global Rom yüklü geldi. Global romu da kabul ediyor cihaz bir türlü ama Çin cihazı olduğu halde Çin romunu yemiyor saçmalık..Xiaomi operatörler için de cihaz üretiyor hocam. Muhtemelen bu cihaz Netcom için üretilmiş. Netcom'dan toplu olarak satın alınmış, rus romu yüklenmiş ve ülkemize ithal edilmiş. Arkadaşımız da bu şekilde satın almış...
Migros'da satılanların aksine benimki Global Rom yüklü geldi. Global romu da kabul ediyor cihaz bir türlü ama Çin cihazı olduğu halde Çin romunu yemiyor saçmalık..
Benim imei sorgusunda da Netcom ibaresi yer alıyor. Cihazı Çin'den aldım. Bl kilidi kapalı. China rom yüklü halen.Xiaomi operatörler için de cihaz üretiyor hocam. Muhtemelen bu cihaz Netcom için üretilmiş. Netcom'dan toplu olarak satın alınmış, rus romu yüklenmiş ve ülkemize ithal edilmiş. Arkadaşımız da bu şekilde satın almış...
Barış Ben Global rom atmayı XiaomiADB programı üzerinden MiAsisstant ile denedim. Senin cihaz ARB'ye takıldığı için Miassistanta giremezsin senin durum farklı.Ben 3 tane yetkilo hesapla denedim.Hem global hem cin rom denedim.Hepsinde takili kaldi.Yetki işe yaramadi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış Ben Global rom atmayı XiaomiADB programı üzerinden MiAsisstant ile denedim. Senin cihaz ARB'ye takıldığı için Miassistanta giremezsin senin durum farklı.
Hocam ingilizcem var ne anlama geldiğini çıkarabiliyorum onda sıkıntı yokYetki olduğu halde neden böyle bir hata verir onun sebebini söyleyeni ne çin forumlarında ne 4pda da bulamadım sorun bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazım Çin versiyonu. Çince tercümesi "Millet 8 full Netcom version 6GB memory 128GB black" Netcom Çin'de bir mobil operatör sanırım büyük ihtimal onlar ayrıca bir koruma koydular cihaza başka rom yüklenmesin diye