Sorunsuz kulllanıyorsanız bence hiç değiştirmeyin kullandığınız sürümü.Sizce miui 12 yüklemeli mi 11 de kalmalı mı ? Şu an sorunsuz kullanıyorum telefonumu risk midir?
Tamam buldum sağdan veya soldan yukarıya çekince farklı şekillerde iniyor.Yeni kontrol paneli ile aynı anda bildirimler de gelmiyor mu ben mi bulamadım?Yukardan aşağı çektiğimde sadece kontrol paneli geliyor bildirimlere sadece eski kontrol panelinde ulaşabiliyorum.Bilgisi olan var mı bu bir bug mu yoksa kullanım şeklini ben mi bilmiyorum?
Miui11 Eu Stabil de kötü olan batarya performansı miui 12 de daha da kötü olacaktır.Arkadaşlar Bayadır eu 11.0.5 stabil sürümündeyim, son zamanlarda şarjım çok kötü gitmeye başladı, telefonu sıfırlayayım diyorum, hazır sıfırlamışken miui 12'ye geçmek mantıklı mı? Mantıklıysa hangi sürüme geçeyim? ya da 11.0.5'den devam mı edeyim? Tavsiye de bulunabilir misiniz
Çünkü Eu stabil Miui12 henüz çıkmadı. İsterseniz Eu beta yükleyebilirsiniz.Stabil xiaomi.eu miui12 linki acaba var midir? Eu nun sitesinde bulamadim
Miui11 Eu Stabil de kötü olan batarya performansı miui 12 de daha da kötü olacaktır.
Eu beta 20.2.27 yükleyin, şarj süresi en iyi sürümlerden biridir. Eğer performans yine de yetersiz düzeyde olursa batarya değişimi şart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çünkü Eu stabil Miui12 henüz çıkmadı. İsterseniz Eu beta yükleyebilirsiniz.
Eu Stabil in bahsettiğiniz sürümünü kullanmadığım için yorum yapamam. Fakat 20.2.27 sürümü Eu betada en iyi sot aldığım sürümdür..Normal şartlarda 20.2.27, 11.0. 5'den daha mı kötü yani.
Rica etsem bilgisayar olmadan eu stabilden, eu betaya geçişi anlatabilir misiniz? Anlatan link varsa link de atabilirsiniz
Eu Stabil in bahsettiğiniz sürümünü kullanmadığım için yorum yapamam. Fakat 20.2.27 sürümü Eu betada en iyi sot aldığım sürümdür..
Konunun ilk mesajında anlatılan kurulum işlemlerini eksiksiz yaparak Eu betaya geçiş yapabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla yoktu.Teşekkür ederim 20.2.27 sürümüne geçeceğim, hatırladığınız önem arz eden bug'u var mıydı acaba?