Yardım Mi 8 Batarya Sorunu (Acil yardim)

greenfairy45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
iP6
Konular
5
Selamun Aleyküm arkadaşlar gecenlerde de konu acmıştım pek yardımcı olan yoktu bu pil sorununu nasıl çözerim 4.5G ve wifi ile kullandim %100 de idi sabah sarjdan söktüğümde
Parlaklik - Dusuk
Gün icinde kullandigim uygulamalar
Facebook
İnstagram
Google Chrome
Youtube
Lütfen yardimci olursaniz sevinirim cogu kisi 6 7 8 saat aliyor
By.TRabZonLu™

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gunertalha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 8 lite 128 G
Konular
0
“Mi 8” Android 9 (Pie) kullanıp da pil tüketiminden şikayet edenler için uygulanacak 3 çözüm:
1- “Settings / Additional settings / Privacy / Location / Scanning / WLAN scanning” seçeneği devre dışı olmalı.
Not: Bu adım ile “Android system”, “Xiaomi framework” ve “Cell standby” batarya kullanımı ciddi şekilde azalıyor.
2– “Settings / Battery & performance / Scenes” içindeki “Non-interactive mode” seçeneği devre dışı olmalı.
3– “Settings / My Device / All specs / Total Storage” seçeneğine 5 kere tıkladıktan (Menüye girmekte zorlananlar, arama alanında *#*#4636#*#* tuşlayarak ilgili menüye ulaşabilir.) sonra “Phone Info 1/2” alanlarına girip, ayarı “LTE/WCDMA” olarak seçilmelidir. (telefonunuzu her yeni başlattığınızda bu işlemi tekrar yapmanız gerek.)
Ya hocam cok guzel yazmissin burda ingilizce yaziyo nasil yapicaz bi yardimci olsaniZ

Erdem388

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Şebeke 2 diş çekiyor. Büyük ihtimal ondan kaynaklanıyor.