Aosp romlarda google kameranın Mi6 için düzgün ve Stabil çalıştığına dair herhangi bir yorum duymadım.Havoc 3.3 ROM kullanıyorum fakat google kamera modülünü bulamadım.Yardımcı olabilecek var mı ?
Busybox bir çok Unix komutlarının çalıştırılmasını sağlayan uygulamadır diye biliyorum. Daha evvel çalıştıramadığım dolby uygulamasını onu kurarak çalıştırdım. Magisk mağazasında aratarak da bulabilirsiniz.
Verdiğim dolby modülü ise v6 sürümü. Sizde yüklü olan ise v1...
Dolby yi çalıştıramadım dediğiniz ya... Belki bu şekilde Kurabilirsiniz. Deneyin isterseniz.
Magisk 20.3 de dolby modülü gözükmüyor hocam 19.3 yüklemeniz gerekiyorHocam verdiğiniz eklerden busybox ve dolbyi flashladım fakat ana ekranımda dolby ve busybox simgeleri oluşmadı. Dolayısıyla ayar yapamıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir?
Teşekkürler hocamBuyrun hocam, benim kullandığım...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Güzel ve güncel gcam teşekkürler hocam. Fakat kameradan galeriye geçiş sorunu var. Bir çözümü var mıdır?Buyrun hocam, benim kullandığım...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet, maalesef 7 üstü gcam sürümlerinde bu sıkıntı var. Benim için problem teşkil etmiyor. Fakat isterseniz google fotoğraflar ile uyumlu gallery go uygulamasını play store dan indirerek bu duruma çare bulabilirsiniz.Güzel ve güncel gcam teşekkürler hocam. Fakat kameradan galeriye geçiş sorunu var. Bir çözümü var mıdır?