MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
AnTuTu Testi yaptım MIUI 11 ile nasıl sizce ama tam format yapmadan güncelleme paketi seçerek yaptım güncellemeyi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Hocam lock ve unlock sesleri değişti mi?
Sistem sesleri değişti mi bildirim sesleri gibi özellikle doğa sesleri ?
Kilit sesleri değişmemiş ama ses azalmış gibi geldi bana.
Bir kaç tane doğa sesi gelmiş. Benim hoşuma gitti.

axuaxu54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi6
Meslek
Tornacı
Konular
51
Adaway çalışmamaya başladı sizdede böyle bir sorun var mı?

nokta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bella
Cihazım
sagit
Konular
9
merhaba beb xiaomitool v2 ile telefonumu eu roma geçirmeyi düşünüyorum fakat her seferinde böyle indirip yapmam mı gerekiyor yoksa ota güncellemesi ile işte sürüm yükseltme şansım var mı?

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
merhaba beb xiaomitool v2 ile telefonumu eu roma geçirmeyi düşünüyorum fakat her seferinde böyle indirip yapmam mı gerekiyor yoksa ota güncellemesi ile işte sürüm yükseltme şansım var mı?
Otadan güncelleyebilirsiniz.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
Otadan da yükleyebilirsiniz ama bazen otadan %100 oluyor hata veriyor güncelleme yapmıyor beklediğiniz süreye yazık oluyor. Eu roma geçeceğiniz için twrp zaten olacak. Güncelleme yapmak istiyorsanız güncellemeyi internetten indirip twrp ile kurabilirsiniz hem hata vermez hem internetten daha hızlı iniyor otaya göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok teşekkür ederim şimdi işleme başlıyorum bir de xiaomitool v2 şuan ki sürümü görür mü yoksa kendim mi indirmem gerekiyor
İşini görür ben de onunla yaptım. Bl kilidin açık ise xiaomitoolv2 ile twrp kurabilirsin romu da forumdaki konudan indirebilirsin.

çok teşekkür ederim şimdi işleme başlıyorum bir de xiaomitool v2 şuan ki sürümü görür mü yoksa kendim mi indirmem gerekiyor
Ayrıca xiaomitoolv2 nin son sürümünü yüklemeniz gerekiyor.

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Programı kullanmadığım için bilemiyorum hocam ama son sürümü göreceğini düşünüyorum. Fakat şu an eu betanın son sürümü miui 11 ve kullananlar pek memnun değil. Programda paket seçme varsa miui 10 olan sürümü indirip kurun. Paket seçme yoksa alttaki konu yardımı ile manuel olarak geçmenizi tavsiye ederim. İyi forumlar.
Rehber - Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

nokta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bella
Cihazım
sagit
Konular
9
Otadan da yükleyebilirsiniz ama bazen otadan %100 oluyor hata veriyor güncelleme yapmıyor beklediğiniz süreye yazık oluyor. Eu roma geçeceğiniz için twrp zaten olacak. Güncelleme yapmak istiyorsanız güncellemeyi internetten indirip twrp ile kurabilirsiniz hem hata vermez hem internetten daha hızlı iniyor otaya göre.

İşini görür ben de onunla yaptım. Bl kilidin açık ise xiaomitoolv2 ile twrp kurabilirsin romu da forumdaki konudan indirebilirsin.

Ayrıca xiaomitoolv2 nin son sürümünü yüklemeniz gerekiyor.
xiaomitoolv2 ile yapamadim cihaz acilmadi cunku romu gormemisti kendim indirip kurmustum bende mi 6 bolumunde 1 tane konu var sagolsun bir arkadas hepsini bir araya derlemis ondan yola cikarak kendim yaptim ayrica o konuda google cam de herhalde eski tarihtir diye baska bir konudan yaptim normalde pek anlamam ama yeltenince kolay oldugu anlasiliyor :)

Programı kullanmadığım için bilemiyorum hocam ama son sürümü göreceğini düşünüyorum. Fakat şu an eu betanın son sürümü miui 11 ve kullananlar pek memnun değil. Programda paket seçme varsa miui 10 olan sürümü indirip kurun. Paket seçme yoksa alttaki konu yardımı ile manuel olarak geçmenizi tavsiye ederim. İyi forumlar.
Rehber - Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby
ben eu romdan midir miui 11den midir bilmiyorum ama cok cok begendim ve oldukca memnunum sanki farkli bir model telefon kullaniyormusum hissi oldu cihaz iyice hosuma gitti :)

Üst Alt