MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Allah rızası için biri yardım edebilir mi ?

Cihazdan Magisk silindi ona bağlı program ve modüllerde gitti.
Twrp modunda tekrardan v20.3 sürümünü flasladığımda gelmiyor , kurulumda hata olmamasına rağmen , harici olarak v24.1 apk olarak kurduğumda MODÜL ve YETKİLİ KULLANICI butonları pasif silik görünüyor tıklama yapılmıyor , magisk tekrar nasıl kurabilirim yardımcı olur musunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verdiğim dosyayı twrp den kurun. Daha sonra isterseniz magisk üzerinden güncellersiniz

Ekli dosyalar

• Magisk-v19.3.zip
    5,1 MB · Görüntüleme: 29

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1

Verdiğim dosyayı twrp den kurun. Daha sonra isterseniz magisk üzerinden güncellersiniz
Hemen deniyorum üstadım çok teşekkür ederim sonucu bildireceğim.

Hocam verdiğiniz zip dosyasını TWRP üzerinden flaslayınca uygulama geldi modül sayfası yoktu , güncelleme yapınca modüller yine silik ve tıklanamaz şekilde çıktı biz çözüm var mıdır ?

Son düzenleme:

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
sozdar 19.3 sürüm sonrası Magisk uygulaması Mi6 larda sıkıntılı. Ben bu yüzden 19.3 kullanıyorum ve en azından SafetyNet derdim olmuyor. Tavsiyem Magisk i güncelleme yapmadan 19.3 sürümünde kullanmanız. Eğer uygulama görünüyorsa modüller sayfası da görünmesi lazım. Görünmüyorsa başka bir sıkıntı vardır ve açıkçası ( kullandığınız modülleri bilmediğim için ) temiz kurulm dışında aklıma bir çözüm gelmiyor. Fikir vermesi için altta bir kaç görsel paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    256,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 2.jpg
    2.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 19
  • 3.jpg
    3.jpg
    294,2 KB · Görüntüleme: 32

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
sozdar 19.3 sürüm sonrası Magisk uygulaması Mi6 larda sıkıntılı. Ben bu yüzden 19.3 kullanıyorum ve en azından SafetyNet derdim olmuyor. Tavsiyem Magisk i güncelleme yapmadan 19.3 sürümünde kullanmanız. Eğer uygulama görünüyorsa modüller sayfası da görünmesi lazım. Görünmüyorsa başka bir sıkıntı vardır ve açıkçası ( kullandığınız modülleri bilmediğim için ) temiz kurulm dışında aklıma bir çözüm gelmiyor. Fikir vermesi için altta bir kaç görsel paylaşıyorum.
İlginiz için teşekkür ederim verdiğiniz sürümü kurunca il başta uygulama yüklü diyor sonra gidiyor , sadece ayarlar butonu açık kalıyor , modüller falan diye hiçbir menü görünmüyor.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Kullandığınız modüllerde sıkıntı olabilir. Romu 4 wipe yaparak sıfırdan kurun, reboot etmeden magisk 19.3 ü flashlayın. Umarım çözüm olur.

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Kullandığınız modüllerde sıkıntı olabilir. Romu 4 wipe yaparak sıfırdan kurun, reboot etmeden magisk 19.3 ü flashlayın. Umarım çözüm olur.
Bu işlem cihazı tamamen sıfırlar mı ? veri ve uygulama kaybı var mı kafanızı ağrıttığım için özür dilerim.

Koçara

Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Bu işlem cihazı tamamen sıfırlar mı ? veri ve uygulama kaybı var mı kafanızı ağrıttığım için özür dilerim.
Evet sıfırlanır. Ayarlardan, cihazım / yedekle ve yükle kısmından uygulamalarınızı ve verilerinizi yedeklemeniz gerekir. ( Swit backup kulanırsanız daha sağlıklı olur.) Rom kurulumu sonrası geri yüklersiniz.

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Magisk nasıl silindi?

Magisk'te bir süredir zip dosyaları paylaşılmıyor. indireceğin apk dosyalarının apk uzantılarını silip yerine zip yaz. O zaman twrp'den yükleyebilirsin. Yalnız 20.3 sürümü yüklenmiyorsa bu da yüklenmeyebilir. Magisk nasıl siliniyor onu anlamadım. Miflash ile cihaza yazılım atmadıysanız ya da magisk'i kaldırmak için başka bir şey yapmadıysanız magisk durduk yerde silinmez.

sozdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Magisk nasıl silindi?

Magisk'te bir süredir zip dosyaları paylaşılmıyor. indireceğin apk dosyalarının apk uzantılarını silip yerine zip yaz. O zaman twrp'den yükleyebilirsin. Yalnız 20.3 sürümü yüklenmiyorsa bu da yüklenmeyebilir. Magisk nasıl siliniyor onu anlamadım. Miflash ile cihaza yazılım atmadıysanız ya da magisk'i kaldırmak için başka bir şey yapmadıysanız magisk durduk yerde silinmez.
Hemen deniyorum hocam teşekkür ederim umarım bu çözüm olur.

Hemen deniyorum hocam teşekkür ederim umarım bu çözüm olur.
Magisk nasıl silindi?

Hocam çok teşekkür ederim vallahi oldu sonunda Allah razı olsun ya

Son düzenleme:

Muhammed Divarcioğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
0
modülünü magisk 24.1 v ile yükledim ancak modül aktifken ekran kenarlarında yumuşatma yapıyor modülü kapattığımda ise orijinal keskin ekrana dönüyor.
Mi6 miui global 11.0.6 kullanıyorum

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-02-12 at 20.54.55.jpeg
    WhatsApp Image 2022-02-12 at 20.54.55.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 29
  • WhatsApp Image 2022-02-12 at 20.54.55 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2022-02-12 at 20.54.55 (1).jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 28
Üst Alt