- Adım
- ...
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 27
Hey gidi.. Cok sessizlesti buralar
Malesef mi6 için yolun sonu geldi denebilir.
Hey gidi.. Cok sessizlesti buralar
Miui 12 nin ilk sürümü olan 20.4 30 dan bu zamana kaç güncelleme oldu sayısını bile hatırlamıyorum. Değişen ne oldu peki? Adı güncelleme sadece. Bundan sonra da fazla değişiklik olacağını da zannetmiyorum.Malesef mi6 için yolun sonu geldi denebilir.
Miui 12 nin ilk sürümü olan 20.4 30 dan bu zamana kaç güncelleme oldu sayısını bile hatırlamıyorum. Değişen ne oldu peki? Adı güncelleme sadece. Bundan sonra da fazla değişiklik olacağını da zannetmiyorum.
Onun için kafaya takmayın. Mi6 hala canavar gibi çalışan bir efsane... Varsın dandik xiaomi güncellemelerini de almayıversin.
Ek olarak stock kameraya artı özellikler geldi ve gelecek. Bu özellikleri Mi6 nın dandik kamerasında kullanamayacağımız için de bir kaybımız olmayacak. (Şükür ki google kamera var.)Canavar tabiki hocam katılıyorum. Mi6 efsanedir bende yeri ayrıdır. Misal yeni cihaz alacak olsam kendimi hiç bir modele yakın hissetmiyorum. Güncelleme konusundada haklısınız MIUI 12 ile mi6 da sadece kontrol merkezi geldi. Diğer modelleri bilemem. Ama yinede insan heves ediyor
hangi romlara geçtiniz?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ek olarak stock kameraya artı özellikler geldi ve gelecek. Bu özellikleri Mi6 nın dandik kamerasında kullanamayacağımız için de bir kaybımız olmayacak. (Şükür ki google kamera var.)
Benim gibi siz de bekleyin Eu Stabil miui 12 yi. ( Tabii o da gelirse) Yükleyin cihazınıza ve keyfinize bakın.
ben de öyle hocam. Pil konusunda şansım yaver gitmiyor. MIUI11'e dönmek de seçeneklerim arasında Havoc OS deneyeyim diye düşündüm, elim gitmiyor bir türlü. Bir de tabii geliştiriciye güvenmek lazım, malum bankacılık işlemleri hep telefon üzerinden dönüyor.. O nedenle de bir türlü haydi bakalım deyip kuramıyorum da başka ROM, tıkandım kaldım. Mi Room da öyle, diğerleri de öyle, paranoyayı boşuna yapıyoruz muhtemelen ama işteBen mi room beta sondayım
Ah Gcam ne büyük bir nimet gerçekten. İnşallah gelir hocam stabil 12 ile son noktayı koyacağım artık.
ben de öyle hocam. Pil konusunda şansım yaver gitmiyor. MIUI11'e dönmek de seçeneklerim arasında Havoc OS deneyeyim diye düşündüm, elim gitmiyor bir türlü. Bir de tabii geliştiriciye güvenmek lazım, malum bankacılık işlemleri hep telefon üzerinden dönüyor.. O nedenle de bir türlü haydi bakalım deyip kuramıyorum da başka ROM, tıkandım kaldım. Mi Room da öyle, diğerleri de öyle, paranoyayı boşuna yapıyoruz muhtemelen ama işte
Mi Room mu diyorsunuz hocam çare?Ben şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım hocam bankalar konusunda Havoc da denedim hiç beğenmedim resmen balkonsuz ev gibi çok sade ve o güzel MIUI arayüzü olmadığı için saçma bir telefon kullanıyor hissine kapıldım