İnceleme Mi 8 / 8.11.15 Beta Sürümü / Night Mode ile Çekilen Fotoğraflar.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
8.11.15te herkeste bulunan genel bi sorundu bu. 8.11.23 itibari ile bende sıkıntı kalmadı. Bildirim panelinde gösteriyor. Fakat hala göstermiyor ve hata devam ediyor diyenler var.

Telefondan, Ayarlar/Yüklü Uygulamalar/İndirilenler i seçip bildirimlerin tümünü aktif edip ve 8.11.23 sürümünü yükleyip tekrar deneyin isterseniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam sıkıntı play storedan yeni uygulama yüklerken değil de uygulamaya gelen güncellemeyi yaparken var. 8.11.15 e kadar güncelleme yaparken görünüyordu ama son iki sürümde görünmüyor. Ayrıca twitterda tüm bildirim ayarları yapılı olmasına rağmen ses gelmiyor. Sadece bildirim düşüyor ekrana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bulamadım hocam kusura bakmayın hangisi yada hangisini seçmek lazım
Gece yazıyor ya orda hocam. Paylaştığın 2. görüntüde görünüyor

falid

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Falid
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
4
Anladım hocam teşekkür ederim. Başka bi konuda da sıkıntım var telefonu aldığımdan beri. Ben ayrı konu açtım internet paylaşımıyla alakalı ama bir arkadaş dışında yazan olmadı. 5ghz bandını aktif ettiğinizde cihazlarınız buluyor mu ssid'yi? Ben sadece 2,4ghz ile interneti paylaşabiliyorum. 5ghz açıkken hiçbir cihaz görmüyor
Hocam sıkıntı play storedan yeni uygulama yüklerken değil de uygulamaya gelen güncellemeyi yaparken var. 8.11.15 e kadar güncelleme yaparken görünüyordu ama son iki sürümde görünmüyor. Ayrıca twitterda tüm bildirim ayarları yapılı olmasına rağmen ses gelmiyor. Sadece bildirim düşüyor ekrana

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gece yazıyor ya orda hocam. Paylaştığın 2. görüntüde görünüyor
Teşekkürler bende ayrı bir yer var sandım

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Night Mode o kadar iyiki sadece gece de değil her türlü manzara için artık bunu kullanıyorum

Normal mod

Night mod

cagrisari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
0
Merhaba telefonum mi8 lite. En son 10.2.2.0 kararlı rom dan beta 9.1.17 beta surumunu indirip güncelleme paketi seç diyerek geçtim. Ben android9 olur sandım ama hala Oreo gozukuyor. Ayrıca night mod falan da yok. Yanlış bir sürüme mi geçtim acaba. Aslında en başında geçmek isteme sebebim araç Bluetooth bağlantısında telefonun müzik ve videoları hiçbir şekilde oynatması idi. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Üst Alt