MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Laqqer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Laqqer
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Tekniker
Konular
5
Link İlk Mesajda Mevcuttu. Görmemiş Olabilirsiniz. Link Alttadır.

İlk mesaja istinaden sordum zaten çünkü bu link Miui12-Android 9

Cosmos07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cosmos07
Cihazım
Mi6
Konular
2
İlk mesaja istinaden sordum zaten çünkü bu link Miui12-Android 9
Android 10, Mi 6 da Çok Şarj Götürüyor ve Bazı (Özel) Programlar Çalışmıyor ya da Çöküyor. O Sebepten Dolayı Miui 12 Olupta Mi 6 da En İyi Çalışan Rom Olarak Bunu Belirtmiştim. İnanın Android 9 Olması Çok Daha İyi Bence. Hem Android 10 V12, Hem Android 9 V12 Kullandım. Arasında Şarj Kullanımı ve Stabil Çalışma Bakımından Baya Baya Fark Var. Ayrıca Sistem Güncelleme Apk'sını Kurduğunuz Zaman Miui Sistem Dosyalarını En Son Sürüme Güncelleyebiliyorsunuz. Bir Başkasının Hangi Romu Kullandığı Beni İlgilendirmez Tabii ki Ama Mi 6 Kullanıyorsanız Canınızın Sıkılmaması İçin Bu Romun En İyisi Olduğunu Deneyimledim. 1 Ay Boyunca Onlarca Rom Denedim. Benimki Mi 6 Kullanıcıları İçin Bir Tavsiyedir.

beker3761

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi6
Konular
0
Mi 6 için piyasadaki hemen hemen bütün romları deneme fırsatı buldum, benim için stabilite ve şarj süresi konusunda 20.2.27 sürümünden daha iyisi yok. (4 senelik batarya ile 6 saat ekran süresi alıyorum)
Şuan home office çalıştığım için şarj derdim yok bu nedenle görselliğe ve güncelliğe daha fazla önem verdiğim için 20.6.18 sürümünü kullanıyorum.

meydeyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Android 10, Mi 6 da Çok Şarj Götürüyor ve Bazı (Özel) Programlar Çalışmıyor ya da Çöküyor. O Sebepten Dolayı Miui 12 Olupta Mi 6 da En İyi Çalışan Rom Olarak Bunu Belirtmiştim. İnanın Android 9 Olması Çok Daha İyi Bence. Hem Android 10 V12, Hem Android 9 V12 Kullandım. Arasında Şarj Kullanımı ve Stabil Çalışma Bakımından Baya Baya Fark Var. Ayrıca Sistem Güncelleme Apk'sını Kurduğunuz Zaman Miui Sistem Dosyalarını En Son Sürüme Güncelleyebiliyorsunuz. Bir Başkasının Hangi Romu Kullandığı Beni İlgilendirmez Tabii ki Ama Mi 6 Kullanıyorsanız Canınızın Sıkılmaması İçin Bu Romun En İyisi Olduğunu Deneyimledim. 1 Ay Boyunca Onlarca Rom Denedim. Benimki Mi 6 Kullanıcıları İçin Bir Tavsiyedir.
Android 10 miuitr 12.5 (21.11.10)kullanıyorum çokta memnunum bende sana bunu tavsiye ederim

batu811

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
mi6
Konular
16
Sistem uygulamaları güncelleme apksı nedir

meydeyy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Linki varmı hocam rom'un
forum kuralları gereği başka sitenin linkini burada vermek yasak Google den yaz çıkar hocam ben 1 aydır kullanıyorum hem şarj hemde performans olarak çok iyi günlük kullanıma engel hiç bir sorunu yok sadece tuş ışıkları çalışmıyor romu temiz kurulum yap cihaz acililinda tekrar fabrika ayarlarına kendi içinden çevir ufak tefek sorunlar yeni yüklendiğinde oluyor böyle yapınca düzeliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni bir versiyonu daha bugün çıkmış 11 e 24 olan sürüm bugün yayınlanmış onu kurmadım ama linki bu

Son düzenleme:

uygun20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi note LTE
Meslek
anestezi
Konular
14
Mi 6' ya uzaktan bağlantıyla IMEI atabilecek varsa bana ulaşabilir mi (ücretli)

Cosmos07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cosmos07
Cihazım
Mi6
Konular
2
Sistem uygulamaları güncelleme apksı nedir
Bunu İndirip Kurduktan Sonra Play Store'dan QuickShortCutMaker'i Kuruyoruz. Programı Açınca Sistem Güncelleyiciyi Çalıştırmanız Yeterlidir.
Güncellemelerden Beğenmediğiniz Olursa Telefonun Uygulamalar Kısmından Güncellemeyi Kaldır Demeniz Yeterlidir.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
forum kuralları gereği başka sitenin linkini burada vermek yasak Google den yaz çıkar hocam ben 1 aydır kullanıyorum hem şarj hemde performans olarak çok iyi günlük kullanıma engel hiç bir sorunu yok sadece tuş ışıkları çalışmıyor romu temiz kurulum yap cihaz acililinda tekrar fabrika ayarlarına kendi içinden çevir ufak tefek sorunlar yeni yüklendiğinde oluyor böyle yapınca düzeliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni bir versiyonu daha bugün çıkmış 11 e 24 olan sürüm bugün yayınlanmış onu kurmadım ama linki bu

fabrika ayarlarına sıfırlayınca twrp gidermi hocam ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt