MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Mobil veriyle mi yoksa wifi ile mi kullandın. Benim son zamanlarda mobil veride aşırı tüketim vardı. Wifi kullanmaya başlayınca farkettim daha gidiyor.
Her iki türlü de kullandım. Mobil veride pil tüketimi artıyor doğru.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
20.3.5 linkleri ilk mesaja eklendi.

Değişiklikler...

Gelişmiş sistem güvenliği optimize edildi. Android Güvenlik Düzeltme Eki Şubat / Mart 2019'a güncellendi.
Kilit ekranı / Wi-Fi şifreleri ve telefonun yeniden başlatılması ile ilgili çeşitli sorunlar düzeltildi
Telefonu kapattıktan sonra bazen kilit ekranı boş kalması düzeltildi.

Galeri uygulaması güncellendi, yeni dinamik gökyüzü filtreleri eklendi (yağmur / kar - video olarak)

Kamereda video kaydı sırasında dengeleme optimize edildi

Güvenlik
Yeni "Uygulama davranışı" seçeneğiyle uygulama davranışlarını kontrol edebilirsiniz (Ayarlar> Uygulamalar> Uygulamaları yönet).

Son düzenleme:

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
20.3.5 linkleri ilk mesaja eklendi.

Değişiklikler...

Gelişmiş sistem güvenliği optimize edildi. Android Güvenlik Düzeltme Eki Şubat / Mart 2019'a güncellendi.
Kilit ekranı / Wi-Fi şifreleri ve telefonun yeniden başlatılması ile ilgili çeşitli sorunlar düzeltildi
Telefonu kapattıktan sonra bazen kilit ekranı boş kalması düzeltildi.

Galeri uygulaması güncellendi, yeni dinamik gökyüzü filtreleri eklendi (yağmur / kar - video olarak)

Kamereda video kaydı sırasında dengeleme optimize edildi

Güvenlik
Yeni "Uygulama davranışı" seçeneğiyle uygulama davranışlarını kontrol edebilirsiniz (Ayarlar> Uygulamalar> Uygulamaları yönet).
Hayırlı olsun sayın hocam. Farklı bir yenilik olmadıkça sanırım ben 20.2.27 ile bir süre devam edeceğim. Uzun süredir böyle memnun kalmamıştım. Hem batarya hem performans açısından.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Hayırlı olsun sayın hocam. Farklı bir yenilik olmadıkça sanırım ben 20.2.27 ile bir süre devam edeceğim. Uzun süredir böyle memnun kalmamıştım. Hem batarya hem performans açısından.
Teşekkür ederim hocam. Görebildiğim değişiklikler, galeri uygulaması 2.2.15.12 sürümüne yükseltilmiş. Filtre / gökyüzü moduna yağmur ve kar efektleri eklenmiş.
Uygulamaları yönete uygulama davranışı diye bir özellik gelmiş ama çok elzem mi derseniz bence değil ve uygulamayı açınca seçeneklerden biri ne hikmetse Çince.
Batarya konusu 20.2.27 de dediğiniz gibi çok iyiydi. Bakalım bu sürümde nasıl olacak onu göreceğiz.
Lakin bu Eu betacılar bir hafta güzel giden bir şeyi bir sonraki hafta mutlaka bozarlar. Öyle de cins adamlar... 8=) giggle~~

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Bildirim kısmında sıkıntı var 20.3.5 sürümünde bilginiz olsun üstten çekip bildirimi sağa atmak istediğinizde önce sola gidiyor bir kez daha deneyince de donarak kapanıyor, bir sefer değil her seferinde aynı şekilde oluyor. 20.2.27 bu sürüme göre çok iyiydi

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Bildirim kısmında sıkıntı var 20.3.5 sürümünde bilginiz olsun üstten çekip bildirimi sağa atmak istediğinizde önce sola gidiyor bir kez daha deneyince de donarak kapanıyor, bir sefer değil her seferinde aynı şekilde oluyor. 20.2.27 bu sürüme göre çok iyiydi
Ne DM, ne sosyal medya, ne de Tapatalk... gelen bütün mesajlarda dediğiniz gibi bir sıkıntıya rastlamadım.
Siz de başka bir sıkıntı olmasın?

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Ne DM, ne sosyal medya, ne de Tapatalk... gelen bütün mesajlarda dediğiniz gibi bir sıkıntıya rastlamadım.
Siz de başka bir sıkıntı olmasın?
Kapat aç yapınca o sıkıntı geçti ama genel olarak hala tam stabil değil. 20.2.27 her türlü pil olarak da optimizasyon olarak da daha iyiydi.

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Psikolojik olmasın biraz
Pil konusu nasıl psikolojik olacak ekran süresini uydurmuyorum :D Şu an ekranı açmak için güç tuşuna basınca önce saat pil vs olan üst kısım açılıyor siyah ekranda, duvar kağıdı vs kalan ekran 2 sn sonra geliyor nasıl psikolojik olacak bildiğin batırmışlar. Ekran kaydedici ekran kilitliyken başlamıyor yoksa gösterecektim. Bana özel durum olabilir beta sonuçta. Format vs uğraşmaya değmez 3 gün sonra yenisi gelecek.

Bu arada daha önce söylediğim bildirim menüsündeki sıkıntı yine görünmeye başladı onu kaydettim kilidi açınca dikkat ederseniz üst kısım 1-2sn sonra kendine geliyor. Sonrasında da ekran kaydediciyi aslında sağa atıyorum orda kendi kendine ilk başta sola gidiyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

XiaomiClub

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
mi6 20.3.5 sorunlu hiç memnun kalmadım 20.2.27 versiyona döndüm