MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
teşekkürler hocam, dayanamayıp temiz kurulum yaptım ben de 20.6.18'i. Henüz pil sağlığına bakmadım, ısınma gözlemlemeden SOT değerim düşse pil sağlığından şüphe ederdim ama beta rom öncesi memnunken ve ısınma yokken betayla birlikte bu semptomlar bana başka yerden şüphelenmemi söylüyor :)

Süre dışında söylediklerinize katılıyorum, kullanım senaryolarımız da benzer ancak ben ilave olarak orta-hafif sayılacak oyunlar da oynuyorum. Bakalım temiz kurulumda fark olacak mı, göreceğiz. Sağlıklı veriler elde ettiğimde tekrar paylaşacağım.

Oyunlarda 45e kadar normal sayılabilir ama standart kullanımda çok ısınıyorsa ben pilden şüphelenirim. Çünkü bende aynı rom ve cihazı kullanıyorum hiç ısınma sorunu yaşamadım havalar 30 35 derece iken bile.

Draco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Oyunlarda 45e kadar normal sayılabilir ama standart kullanımda çok ısınıyorsa ben pilden şüphelenirim. Çünkü bende aynı rom ve cihazı kullanıyorum hiç ısınma sorunu yaşamadım havalar 30 35 derece iken bile.
Yazilimsal da olabilir hocam. Yine de bir kontrol edeyim, zarar gelmez :)

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Yazilimsal da olabilir hocam. Yine de bir kontrol edeyim, zarar gelmez :)

Tabiki hocam herşey olabilir , çözülür umarım. Sıfır kurulumdan sonra bir kaç gün cihazı boş tutun temel uygulamalar hariç yüklemeyin o şekilde gözlemleyin belli olmaz belki hiç ummadığınız uygulama bunu yapıyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sayın Draco...
Sizin sualinize cevaben bütün Mi6 kullanıcılarının bilgisi olması hasebiyle yazıyorum.
Cihazım 2.5 senelik ve bataryası orijinal. Forumda bir çok kullanıcı temiz kurulum tavsiye etmesine rağmen Miui10 dan beri bütün güncellemelerimi 2 wipe üzerinden yaparım. Cihazımda bir kez format data yaptım o da android 8 den 9 a yükseltirken...
4 wipe li kurulumları ise bir kez Miroom bir kez de Revos romu test etmek ve tekrar eu beta ya dönüşte yaptım. Bir kez de Eu Stabil kurarken..
Şu an eu beta 20.6.18 sürümünü kullanıyorum. Daha evvel bir çok kullanıcı arkadaşın bahsettiği problemlerin şimdiye kadar hiç birini yaşamadım. Oyun oynamam ama cihazımda 120 nin üzerinde uygulama yüklü ve bir çoğunu da aktif kullanırım. Volte derseniz sürekli açık ve cihaz 4.5 G de...
Ekran süresine takılmam ama 6 saatin altına hiç düşmedim. Benim için önemli olan yoğun kullanımda günü çıkarmasıdır ki bazen bir buçuk günü bile buluyor.
En iyi batarya süresi hangisi derseniz Miui11 bazlı 20.2.27 en iyisidir. Çünkü aynı kullanımla 9 saate yakın sot aldığımı bilirim.
Fakat sırf ekran süresi iyi olsun diye de miui 12 den vazgeçip eskiye dönmek bana saçma geliyor. O zaman beta rom kullanmanın mantığı kalmıyor.
Custom rom kullanmaya başladığımdan beri cihazımda aşırı bir ısınma olmadı. Eğer sizde böyle bir problem varsa bataryanızla alâkalı bir sıkıntı olabilir. Çünkü bizim cihaz iki senesini doldurunca pil problemleri de kendini göstermeye başlıyor. Önce bataryanızı test edip sağlık durumunu kontrol etmenizde fayda var. Büyük ihtimal değişim gerekebilir.

Koçara hocam kontrol panelindeki simgelerin yerleri değişiyor mu bilginiz varmı ? Bakındım bulamadım ben miroomdayım ama belki bir fikrim olur. Şu üstteki dikdörtgen olanlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-25-00-27-57-417_com.microsoft.emmx.jpg
    Screenshot_2020-06-25-00-27-57-417_com.microsoft.emmx.jpg
    376,4 KB · Görüntüleme: 49

rahatkafasii

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Konular
45
Tabiki hocam herşey olabilir , çözülür umarım. Sıfır kurulumdan sonra bir kaç gün cihazı boş tutun temel uygulamalar hariç yüklemeyin o şekilde gözlemleyin belli olmaz belki hiç ummadığınız uygulama bunu yapıyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koçara hocam kontrol panelindeki simgelerin yerleri değişiyor mu bilginiz varmı ? Bakındım bulamadım ben miroomdayım ama belki bir fikrim olur. Şu üstteki dikdörtgen olanlar.
ayarlar simgesinin yanındaki tuşla değiştirebilirsiniz, üstteki 4lü sabit ama onlar değişmiyor galiba onu bende göremedim

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
ayarlar simgesinin yanındaki tuşla değiştirebilirsiniz, üstteki 4lü sabit ama onlar değişmiyor galiba onu bende göremedim

Evet hocam o simgeden küçükleri değiştiriyorum ama dikdörtgen olanları bulamadim demek sadece bende öyle değilmiş.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
O dediğiniz seçenekler standart görünüyor hocam. Kontrol merkezini kapatıp yerlerini değiştirmenize rağmen tekrar açınca aynı düzeni alıyor.
Sadece diğerlerinin yerlerini değiştirebiliyorsunuz.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
O dediğiniz seçenekler standart görünüyor hocam. Kontrol merkezini kapatıp yerlerini değiştirmenize rağmen tekrar açınca aynı düzeni alıyor.
Sadece diğerlerinin yerlerini değiştirebiliyorsunuz.
Anladım hocam , daha önce fener aşağıda idi şimdi dikdörtgen olmuş acaba dedim bir yerde ayarı mı var. Teşekkürler hocam

nokta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bella
Cihazım
sagit
Konular
9
twrp de mount kısmına girip en alttaki hariç hepsini işaretlemen lazım sonra tekrar kur işaretleyemezsen en alttaki salt tikini kaldır tekrar dene.
tesekkur ederim oldu yeni guncellemeyi o sekilde yaptim

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Bende bluetooth yeri fln degisik gorseldeki gibi degil belki bi yerlerden degistiriliyordur

selcukseker58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
mi6
Konular
5
Ekran döndürme sorunu için
Verileri temizlemek gerekiyor. İsteyen full wipe yapabilir.
Ancak
Ayarlar
Uygulamalar
Uygulamaları Yönet
Bölümünde sistem başlatıcı ayarlar gibi bazı sistem uygulamalarının verileri temizlenirse de çözüm olabilmektedir.
Herkese kolay gelsin...

Üst Alt