- Adım
- Rüstem
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 26
Evet muhtemelen rom kaynaklı bir sorun.eu rom 10.4.3'de miui optimizasyonu kapatılmadığı için rootsuz kurulmuyor.Çünki öyle bir seçenek yok.Alengirli olan yolu da denemek istemedim zaten kendileride önermiyorlar.Root ile kurduğumda ise telefon yeniden başlayınca uygulama silinmiş oluyor vanced manager vasıtasıyla kurduğum zaman.Pil durumunuz şu an kullandığınız romda nasıldır bilmiyorum ama Miui12 batarya konusunda 11 e göre nisbeten kötü. Eu beta 20.6.18 sürümünde 20.2.27 ye göre aynı kullanımla bir - bir buçuk saat daha az sot alıyorum. Fakat herhangi bir hata yada bug falan yok. Son derece akıcı...
YouTube Vanced ' ı buradaki uygulamadanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirkurabilirsiniz. Hata verirse rom kaynaklıdır. Bende bir hata yok.
Global rom defterini uzun zaman önce kapattığım için tavsiye edemem. Miui12 yi tecrübe etmek isterseniz 20.6.18, bataryası iyi olsun derseniz 20.2.27 tavsiyemdir.
Bu arada eu stabil Miui12 yi beklersiniz. Tabi gelirse..
Uzun zamandır eu stable 12 gelir diye bekliyorum ama kaç aydır ses seda yok.Çıkarmayacaklar mı nedir miui 13 ayak sesleri duyuldu halen mi 6 için miui 12 yok.En son haziran ayı güncellemesi var.Ya kumar oynayıp betayı kuracağım ya da global stabile geçeceğim artık.Olmadı eski vanced sürümünü kullanmaya devam.
Cevap için teşekkürler.