MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

OZOGUL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şerif Mehmet
Cihazım
Mi6- EuRom 10.2
Konular
0
Bende dönüş yaptım aynı şekilde. Ama bende android auto sorunu vardı çözülmedi maalesef. Carstream i çalıştıramadım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
mi6 20.3.5 sorunlu hiç memnun kalmadım 20.2.27 versiyona döndüm
Sürüm düşürmek kolay mı hocam 4 wipe gerekiyor diye bildiğimden hiç kalkışmadım zaten 1 hafta katlanmak lazım diye. 2 wipe yetiyorsa düşüreyim bende

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Sürüm düşürmek kolay mı hocam 4 wipe gerekiyor diye bildiğimden hiç kalkışmadım zaten 1 hafta katlanmak lazım diye. 2 wipe yetiyorsa düşüreyim bende
İki wipe ile geçebilirsiniz ama bence lüzum yok. İki gün sonra yeni güncelleme gelecek nasılsa.

makedonya1900

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Galeri açılmıyor eski versiyona geçince haberiniz olsun.
Bugüne kadar ki en kötü güncelleme 20.3.5 oldu sanırım.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Anladığım kadarıyla bu 20.3.5 sürümünden bir tek konu sahibi memnun. 8=) facepalm~~

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Galeri açılmıyor eski versiyona geçince haberiniz olsun.
Bugüne kadar ki en kötü güncelleme 20.3.5 oldu sanırım.
Evet şu an bende de girmiyor ama 2 gün 20.3.5 de duracağıma 2 gün galerisiz dururum daha iyidir. Google fotoğraflar üzerinden görebiliyoruz zaten.

ccc123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anonim
Cihazım
Anonim
Konular
21

4 wipe ne demek hocam ?

Haftalık güncellemeleri yüklerken nelere dikkat etmeliyiz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki wipe ile geçebilirsiniz ama bence lüzum yok. İki gün sonra yeni güncelleme gelecek nasılsa.

2 wipe ne demek hocam ?

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
4 wipe ne demek hocam ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 wipe ne demek hocam ?

Tamamen profesyonel sayılmam ama birkaç aydır yapıyorum yanlışım varsa düzeltirler. TWRP menüsündeki advanced wipe seçenekleri. 2 wipe üstten ilk 2 si, 4 de üstten ilk 4 ü oluyor. 2 wipe yaptığında cihaz 5 dakika kadar kendini yükleyip kaldığı gibi açılıyor. Olduğunuz rom içindeki bir güncellemeyi yaparken yapmanız tavsiye edilir. 4 wipe yaparsan format atmış oluyorsun içindeki rom dahil depolama alanı hariç herşeyi silmiş oluyorsun. Buda rom değişikliği ve kimi durumlarda versiyon düşürme için kullanılıyor.(Android 10 dan 9 a veya miui 11 den 10 a tarzı büyük versiyon düşümleri) Haftalık güncelleme yüklerken TWRP ye girip install den güncellemeyi doğrudan yükleyin bitince orda zaten wipe cache/dalvik yazıyor ona basın kısayoldan 2 wipe işlemi yapmış oluyorsunuz. Root var ise üstüne magisk i de flashlayın ve reboot system yapın bu kadar. Ekstra bir dikkat edilecek şey yok.

Son düzenleme:

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Tamamen profesyonel sayılmam ama birkaç aydır yapıyorum yanlışım varsa düzeltirler. TWRP menüsündeki advanced wipe seçenekleri. 2 wipe üstten ilk 2 si, 4 de üstten ilk 4 ü oluyor. 2 wipe yaptığında cihaz 5 dakika kadar kendini yükleyip kaldığı gibi açılıyor. Olduğunuz rom içindeki bir güncellemeyi yaparken yapmanız tavsiye edilir. 4 wipe yaparsan format atmış oluyorsun içindeki rom dahil depolama alanı hariç herşeyi silmiş oluyorsun. Buda rom değişikliği ve kimi durumlarda versiyon düşürme için kullanılıyor.(Android 10 dan 9 a veya miui 11 den 10 a tarzı büyük versiyon düşümleri) Haftalık güncelleme yüklerken TWRP ye girip install den güncellemeyi doğrudan yükleyin bitince orda zaten wipe cache/dalvik yazıyor ona basın kısayoldan 2 wipe işlemi yapmış oluyorsunuz. Root var ise üstüne magisk i de flashlayın ve reboot system yapın bu kadar. Ekstra bir dikkat edilecek şey yok.
Dedikleriniz doğru, zahmet edip, üşenmeden ve düzgün bir dille dikkat ederek yazmışsınız. Öncelikle bu çabanız için teşekkür ederim. Ancak düzeltilmesi gereken bir nokta var, izninizle düzeltmeyi ben yapmak isterim. Android sürüm düşürmelerinde 4 wipe yetmez, format data yapmak şarttır. :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Anlatılanların görsel görünümü ve videosunu da bırakayım...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Üst Alt