Güncelleme desteği aynı dönemde kesilen note 3 ve mix 2 ye geldiği için Mi6 ya gelmesi de muhtemel. Fakat Eu betadan fazla bir artısı olacağını zannetmiyorum.Merhabalar,
Sizce Stabil MIUI 12 beklemek hayal mi oldu?
Merhabalar,
Sizce Stabil MIUI 12 beklemek hayal mi oldu?
Hocam cihaza muhtemelen çin stabil gelir ancak global yüksek ihtimalle gelmeyecekGüncelleme desteği aynı dönemde kesilen note 3 ve mix 2 ye geldiği için Mi6 ya gelmesi de muhtemel. Fakat Eu betadan fazla bir artısı olacağını zannetmiyorum.
Miui 12 genel itibarı ile sorunlu.
3 yil bootloader acmayip miui romu kullanmayi basarabildiyseniz sizi tebrik ediyor macera aramamaya davet ediyorum. Emin olun cok ahum sahim fark goremeyeceksinizCihazımın bootloader kilidini 3 yıldır açmadım. Sizce açıp bu roma geçiş yapmak mantıklı mı? Yoksa Global 11.0.6 kullanmak mı daha mantıklı?
Cihazı Migros tan Delta garantili olarak almıştım. Kilit kapalı halde geldiği için garantiye işim düşerse diye ellemedim. Sonrasında da Global Miui kullanıcı deneyimi olarak ihtiyaçlarımı karşıladığı için ellemedim. Şimdi de Miui 12 yi deneyimlemek için Eu Beta ya geçmek istedim3 yil bootloader acmayip miui romu kullanmayi basarabildiyseniz sizi tebrik ediyor macera aramamaya davet ediyorum. Emin olun cok ahum sahim fark goremeyeceksiniz
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui12 yi deneyimlemek istiyorsanız mecburen Eu beta rom yükleyeceksiniz. Çünkü global kararlıya büyük ihtimalle Miui12 verilmeyecek.Cihazı Migros tan Delta garantili olarak almıştım. Kilit kapalı halde geldiği için garantiye işim düşerse diye ellemedim. Sonrasında da Global Miui kullanıcı deneyimi olarak ihtiyaçlarımı karşıladığı için ellemedim. Şimdi de Miui 12 yi deneyimlemek için Eu Beta ya geçmek istedim
Cihazımın bootloader kilidini 3 yıldır açmadım. Sizce açıp bu roma geçiş yapmak mantıklı mı? Yoksa Global 11.0.6 kullanmak mı daha mantıklı?