Yardım Mi 8 Batarya Sorunu (Acil yardim)

greenfairy45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
iP6
Konular
5
Selamun Aleyküm arkadaşlar gecenlerde de konu acmıştım pek yardımcı olan yoktu bu pil sorununu nasıl çözerim 4.5G ve wifi ile kullandim %100 de idi sabah sarjdan söktüğümde
Parlaklik - Dusuk
Gün icinde kullandigim uygulamalar
Facebook
İnstagram
Google Chrome
Youtube
Lütfen yardimci olursaniz sevinirim cogu kisi 6 7 8 saat aliyor
By.TRabZonLu™

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

greenfairy45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
iP6
Konular
5
Ben bunları yaptıktan sonra iki kat arttı şarj sürem abartmıyorum günde yaklaşık 8 saat ekran süresi alıyorum deli gibi de her şey açık.

ilk seçenek bazı uygulamalar tinder gibi google konum uyarısı verip ok ye tıklayınca otomatik konum tarama açılıyor. bunlara dikkat etmek gerek.

Uçak moduna alıp ve yeniden başlattığınızda da şebeke ayarları eskisine dönüyor onu da düzeltmeniz gerek.

bunları sık sık kontrol etmeniz gerekiyor arkadaşlar. yoksa 5 saati zor görürsünüz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

abartmıyorum minimum 7 saat ekran süresi alırsın poco da ağır oyunları oynamadığın sürece.
Wlan dediginiz wifi dimi

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Poco ile 7 saat ekran süresi o batarya için komik bence. Benim poco tercihim sırf bataryası için olur, bu ekran süresi tatmin edici değil. Redmi Note 4x ile 12 saat ekran süresi alıyorum.

* * *

Konu hakkında tavsiyem, Google uygulamasının güncellemelerini kaldırın telefonu yeniden başlatın ve yeniden güncelleyin. Ben faydasını gördüm, vakit bulunca Redmi Note 4 başlığında bunu detaylıca anlatırım.

Oyla:

greenfairy45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
iP6
Konular
5
Poco ile 7 saat ekran süresi o batarya için komik bence. Benim poco tercihim sırf bataryası için olur, bu ekran süresi tatmin edici değil. Redmi Note 4x ile 12 saat ekran süresi alıyorum.

* * *

Konu hakkında tavsiyem, Google uygulamasının güncellemelerini kaldırın telefonu yeniden başlatın ve yeniden güncelleyin. Ben faydasını gördüm, vakit bulunca Redmi Note 4 başlığında bunu detaylıca anlatırım.
Nasil kaldiricaz guncellemeyi soylermisin

Oyla:

tahaydin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Ben de yaptım bu ayarları mıuı 10.2.2 de bakalım ne olacak normalde 5 saat civarında alıyodum ekran süresi oyun oymadan

Oyla:

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4

* * *

minimum yazdım farkında isen kullanıma göre değişir bu değerler. 12 saatide yakalayabilir arkadaş.

Wlan dediginiz wifi dimi

evet wifi wlan kablosuz tarayıcı (Scanning) yani

Oyla:

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Arkadaşlar beta kullanıyorum. Telefon ilk beta kurulumunda ilk 2 hafta 7 8 saat ekran süresi veriyordu . Ama. 2 gündür şarj sürem baya düştü. Sözde yapay zeka zamanla kullanılmayan uygulamaları optimize ediyor fakat tam tersi oluyor ne hikmetse. Temiz kurulum yaptım ve şuan 2 bck saat ekran süresi var ve şarjım %75. Temiz kurulum yapmanızı tavsiye ediyorum. Sebeke ayarları vs bunlarin hiç bir faydasını da görmediğimi belirtmek isterim. İyi forumlar.

Oyla:

greenfairy45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
iP6
Konular
5
Arkadaşlar beta kullanıyorum. Telefon ilk beta kurulumunda ilk 2 hafta 7 8 saat ekran süresi veriyordu . Ama. 2 gündür şarj sürem baya düştü. Sözde yapay zeka zamanla kullanılmayan uygulamaları optimize ediyor fakat tam tersi oluyor ne hikmetse. Temiz kurulum yaptım ve şuan 2 bck saat ekran süresi var ve şarjım %75. Temiz kurulum yapmanızı tavsiye ediyorum. Sebeke ayarları vs bunlarin hiç bir faydasını da görmediğimi belirtmek isterim. İyi forumlar.
Bende denedim.bakalim faydasini gorucem mi her guncelleme geldiginde temiz kurulum yapmak lazim gecen ay yapmistim 6 saat aliyodum suan 4 saat temiz kurulum yapcam.

Oyla:

zaferkahraman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer Kahram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4

şebeke ayarını düzeltmediğimde gece 12 de çıkarıp sabah kalktığımda %93 kalıyordu.
Şebeke ayarını düzeltince de gece 12 de çıkarıp sabah kalktığımda %99 oluyor.

Denemeden bence ön yargılı olmayın.

Ayrıca wi-fi scanning / konum tarama bütün android telefonların pie güncellemesinden sonra baş belası oldu. Araştırabilirsin internette.

Temiz kurlum yapsanız bile kullandığınız uygulamalar da çok önemli. Mesela Tinder konum taramayı otomatik açıyor ve inanılmaz şarj yiyor. mecbur elle kapatmak gerekiyor.

Ben her şeyi denedim en optimum bu şekilde istediğiniz kadar temiz kurulum yapın zamanla uygulamaları tekrar yükleyip konum tabanlı uygulamaları kullanınca şarj eriyor. onun için yukarıdakileri yapmak sizin faydanıza.

Oyla:

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Bende denedim.bakalim faydasini gorucem mi her guncelleme geldiginde temiz kurulum yapmak lazim gecen ay yapmistim 6 saat aliyodum suan 4 saat temiz kurulum yapcam.

şebeke ayarını düzeltmediğimde gece 12 de çıkarıp sabah kalktığımda %93 kalıyordu.
Şebeke ayarını düzeltince de gece 12 de çıkarıp sabah kalktığımda %99 oluyor.

Denemeden bence ön yargılı olmayın.

Ayrıca wi-fi scanning / konum tarama bütün android telefonların pie güncellemesinden sonra baş belası oldu. Araştırabilirsin internette.

Temiz kurlum yapsanız bile kullandığınız uygulamalar da çok önemli. Mesela Tinder konum taramayı otomatik açıyor ve inanılmaz şarj yiyor. mecbur elle kapatmak gerekiyor.

Ben her şeyi denedim en optimum bu şekilde istediğiniz kadar temiz kurulum yapın zamanla uygulamaları tekrar yükleyip konum tabanlı uygulamaları kullanınca şarj eriyor. onun için yukarıdakileri yapmak sizin faydanıza.
Kesinlikle on yargılı davrandığımi düşünmüyorum. Hatta deneyip denemediğimi bilmeden konuşarak siz on yargılı davranmis oluyorsunuz. Söylediğiniz bütün ayarları her türlü koşullarda denedim. Ama sebeke ayarları ile hiç bir yol kat edemedim. Kaldı ki tek yorumum sebeke ayarları üzerindeydi. Ve wifi scanning konusunda hem fikiriz. En başından beri kapalı tutuyorum. Nfc, otomatik yazdırma hizmeti, kablosuz ekran yansıtma bunlarda aktif ise kapatmakta fayda var. İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt