Sohbet Mi 6 ya Google kamera kurmak...

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Elinize sağlık sayın hocam. Güzel bir anlatım ve paylaşım olmuş. Ayrıca fotoğraflarda bir o kadar güzel. :) clap~~clap~~clap~~
Aman efendim... Sizin gibi kıymetli bir üstat ve mi 6 daşımın övgüsüne mazhar olmak benim için hakikaten gurur verici bir olay. Teşekkürler hocam.:$:$

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Aman efendim... Sizin gibi kıymetli bir üstat ve mi 6 daşımın övgüsüne mazhar olmak benim için hakikaten gurur verici bir olay. Teşekkürler hocam.:$:$
Estağfurullah hocam, bu güzel paylaşım için en büyük övgüyü siz hak ediyorsunuz. :$ Tekrardan elinize ve yüreğinize sağlık.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Konunun başından itibaren yapılan onca değerli yorumdan sonra ortaya şöyle bir netice çıkıyor. Eğer bir kullanıcı Google kamerayı kullanmak ve nimetlerinden faydalanmak istiyorsa yapılması gerekenler belli, çok açık ve net. Kapı dururken bacadan girmenin de hiç bir mantığı yok
Benim gibi garantici bir insan bile bir yıllık garantiyi çöpe atıp böyle bir teşebbüsü göze alabiliyorsa kafalarında şüphesi olanlara tavsiye ederim. Mutlaka Google kamera deneyimini yaşayın.
Ben fotoğraf aşığı biri olarak geçen yıllarıma hakikaten acıyorum ve bu işe önayak olan dostlarıma tekrar teşekkür ediyorum.

miui playet

Tecrübeli Üye
Uzman Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
75
Konunun başından itibaren yapılan onca değerli yorumdan sonra ortaya şöyle bir netice çıkıyor. Eğer bir kullanıcı Google kamerayı kullanmak ve nimetlerinden faydalanmak istiyorsa yapılması gerekenler belli, çok açık ve net. Kapı dururken bacadan girmenin de hiç bir mantığı yok
Benim gibi garantici bir insan bile bir yıllık garantiyi çöpe atıp böyle bir teşebbüsü göze alabiliyorsa kafalarında şüphesi olanlara tavsiye ederim. Mutlaka Google kamera deneyimini yaşayın.
Ben fotoğraf aşığı biri olarak geçen yıllarıma hakikaten acıyorum ve bu işe önayak olan dostlarıma tekrar teşekkür ediyorum.
ben de aynı sizin gibi garanticiydim taki düne kadar mi globe ve gcam beni benden aldı resmen. 1.5 yıllık garantiyi hiç umursamadım bile

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Mi 6 farkı hocam.8=):|
Efsanenin farkı maşallah mi6 ya ne versek hakkıyla üstesinden geliyor konu benimçok hoşuma gitti, enaz4 kişinin emeği var ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,yönetici olsaydım konuyu sabitlerdim çünkü bir konunun içinde hem birkaç konu var hemde birkaç değerli ustanın emeği var.buarada gcam gece çekimi mükemmel olmuş ve ayrıca eu beta roma geçme vakti çoktaaaan geçmiş :)

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Efsanenin farkı maşallah mi6 ya ne versek hakkıyla üstesinden geliyor konu benimçok hoşuma gitti, enaz4 kişinin emeği var ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,yönetici olsaydım konuyu sabitlerdim çünkü bir konunun içinde hem birkaç konu var hemde birkaç değerli ustanın emeği var.buarada gcam gece çekimi mükemmel olmuş ve ayrıca eu beta roma geçme vakti çoktaaaan geçmiş :)
ben de aynı sizin gibi garanticiydim taki düne kadar mi globe ve gcam beni benden aldı resmen. 1.5 yıllık garantiyi hiç umursamadım bile

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklın yolu her zaman birdir.
Aslında mi 6 nın kamerası mı kötü yoksa Google kamera mı bu kadar iyi diye sormadım değil. Fakat haklısınız, efsane Google kamera ile bambaşka bir cihaz oldu. Tabii kıymetli hocalarımın da yardımıyla...
Eu rom konusuna gelince.... Bunun kaçarı yok sayın hocam. Eninde sonunda sizlerin arasına mutlaka katılacağım. Zaten üstat Skorpi hazır kıta bekliyor benden bir işaret gelsin diye. Yakındır inşallah...

Üst Alt