Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı
merhaba beb xiaomitool v2 ile telefonumu eu roma geçirmeyi düşünüyorum fakat her seferinde böyle indirip yapmam mı gerekiyor yoksa ota güncellemesi ile işte sürüm yükseltme şansım var mı?
merhaba beb xiaomitool v2 ile telefonumu eu roma geçirmeyi düşünüyorum fakat her seferinde böyle indirip yapmam mı gerekiyor yoksa ota güncellemesi ile işte sürüm yükseltme şansım var mı?
Otadan da yükleyebilirsiniz ama bazen otadan %100 oluyor hata veriyor güncelleme yapmıyor beklediğiniz süreye yazık oluyor. Eu roma geçeceğiniz için twrp zaten olacak. Güncelleme yapmak istiyorsanız güncellemeyi internetten indirip twrp ile kurabilirsiniz hem hata vermez hem internetten daha hızlı iniyor otaya göre.
Programı kullanmadığım için bilemiyorum hocam ama son sürümü göreceğini düşünüyorum. Fakat şu an eu betanın son sürümü miui 11 ve kullananlar pek memnun değil. Programda paket seçme varsa miui 10 olan sürümü indirip kurun. Paket seçme yoksa alttaki konu yardımı ile manuel olarak geçmenizi tavsiye ederim. İyi forumlar. Rehber - Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby
Otadan da yükleyebilirsiniz ama bazen otadan %100 oluyor hata veriyor güncelleme yapmıyor beklediğiniz süreye yazık oluyor. Eu roma geçeceğiniz için twrp zaten olacak. Güncelleme yapmak istiyorsanız güncellemeyi internetten indirip twrp ile kurabilirsiniz hem hata vermez hem internetten daha hızlı iniyor otaya göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşini görür ben de onunla yaptım. Bl kilidin açık ise xiaomitoolv2 ile twrp kurabilirsin romu da forumdaki konudan indirebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca xiaomitoolv2 nin son sürümünü yüklemeniz gerekiyor.
xiaomitoolv2 ile yapamadim cihaz acilmadi cunku romu gormemisti kendim indirip kurmustum bende mi 6 bolumunde 1 tane konu var sagolsun bir arkadas hepsini bir araya derlemis ondan yola cikarak kendim yaptim ayrica o konuda google cam de herhalde eski tarihtir diye baska bir konudan yaptim normalde pek anlamam ama yeltenince kolay oldugu anlasiliyor
Programı kullanmadığım için bilemiyorum hocam ama son sürümü göreceğini düşünüyorum. Fakat şu an eu betanın son sürümü miui 11 ve kullananlar pek memnun değil. Programda paket seçme varsa miui 10 olan sürümü indirip kurun. Paket seçme yoksa alttaki konu yardımı ile manuel olarak geçmenizi tavsiye ederim. İyi forumlar. Rehber - Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby
ben eu romdan midir miui 11den midir bilmiyorum ama cok cok begendim ve oldukca memnunum sanki farkli bir model telefon kullaniyormusum hissi oldu cihaz iyice hosuma gitti