MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

hakan058

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
mi6
Konular
0
v20.3.19 Beta ile gelen bu özellik, arka planda çalışan uygulamaların kamera, mikrofon, konum erişimi olduğunu göstermek için, güvenlik bildirimi olarak eklenmiş.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Maalesef sizin ekraniniz gibi değil benimki,

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-21-22-37-29-785_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-03-21-22-37-29-785_com.android.settings.jpg
    214,3 KB · Görüntüleme: 74

kubilayk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
Mi 6
Konular
2
20.3.12 ile 4-5 saat ekran süresi alıyordum, kullandıkça sistem ağırlaşıyor göz ardı edilmez kasmalar oluşuyordu. Şimdi güncelleme yapıyorum günlük kullanım ve batarya performansını sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Sürüm genel anlamda hızlı çalışıyor o eski hantallıktan kesinlikle kurtulmuş fakat, malum evden çıkmadığımız için pil kullanımı için bir şey diyemiyorum normal gözüküyor.

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Maalesef sizin ekraniniz gibi değil benimki,
Hocam ordaki mavi yere tıklayın açılan yerde sağ üstteki ayar simgesine girin ordaki herşeyi kapatın. O an oraya bildirimi çıkaran uygulamayı kapattınız. O maviyi çıkaran her uygulama için çıktığında tek tek kapatırsanız kalmayacak. Başta bende de çıkıyordu fakat o bildirimi çıkaran 5 6 tane sabit uygulama var zaten whatsapp, bankacılık vs. hepsi çıktıkça tek tek kapattım çıkmıyor artık.

Hayzum

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
0
Hocam Havoc OS kullanıyorum, kafam rahat. Sürekli haftalık güncelleme ile uğraşmıyorum. Performansı, renk kontrastı çok daha iyi bana kalırsa. Size de tavsiye ederim. Yalnız stok kamerası belki tatmin etmeyebilir Google kamera kullanarak çok daha kaliteli fotoğraf elde edebilirsiniz.

20.3.19 sürümüyle toparlanmış, kasma sorunu yok takır takır. Yenilikler de mevcut Google haritalarin simgesi sol üst köşede saatin yanında çıkıyor, haritayı sık kullandığım için beni memnun etti. Batarya kullanımı iyi, renkler ve kamera konusu aynı şimdilik durum iyi yönde. Havoc os' ta Google kamera için robot gerekiyor mu?

Redible

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salim
Cihazım
LG D802
Konular
14
Dostlar dahili depolama dahil tertemiz bir kurulum için hangi wipeleri yapmam gerekiyor yüklerken yazabilir misiniz :)

kubilayk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
Mi 6
Konular
2
20.3.19 Pil & Ekran Süreleri
Evden çıkamadığım için çok aktif kullanmıyorum ama bu sürüme geçmeyi düşünenlere fikir olur en azından.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Dostlar dahili depolama dahil tertemiz bir kurulum için hangi wipeleri yapmam gerekiyor yüklerken yazabilir misiniz :)
Dalvik,data,cache,system,ön bellek,internal storage
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20.3.19 Pil & Ekran Süreleri
Evden çıkamadığım için çok aktif kullanmıyorum ama bu sürüme geçmeyi düşünenlere fikir olur en azından.
Ben 6.5 saat kadar alıyorum hocam

kubilayk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
Mi 6
Konular
2
Dalvik,data,cache,system,ön bellek,internal storage
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 6.5 saat kadar alıyorum hocam
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, gerçekten harika süre. Telefona yapmamı önerdiginiz ayar vb birşey var mı acaba?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, gerçekten harika süre. Telefona yapmamı önerdiginiz ayar vb birşey var mı acaba?
Rica ederim hocam 4k 60 fps ve sahne modları modülünü kurabilirsiniz ve YouTube vanced ile dolby tavsiye ederim hocam.

abdulsamet.oger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Üniversite (Hemşirelik)
Konular
8
20.3.19 sürümüyle toparlanmış, kasma sorunu yok takır takır. Yenilikler de mevcut Google haritalarin simgesi sol üst köşede saatin yanında çıkıyor, haritayı sık kullandığım için beni memnun etti. Batarya kullanımı iyi, renkler ve kamera konusu aynı şimdilik durum iyi yönde. Havoc os' ta Google kamera için robot gerekiyor mu?

Memnun kaldıysanız süper o zaman :) Evet, düzgün çalışması için Magisk modülüne ihtiyaç duyuyor.

Üst Alt