MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Üstad forumda aradım volte için bir türlü yapamadım nasıl aktif oluyor anlatırsanız çok sevinirim

Hattınız nedir bilmiyorum ama en kolay yolu sim kartınızı 4g destekleyen iphone veya samsung bir cihaza takıp operatöre volte için sms atmak.
turkcel için "HDSES" yazıı 2222 ye telekom için "VOLTE" yazıp 5555 e mesaj atmak. Vodafone için bilmiyorum.
Aktivasyon mesajı geldikten sonra sim kartınızı çıkarıp kendi telefonunuza takabilirsiniz.
Sonra telefonunuzdan *#*#86583#*#* tuşlayıp volte menüsünü aktif hala getirin.
Sim kartlar ve ağlar menüsünden volteyi açın. Hepsi bu kadar.
Eğer sim kartını başka bir telefona takma imkanınız yoksa, telekom uygulamasında müşteri hizmetlerine telefonunuzun 4g yi desteklediğini gösteren ss ile şikayette bulunun. 1-2 güne aktif ediyorlar.
Turkcell için başka bir telefona takmaktan başka çare yok benim bildiğim.

smttsn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Hattınız nedir bilmiyorum ama en kolay yolu sim kartınızı 4g destekleyen iphone veya samsung bir cihaza takıp operatöre volte için sms atmak.
turkcel için "HDSES" yazıı 2222 ye telekom için "VOLTE" yazıp 5555 e mesaj atmak. Vodafone için bilmiyorum.
Aktivasyon mesajı geldikten sonra sim kartınızı çıkarıp kendi telefonunuza takabilirsiniz.
Sonra telefonunuzdan *#*#86583#*#* tuşlayıp volte menüsünü aktif hala getirin.
Sim kartlar ve ağlar menüsünden volteyi açın. Hepsi bu kadar.
Eğer sim kartını başka bir telefona takma imkanınız yoksa, telekom uygulamasında müşteri hizmetlerine telefonunuzun 4g yi desteklediğini gösteren ss ile şikayette bulunun. 1-2 güne aktif ediyorlar.
Turkcell için başka bir telefona takmaktan başka çare yok benim bildiğim.
Hattım turkcell telefob bulmamız lazım teşekkürler

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17

pandew

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alican
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
Konular
6
Bana music guncel versiyon apk si lazim atabilecek var midir? Ve birde 20. 1.16 dayim malum sistem uygulamalari guncellenemiyor custom romlarda. Bunun bir yolu var mıdır ?

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Bana music guncel versiyon apk si lazim atabilecek var midir? Ve birde 20. 1.16 dayim malum sistem uygulamalari guncellenemiyor custom romlarda. Bunun bir yolu var mıdır ?
Hiç uğraşmayın. Direk 20.2.27 sürümünü yükleyin.

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Hiç uğraşmayın. Direk 20.2.27 sürümünü yükleyin.
hocam bende bu romu kullanıyorum.Rmu orangefox üzerinden yüklemem gerekiyor diye orangefox yüklediydim twrp ekranına gelmiyor siyah ekranda kalıyor mi6 cihazda. Sebebi nedir ?

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
hocam bende bu romu kullanıyorum.Rmu orangefox üzerinden yüklemem gerekiyor diye orangefox yüklediydim twrp ekranına gelmiyor siyah ekranda kalıyor mi6 cihazda. Sebebi nedir ?
Orangefox recovery hiç kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Android 9 a geçtikten sonra sagit twrp 3 2.3.0 Pie sürümünü kullanmaya başladım ve miroom, Revos, eu beta gibi farklı custom rom geçişlerinde hiç bir problem yaşamadım.
İsterseniz bir deneyin....
Not: XiaoMiu hocam Mi6 cihazında orangefox kullanıyordu. Belki o size yardımcı olabilir...

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Arkadaşlar pil sorunu yaşayıp benim gibi eski sürümlere dönen varsa 20.2.27 sürümünü yüklenmesini tavsiye ederim. 2 saati netflixte dizi, 45dk GPS harita kullanımı, 2 saat civarı Bluetooth ve spotfiyda müzik dinlemekle geçti ve 7saat ekran süresi aldım. Üstelik telefonu ilk çıktığı zamanlarda almıştım yani pil ömrü açısından söylüyorum. Bu son sürümü çok beğendim.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Arkadaşlar pil sorunu yaşayıp benim gibi eski sürümlere dönen varsa 20.2.27 sürümünü yüklenmesini tavsiye ederim. 2 saati netflixte dizi, 45dk GPS harita kullanımı, 2 saat civarı Bluetooth ve spotfiyda müzik dinlemekle geçti ve 7saat ekran süresi aldım. Üstelik telefonu ilk çıktığı zamanlarda almıştım yani pil ömrü açısından söylüyorum. Bu son sürümü çok beğendim.
Yes~~

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
8
Mobil veriyle mi yoksa wifi ile mi kullandın. Benim son zamanlarda mobil veride aşırı tüketim vardı. Wifi kullanmaya başlayınca farkettim daha gidiyor.

Üst Alt