MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
100 tane güncelleme geldide ne oldu , ne batarya problemi tam olarak düzeldi ne fps sorunları nede arka kamera için hafif ışığın azaldığı ortamda çamur görüntü problemi , ön kamerayı konuşmuyorum bile , gcam olmasa diğer herşeyi bana göre mükemmele yakın bu cihazdan soğumuştum

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Yeni cihaz bakayım ben en iyisi.
Hocam haftalardır güncelleme yapıyoruz da ne oluyor ki? Bir hafta düzgün gideni bir sonraki hafta bozuyorlar. Neticede bir iki görsel efekt ve animasyon dışında değişen bir şey olmuyor.
Batarya performansı ve stabilitesi güzel bir sürümü yüklersiniz cihazınıza bakarsınız keyfinize.
Xiaomi nin güncelleme konusundaki beceriksizliği ortada dururken artısı ve getirisi fazla olmayacak bir kaç güncelleme için efsaneden vaz mı geçilir?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam haftalardır güncelleme yapıyoruz da ne oluyor ki? Bir hafta düzgün gideni bir sonraki hafta bozuyorlar. Neticede bir iki görsel efekt ve animasyon dışında değişen bir şey olmuyor.
Batarya performansı ve stabilitesi güzel bir sürümü yüklersiniz cihazınıza bakarsınız keyfinize.
Xiaomi nin güncelleme konusundaki beceriksizliği ortada dururken artısı ve getirisi fazla olmayacak bir kaç güncelleme için efsaneden vaz mı geçilir?
Hocam haklısınız ancak Android ekosistemi çok hızlı gelişiyor bu güncellemeleri almadan cihazı güncel bir şekilde nasıl kullanırız

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hocam haklısınız ancak Android ekosistemi çok hızlı gelişiyor bu güncellemeleri almadan cihazı güncel bir şekilde nasıl kullanırız
MiuiTR güncellemeleri mi 6 için devam edecekmiş hocam. Bende geçen hafta vakit bulup MiuiTR ye geçtim. Gayet güzel. Rom geliştiricisi hakan güven hocamız da mi 6 kullanıyor ve aldığım bilgilere göre telefon değiştirmeye niyetli değil. 2 sene daha kullanmayı düşünüyor. Yani mi 6 bir süreliğine daha güncelleme almaya devam edecek8=)

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Arkadaşlar pixelcam kullanıyorum uzun süredir sadece video da ağır çekim ve timelapse çalışmıyor diğer tüm yönlerinden memnunum kullanmak isteyenlere linkleri paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• PixelCam_kimtv_1.xml
    9 KB · Görüntüleme: 2

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
MiuiTR güncellemeleri mi 6 için devam edecekmiş hocam. Bende geçen hafta vakit bulup MiuiTR ye geçtim. Gayet güzel. Rom geliştiricisi hakan güven hocamız da mi 6 kullanıyor ve aldığım bilgilere göre telefon değiştirmeye niyetli değil. 2 sene daha kullanmayı düşünüyor. Yani mi 6 bir süreliğine daha güncelleme almaya devam edecek8=)
Hocam peki çin beta verilmeyen cihaz nasıl güncelleme alacak

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Hocam peki çin beta verilmeyen cihaz nasıl güncelleme alacak
Acaba ben yazışmaları yanlış mı anladım? Güncelleme vermeye mi devam edecek, mi 6 kullanmaya mı?wasntme~~ yanlış bilgilendirme yaptıysam affola. Bekleyip göreceğiz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Edit:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
20.3.26 sürümünü deneyen yok mu hala? 20.3.19 da kalalım mı geçelim mi var mı bir sıkıntı?

OZOGUL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şerif Mehmet
Cihazım
Mi6- EuRom 10.2
Konular
0
20.3.26 sürümünü deneyen yok mu hala? 20.3.19 da kalalım mı geçelim mi var mı bir sıkıntı?
Ben sabah güncelledim. Herhangi bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar. Önceki güncellemeden kalan saatin yanındaki mavi bildirim devam ediyor bende tek sıkıntım bu şimdilik. Birde henüz denemedim ama aracımda android auto uygulaması ne yapar bilemiyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Ben sabah güncelledim. Herhangi bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar. Önceki güncellemeden kalan saatin yanındaki mavi bildirim devam ediyor bende tek sıkıntım bu şimdilik. Birde henüz denemedim ama aracımda android auto uygulaması ne yapar bilemiyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ordaki mavi yere tıklayın açılan yerde sağ üstteki ayar simgesine girin ordaki herşeyi kapatın. O an oraya bildirimi çıkaran uygulamayı kapattınız. O maviyi çıkaran her uygulama için çıktığında tek tek kapatırsanız kalmayacak. Başta bende de çıkıyordu fakat o bildirimi çıkaran 5 6 tane sabit uygulama var zaten whatsapp, bankacılık vs. hepsi çıktıkça tek tek kapattım çıkmıyor artık.
Daha önce dediğim gibi bu adımları uygulayınca o mavi kısım çıkmıyor birdaha. Onun harici birşey yoksa yüklüyorum bende teşekkürler.

Üst Alt