- Adım
- Bülent
- Cihazım
- Mi6 6-64
- Konular
- 8
Mi6 için son EU rom bu mu olacak? Başka gelecek mi?
En son geçen senenin başında gelmişti sanırım. Daha da gelmedi, gelmeyecek.Mi6 için son EU rom bu mu olacak? Başka gelecek mi?
Mi 6 için güncelleme desteği tamamen kesildi hocamMi6 için son EU rom bu mu olacak? Başka gelecek mi?
Ben bu rom u kullanıyorum bir senedir. Bankacılıkta filan sorun çıkmadı. Sadece gps ile alakalı sıkıntı yaşıyorum. Fakat bendeki cihaz ile alakalı olabilir. Başka kimse bu sorunu yaşamadı ise. Şu an telefon şişti. Biraz ağırlaşmalar var. Yer doldu. Başka rom denesem mi, yoksa hiç bulaşmadan bunu tekrar mı kursam diye düşünüyorum. Miuitr rom a bakıyorum şu an.Arkadaşlar selam. Cihazımda resmi olan miui 11.0.6 var.
Şu ara bi root vs ile beraber maceraya atılayım diyorum.
Banka uygulamaları vs için bi risk oluşturur mu?
Veya cihaz rootlu olduğu için kuruluma izin vermeyecek uygulama vs oluyor mu?
Nedir durum?
Önerirmisiniz?
format data + 4 wipe yaptım bakalım bekliyorum şimdi bir daha deniyorumhocam twrp den romu yükledikden ve ardından magisk i kurdukan sonra telefon mi yazısında kaldı hala boot yapmaya çalışıyor bu konu hakkında yardımcı olur musunu
wipe kısmından vendoru silmedim imei falan saklanıyordur diye ama öyle değilmiş şimdi onuda silip ve diğer kısımları da silip tekrar kurdum + magisk 20 3 kurdum şimdi tekrar telefonun açılmasını bekliyorum şimdilik gelişmeler bu kadarformat data + 4 wipe yaptım bakalım bekliyorum şimdi bir daha deniyorum
yine açılmadı şimdi youtubeden bir video a baktım kocam bir format butonu varmış ona tıklayıp ve bütün komple telefonu sıfırladım ardından tekrar rom dosyasını atıp tekrar twrp üzerinden kurdum ve şimdi ben yazarken telefon açıldı sistem geldiwipe kısmından vendoru silmedim imei falan saklanıyordur diye ama öyle değilmiş şimdi onuda silip ve diğer kısımları da silip tekrar kurdum + magisk 20 3 kurdum şimdi tekrar telefonun açılmasını bekliyorum şimdilik gelişmeler bu kadar