MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

marnero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EREN EKER
Cihazım
MEIZU M2 NOT
Konular
1
Merhaba
Son güncellemeyi yaptıktan sonra wifi açılmıyor. Sorun ne olabilir? Güncelleme yapmadan önce wifi ye bağlıydım ve güncelleme den sonra buton aktif olmuyor

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
1-EU ROM u indirin ve PC ye atın.
2-Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
3-TWRP menüsünde, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
4-TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de PC nize aktardığınız EU ROM Zip dosyasını cihazına kopyalayın.
5-Daha sonra kopyaladığınız.zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız. Özel ROM yükleme işlemini başlatmak için ekranın alt kısmında. Bu biraz zaman alabilir.
ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot etmeden Magisk 19.3 yükleyip, cihazınızı yeniden başlatın.

Tam olarak bunu yaptım. 15-20 dk açılış ekranında bekledikten sonra dahili hafızayı da wipelayıp tekrar denedim. 10 dk yine bekledim, bu sefer magisk flashlamadan denedim yine açılmıyor. Dosyayı tekrar indirip deneyeceğim. Başka ne yapabilirim ?
Eğer global romdan geçtiyseniz, twrp'den wipe kısmına girip, format data (veriyi biçimlendir) ya basın ve yes yazarak onaylayıp cihazı yeniden başlatmayı dener misiniz?

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Normal bir durum değil. O kadar sürmez. İndirdiniz rom dosyasında hata olabilir. Tekrar indirip aynı işlemleri tekrarlayın. Reboot dedikten sonra en fazla 5 dk içinde açılması gerekir.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Başka dosya indirdim olmadı. RevOS denedim o da olmadı. TWRP ile ilgili sorun olabilir mi ? Root yaparken bir sorun olmamıştı ama şu an hiç bir rom kuramıyorum

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Eğer global romdan geçtiyseniz, twrp'den wipe kısmına girip, format data (veriyi biçimlendir) ya basın ve yes yazarak onaylayıp cihazı yeniden başlatmayı dener misiniz?
Allah razı olsun, kurulumu tekrar yapıp dediğinizi yaptım ve 3 dk sonra açıldı :) Deneyelim bakalım batarya performansı nasılmış ? Çok teşekkür ederim tekrardan

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
Allah razı olsun, kurulumu tekrar yapıp dediğinizi yaptım ve 3 dk sonra açıldı :) Deneyelim bakalım batarya performansı nasılmış ? Çok teşekkür ederim tekrardan
Allah cümlemizden razı olsun, hayırlı olsun güle güle kullanın. :)

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Allah cümlemizden razı olsun, hayırlı olsun güle güle kullanın. :)
Teşekkür ederim. Globalde kullandığım magisk 19.3'ü flashladım , basıyorum, karanlık bir animasyon şeklinde hiç açılmadan aşağı küçülüp kayboluyor. Bu romda uyumlu değil mi ?

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
Teşekkür ederim. Globalde kullandığım magisk 19.3'ü flashladım , basıyorum, karanlık bir animasyon şeklinde hiç açılmadan aşağı küçülüp kayboluyor. Bu romda uyumlu değil mi ?
Magisk 20.0 ve ya 20.1 sürümünü deneyebilirsiniz, benim tavsiyem Magisk 20.0 çünkü Magisk 20.1 de yetki sorunu yaşanabiliniyor.

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Magisk 20.0 ve ya 20.1 sürümünü deneyebilirsiniz, benim tavsiyem Magisk 20.0 çünkü Magisk 20.1 de yetki sorunu yaşanabiliniyor.
Tekrar teşekkür ediyorum. Sorunum kalmadı, iyi akşamlar efendim

efkavasi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
engin
Cihazım
mi6 128/6GB
Konular
8
Merhaba eu beta 9.9.26 dan beri güncelleme yapmıyorum batarya performansı yüzünden son gelen güncellemelerde batarya konusunda sıkıntı yaşayan var mı?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Merhaba eu beta 9.9.26 dan beri güncelleme yapmıyorum batarya performansı yüzünden son gelen güncellemelerde batarya konusunda sıkıntı yaşayan var mı?
Madem Beta yı kararlı gibi kullanıyorsunuz, EU kararlı ya geçin bence

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt