İnceleme Mi 8 / 8.11.15 Beta Sürümü / Night Mode ile Çekilen Fotoğraflar.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Gördüm gördüm farkettim sonra :)
Yalnız algıda seçicilik muhteşem. Ordan onu tespit etmek anında. Valla bravo. Sizin gözden bu telefonlara da lens olarak takmak lazım
8=)8=)Sağ olun hocam ama gözlerim iyi durumda değil, Nokia 6600'e dönmeye gerek yok bence haha--haha--

sereftsn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
şeref
Cihazım
mi 8
Konular
2
Hocam rica etsem fastboot linkini paylaşır mısınız. Bide global 10.0.3.0 kullanıyorum mi flash ile temiz kurulum yapıp geçsem sıkıntı olur mu

Alicandk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
15
Efsanevi olmuş elinize sağlık betaya nasıl geçebilirim

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Hocam aradaki fark inanılmaz.Elinize sağlık.

Aklıma takılan bir şey var.Bu night mod nerde? Yani bende Mi 8 SE kullanıyorum beta 8.11.15 ama stock kamerada yok.Sadece Mi 8'e özel mi?

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Hocam rica etsem fastboot linkini paylaşır mısınız. Bide global 10.0.3.0 kullanıyorum mi flash ile temiz kurulum yapıp geçsem sıkıntı olur mu

Yukarıdaki fastboot değil direk recovery linki. Fastboot, miflash tool vs cihazı yanlışlıkla brick yapma ihtmali olduğundan bulaşmıyorum.

Bunu telefonda downloaded_rom klasörü oluşturup içerisine kopyalarak ayarlar/telefon hakkında/sistem güncelleme/ yukarıdaki üç noktadan recoveryi seçerek beta sürüme geçebilirsiniz.
Bu şekilde cihazınız brick olmaz.
Bir de verileriniz siliniyor. Yedek almanız lazım. Bilginiz olsun.
8.9.7yi yükledikten sonra otomatik olatak 8.11.15e güncelleme yapıyor telefon.

Efsanevi olmuş elinize sağlık betaya nasıl geçebilirim

Teşekkür ederim. Sağolun. Aynen yukarıdaki şekilde anlattığım gibi geçiş yapbilirsiniz.

Hocam aradaki fark inanılmaz.Elinize sağlık.

Aklıma takılan bir şey var.Bu night mod nerde? Yani bende Mi 8 SE kullanıyorum beta 8.11.15 ama stock kamerada yok.Sadece Mi 8'e özel mi?

Açıkçası mi 8 se hakkında fikrim yok. Yanlış bir bilgi vermek istemem. Mi 8de direk kamera açınca alttaki kamera, foto, kısa video seçeneklerinin yanında yer alıyor.

Son düzenleme:

Alicandk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
15

Yukarıdaki fastboot değil direk recovery linki. Fastboot, miflash tool vs cihazı yanlışlıkla brick yapma ihtmali olduğundan bulaşmıyorum.

Bunu telefonda downloaded_rom klasörü oluşturup içerisine kopyalarak ayarlar/telefon hakkında/sistem güncelleme/ yukarıdaki üç noktadan recoveryi seçerek beta sürüme geçebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Sağolun. Aynen yukarıdaki şekilde anlattığım gibi geçiş yapbilirsiniz.

Açıkçası mi 8 se hakkında fikrim yok. Yanlış bir bilgi vermek istemem. Mi 8de direk kamera açınca alttaki kamera, foto, kısa video seçeneklerinin yanında yer alıyor.

Hocam sağolun birde içindeki verilerin silinmemesi için yapabileceğimiz ne var

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Hocam sağolun birde içindeki verilerin silinmemesi için yapabileceğimiz ne var

Maalesef hiçbir şey. Ya mi cloud hesabına senkronize edeceksiniz ya da bilgisayara kopyalayıp tekrar telefona yükleyeceksiniz.

Cihazınızın android versiyonu da değişiyor. O yüzden verilerinizin silinmeme ihtimali yok diye biliyorum.

Alicandk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
15
Maalesef hiçbir şey. Ya mi cloud hesabına senkronize edeceksiniz ya da bilgisayara kopyalayıp tekrar telefona yükleyeceksiniz.

Cihazınızın android versiyonu da değişiyor. O yüzden verilerinizin silinmeme ihtimali yok diye biliyorum.
hocam son olarak her telefon için anlattiginiz şekilde betayi kurabiliyor muyuz birde en miui da olan 8.11.15 beta dosyası 1.7 GB bu dosyayı kursak olur mu

efiltem

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zek
Cihazım
MI 8
Konular
8
Eğer cihazınıza ait beta sürümüyse, ve yükleyeceğiniz beta sürümü mevcut kararlı sürümünüze eşit ya da büyükse (android sürümi açısından) evet geçiş yapabilirsiniz. Fakat alt sürüme geçiş yapamazsınız. Tabi bu bahsettiklerim arb koruması olan telefonlar için. Arb yoksa zaten sıkıntı yok.

Maalesef direk ordaki yazılımı fastboot olmadan yükleyemezsiniz. Çünkü 8.11.15 yazılımı android 9 yüklü. Oysa ki bizim vihazlarımızdaki kararlı sürüm android 8.1 oreo. Android uyumsuzluğu açısından iki alternatifiniz var.

1-) Ya fastboot ile direk 8.11.15 yükleyeceksiniz. Ki burda da clean and lock seçeneğini unutursanız brick olma ihtimali var. Burada bilgisayar üzerinden program vasıtasıyla yükleme yapılıyor.
2-) Cihaz brick olmasın ama betaya geçeyim diyorsanız son android 8.1 tabanlı beta sürüm olan ve linkini verdiğim 8.9.7 yazılımını yüklemek ve daha sonrasında ota üzerinden 8.11.15'e güncellemek. Burada da bilgisayar, program vs olmadan telefonun kendi güncelleyicisi ile işlem yapılıyor. Ve cihazınızın brick olma ihtimali ortadan kalkıyor

Son düzenleme:

sefa142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
18
Hocam sizin dediğiniz şekilde betaya geçtim çok teşekkür ederim çok güzel bir şekilde bilgi verdiniz herşeyi rahatça yapabildim. Android 9 kullanıyorum ve Magisk yi nasıl kurabilirim Android Pie için twrp ve magiski nasıl kurucam.

Üst Alt