MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

fatdem25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
hocam bu romu yükledim ama bu always on özelliği yok mi 6 kullanıyorum bu özelliğin olduğu rom varsa tavsiye veya link atabilir misiniz

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Hayırdır hocam? Siz Revos' ta değil miydiniz? Ne ara Eu betaya geçtiniz? 8=) :^)

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
RevOs her hafta güncelleme vermiyor hocam.
Bu gün tekrar eu kurdum.
Eu bağımlılık oldu galiba dönüp dolaşıp tekrar eu ya dönüyorum. :)
RevOs ta güzel rom ama eu sanki daha profesyonel ellerden çıkmış hissiyatı var bende.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
RevOs her hafta güncelleme vermiyor hocam.
Bu gün tekrar eu kurdum.
Eu bağımlılık oldu galiba dönüp dolaşıp tekrar eu ya dönüyorum. :)
RevOs ta güzel rom ama eu sanki daha profesyonel ellerden çıkmış hissiyatı var bende.
Aklın yolu bir diyorsunuz yani? 8=) giggle~~

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Telefonu lansmanından hemen sonra aldım ve 1 ay öncesine kadar global kararlı ve rootsuz kullanıyordum. 1 ay önce rootladım ve MİUİ 11 kullanmaya başladım. Fakat şarjı su gibi gidiyor 7-8 saatlerden 3 saat ekran süresine düşmüştüm. Yeni batarya almadan önce bu romu kurmaktayım şu an. Umarım düzelir şarj sorunum. Sonuçları yazacağım..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Romu flashladıktan sonra reboot süresi için maksimum ne kadar beklemeliyiz ? Bir sorun var galiba..

Son düzenleme:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Telefonu lansmanından hemen sonra aldım ve 1 ay öncesine kadar global kararlı ve rootsuz kullanıyordum. 1 ay önce rootladım ve MİUİ 11 kullanmaya başladım. Fakat şarjı su gibi gidiyor 7-8 saatlerden 3 saat ekran süresine düşmüştüm. Yeni batarya almadan önce bu romu kurmaktayım şu an. Umarım düzelir şarj sorunum. Sonuçları yazacağım..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Romu flashladıktan sonra reboot süresi için maksimum ne kadar beklemeliyiz ? Bir sorun var galiba..
Kurulumu nasıl yaptınız?

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
TWRP ile. İlk mesajda yazıldığı gibi yaptım aynen
Neyle yaptığınızı sormadım, kurulum aşamasında hangi adımları izlediğinizi sordum. Yapılan işleme göre reboot süresi değişir.

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Neyle yaptığınızı sormadım, kurulum aşamasında hangi adımları izlediğinizi sordum. Yapılan işleme göre reboot süresi değişir.

1-EU ROM u indirin ve PC ye atın.
2-Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
3-TWRP menüsünde, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
4-TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de PC nize aktardığınız EU ROM Zip dosyasını cihazına kopyalayın.
5-Daha sonra kopyaladığınız.zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız. Özel ROM yükleme işlemini başlatmak için ekranın alt kısmında. Bu biraz zaman alabilir.
ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot etmeden Magisk 19.3 yükleyip, cihazınızı yeniden başlatın.

Tam olarak bunu yaptım. 15-20 dk açılış ekranında bekledikten sonra dahili hafızayı da wipelayıp tekrar denedim. 10 dk yine bekledim, bu sefer magisk flashlamadan denedim yine açılmıyor. Dosyayı tekrar indirip deneyeceğim. Başka ne yapabilirim ?

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
1-EU ROM u indirin ve PC ye atın.
2-Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
3-TWRP menüsünde, Wipe » Advanced Wipe düğmesine tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
4-TWRP ana menüsüne dönün, Install üzerine dokunun ve Adım 1’de PC nize aktardığınız EU ROM Zip dosyasını cihazına kopyalayın.
5-Daha sonra kopyaladığınız.zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız. Özel ROM yükleme işlemini başlatmak için ekranın alt kısmında. Bu biraz zaman alabilir.
ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve reboot etmeden Magisk 19.3 yükleyip, cihazınızı yeniden başlatın.

Tam olarak bunu yaptım. 15-20 dk açılış ekranında bekledikten sonra dahili hafızayı da wipelayıp tekrar denedim. 10 dk yine bekledim, bu sefer magisk flashlamadan denedim yine açılmıyor. Dosyayı tekrar indirip deneyeceğim. Başka ne yapabilirim ?
Normal bir durum değil. O kadar sürmez. İndirdiniz rom dosyasında hata olabilir. Tekrar indirip aynı işlemleri tekrarlayın. Reboot dedikten sonra en fazla 5 dk içinde açılması gerekir.

Üst Alt