Hocam gcam hangi sürüm kullanıyorsunuz? Link verebilirseniz sevinirim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk mesajdaki bütün apklar Mi6 da problemsiz çalışıyor. Fakat bu verdiğim benim de kullandığım son sürüm.Şimdi sizin açtığınız konuyu inceliyordum. Orada link bulamamıştım. Teşekkürler tekrardan.
hocam bu forumda paylaşılan gcam apklarından farklı acaba bunu kullanmanızın ekstra bir avantajını gördünüz mü ? Forumdaki gcam uygulamalarında portre modunda 2 kamera kullanılmama sorunu yaşıyoruz malesef.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Farklı değil. mevcetin dostumuz sağolsun kendi konusunda yeni çıkan google kamera sürümlerini en güncel haliyle paylaşıyor Uygulama - [RN7 - OTHER] Google Kamera 7.0.009 V13 [TÜRKÇE][STABİL][GÜNCEL] ( Bende telegram grubundan takip ediyorum )hocam bu forumda paylaşılan gcam apklarından farklı acaba bunu kullanmanızın ekstra bir avantajını gördünüz mü ? Forumdaki gcam uygulamalarında portre modunda 2 kamera kullanılmama sorunu yaşıyoruz malesef.
Çözüldü.Arkadaşlar bu son güncellemeden sonra uygulama yükleyemiyorum. "Bu dosyayı açabilecek uygulama bulunamadı" hatası alıyorum sorun ne olabilir sizce.
hocam nasıl çözdünüz sorunuArkadaşlar bu son güncellemeden sonra uygulama yükleyemiyorum. "Bu dosyayı açabilecek uygulama bulunamadı" hatası alıyorum sorun ne olabilir sizce.
hocam nasıl çözdünüz sorunu