Soru Mi 6'lardaki Ekran Parlaklığı ve Kontrast Farkı?

dalileon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Front-End Developer & Web Design Expert
Konular
7
Kipa'da gezerken telefon reyonunda mi6 128 gb modeline rastladım. Hemen kendi mi6 telefonumla karşılaştırdım fakat ekran parlaklığında bariz parlaklık ve beyaz tonu farklılığı gördüm. Bu durum baya canımı sıktı. Ekran kalitesine çok önem veren biri olarak telefonumdan soğudum. Arka kapaklarında en altta yazan yazılarda bile farklılıklar vardı. Mesela benimkinde mct1 yazarken onda mct1-c1 yazıyor. Benim kapaktaki yazılar hatalı gibi basık harflerle yazarken onda normal yazılmış.

Aklıma panel farklılığı geldi ama mi5'teki gibi mi6'da farklı panel kullanılmadığını biliyorum. Sizce eşdeğerinden daha soluk ekrana sahip olması ayıplı ürüne girer mi?

dalileon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Konular
7
Hocam hayırlı olsun, umarım Ghost Screen Sorunu yaşamazsınız LG Panel'de :)

Arkadaşlar yeni aldığım da jdi panel. Sorun jdi paneller arası parlaklık ve kontrast farkı. Bunu fotoğraflayıp diğerini iade etmeyi düşünüyorum. Emsallerine göre farklılık gösteriyorsa ayıplı ürüne girer.

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Arkadaşlar yeni aldığım da jdi panel. Sorun jdi paneller arası parlaklık ve kontrast farkı. Bunu fotoğraflayıp diğerini iade etmeyi düşünüyorum. Emsallerine göre farklılık gösteriyorsa ayıplı ürüne girer.
Aynen oyle hocam. Fotograf paylasabilir misiniz ikisi arasindaki farki gormek adina.

Oyla:

dalileon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Konular
7
Fotoğraf paylaşamıyorum, çünkü aldığım telefonun paneli lg çıktı. Teşhirdeki ürün jdi paneldi. Fakat lg'nin paneli çok daha iyi ve keskin görüntü veriyor. Ekranda bir problem çıktı yalnız. Kipa'ya iade etmek ve delta servise değişim için vermek konusunda kararsız kaldım. Yandan ışık sızması ve üst sol da gölge mevcut :/ Delta Servis'e versem değişim için yenisini de lg panel olarak istiyorum desem olur mu?

Delta Servis 1 Delta Servis 2

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Fotoğraf paylaşamıyorum, çünkü aldığım telefonun paneli lg çıktı. Teşhirdeki ürün jdi paneldi. Fakat lg'nin paneli çok daha iyi ve keskin görüntü veriyor. Ekranda bir problem çıktı yalnız. Kipa'ya iade etmek ve delta servise değişim için vermek konusunda kararsız kaldım. Yandan ışık sızması ve üst sol da gölge mevcut :/ Delta Servis'e versem değişim için yenisini de lg panel olarak istiyorum desem olur mu?
Hocam dün sıfır cihaz almışsınız ve hatalı çıkmış. Gidin değiştirin direk kipadan. Gerekirse para iadesi alın. 1 günlük cihaz için delta falan uğraşmayın

Oyla:

dalileon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Konular
7
Hocam dün sıfır cihaz almışsınız ve hatalı çıkmış. Gidin değiştirin direk kipadan. Gerekirse para iadesi alın. 1 günlük cihaz için delta falan uğraşmayın

Kipa'lar iade konusunda ne olursa olsun servis raporu olmadan iade almıyorlar. Beğenmedim deyip, kullanmadan versen dahi almıyorlar.

Ekranın resimlerini olabildiğince belirgin çekmeye çalıştım ama gölgelenme çıplak gözle daha belirgin şekilde görülebiliyor. Ayrıca ekranın alt kenrında da ışık patlaması mevcut (oradaki renkler daha açık tonda).
[doublepost=1516615015,1516276481][/doublepost]Kimsenin ilgilendiği yok delta servis'ten. En iyisi hiç uğraşmadan iade raporu almak için servise göndermek.

Ekli dosyalar

• IMG_20180119_004434.jpg
    IMG_20180119_004434.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 89
  • IMG_20180119_004520.jpg
    IMG_20180119_004520.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 85
Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Kipa'lar iade konusunda ne olursa olsun servis raporu olmadan iade almıyorlar. Beğenmedim deyip, kullanmadan versen dahi almıyorlar.

Ekranın resimlerini olabildiğince belirgin çekmeye çalıştım ama gölgelenme çıplak gözle daha belirgin şekilde görülebiliyor. Ayrıca ekranın alt kenrında da ışık patlaması mevcut (oradaki renkler daha açık tonda).
[doublepost=1516615015,1516276481][/doublepost]Kimsenin ilgilendiği yok delta servis'ten. En iyisi hiç uğraşmadan iade raporu almak için servise göndermek.
Kesinlikle servisle iletisime gecip iade edin kabul edilemez bir durum.
[doublepost=1516615261][/doublepost]
Cevabiniz icin tesekkur ederim aksam atacagim.
[doublepost=1510747090,1510747020][/doublepost]
Cevabiniz icin tesekkurler.
[doublepost=1510758280][/doublepost]
Normalde ekran siyah burda açık renk gorunmus.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bendede boyle bir sorun var fakat ancak mi ekraninda gozukuyor. O yuzden pesine dusmedim.

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
jdi panel olmasına dikkat et lg ler sıkıntı

Oyla:

Dtl1990

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emine
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
10
Bende lgd yazıyor bı ghost dediğiniz olay nedir ne gibi bi sıkıntı yaratır
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Zannediyorum etiketler gözden kaçtı, tekrar ekleyelim...

Delta Servis 1 Delta Servis 2

Oyla:
Üst Alt