MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Miui12 yüklendikten sonra batarya performansım düştü diyenler için,
Bende de öyle bir azalma olmuştu ancak fark ettim ki yeni yazılım yükleme ile konum açık kalmış ( bildirim çubuğundaki konum değil ayarlardan konum yazınca çıkan menüdeki) kaldığınız zaman batarya tüketimine ciddi fayda sağlıyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çağrı ayarlarında öyle bir ayar olduğunun farkında bile değilim. Miui 11 de açık mıydı bilmiyorum. Kapattık bakalım, inşallah faydası olur.
Bilgilendirme için teşekkürler.

axuaxu54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Mi6
Meslek
Tornacı
Konular
51
Ayarlardan herhangi birşeyi arayınca uzun süre bulmuyor siyah ekran kalıyor birkaç kere aramak gerekiyor

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Arkadaşlar farklı zamanlarda bir çok değişik hatadan dolayı miui 12 den 11 e dönmüş bulunmakdayım.
Son 20.5.7 yi bir kaç defa farklı şekillerde kurdum, temiz kurulum yaptım, miui 11 üzerine 2 wipe ile yaptım fakat bir süre sonra çeşitli sorunlar yaşadım.
Daha önce hiçbir eu beta sürümlerinde bu sorunları yaşamamıştım.
Yaşadıklarım kısaca;
Android sistem çok pil harcaması %20 nin üstünde(genelde bu sürümde hep böyleydi)
Saatin olduğu kısımda şerit şeklinde grilik kalması(kapa-aç yapınca düzeldi)
Geceden sabaha %15-20 şarj düşmesi (her gün olmadı)
Genel olarak şarj süresinin 6-7 saatlerden 4-5 saatlere düşmesi
Tam ekran hareketlerinde ana ekrana dönerken falan anlık ekran flaşlama gibi bir şey oluyor (belli belirsiz, her zaman yapmıyor)
En son olarak bugün mail bildirimi gelip baktıktan sonra o ekrandan çıkınca arkada bildirimin kapladığı alanın ghost screen gibi iz kalması, o anda uygulamaların tepki vermemesi, uygulamanın açılması ama ekrana beyazlık gelip ekranın donması ve telefonun tepki vermemesi.

ibrahimyzci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi MI9
Meslek
Elektrik Müh.
Konular
0
MIUI12 güncellenmesinden sonra telefona her bildirim gelişinde sistem arayüzü kitleniyor sonra durduruluyor. Böyle bir hata alan varmı? 2 wipe ile kurulum yapmıştım.

Son düzenleme:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
20.4.30 sürümüyle birlikte miui 12 nin Çin betada olan bütün özellikleri eu tarafından bizlere sunuldu ve ilk arayüz güncellemesi olduğu için bir çok hatayı da beraberinde getirdi.
Bundan sonra yapılacak güncellemeler tamamen sistem hatalarını düzeltme ve Optimizasyon ağırlıklı olacağı için bütün bunları dert etmeye lüzum yok diye düşünüyorum. 20.5.7 ile tam ekran hareketleri ve ses butonu ayarları düzeltildi. Önümüzdeki hafta verilecek güncelleme ile de diğer bazı hatalar giderilecektir.
Son güncellemeyi alacağımız 19 Haziran'a kadar pil performansı da dahil bir çok şey yerli yerine oturur, merak etmeyin.
Sonrasında güncelleme olmadan ne yapacağız siz asıl onu düşünün.

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
6
20.4.30 sürümüyle birlikte miui 12 nin Çin betada olan bütün özellikleri eu tarafından bizlere sunuldu ve ilk arayüz güncellemesi olduğu için bir çok hatayı da beraberinde getirdi.
Bundan sonra yapılacak güncellemeler tamamen sistem hatalarını düzeltme ve Optimizasyon ağırlıklı olacağı için bütün bunları dert etmeye lüzum yok diye düşünüyorum. 20.5.7 ile tam ekran hareketleri ve ses butonu ayarları düzeltildi. Önümüzdeki hafta verilecek güncelleme ile de diğer bazı hatalar giderilecektir.
Son güncellemeyi alacağımız 19 Haziran'a kadar pil performansı da dahil bir çok şey yerli yerine oturur, merak etmeyin.
Sonrasında güncelleme olmadan ne yapacağı

:(

Dün kurdum aslında epey hızlıydı ama, bazı proplemler var dedikleri için miui 11e geri döndüm ama sorunla karşılaşmadım işten dolayı sorun olunca geri dönmem zor olur diye şimdilik vazgeçtim:)

Sormak istediğim eu'da güncellemeler ile Miui 12'yi büyük ihtimal stabil hala getirirler (biz bu güncellemeleri twrpden mi yükleyeceğiz)

"Sonrasında güncelleme olmadan ne yapacağız siz asıl onu düşünün. "
Bu miui sürümünden sonra başka miui sürümü gelmeyecek sanırım bundan mı bahsettiniz bu mesajınızda

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Dün kurdum aslında epey hızlıydı ama, bazı proplemler var dedikleri için miui 11e geri döndüm ama sorunla karşılaşmadım işten dolayı sorun olunca geri dönmem zor olur diye şimdilik vazgeçtim:)

Sormak istediğim eu'da güncellemeler ile Miui 12'yi büyük ihtimal stabil hala getirirler (biz bu güncellemeleri twrpden mi yükleyeceğiz)

"Sonrasında güncelleme olmadan ne yapacağız siz asıl onu düşünün. "
Bu miui sürümünden sonra başka miui sürümü gelmeyecek sanırım bundan mı bahsettiniz bu mesajınızda
Miui12 hız ve görsellik yönünden ihtiyacımı karşıladığı için Miui11 e dönmeyi hiç düşünmedim.Hatalar
olacağını bildiğimiz için beta rom kullanıyoruz. Yoksa gider kararlı rom yüklerim.
Sualinize gelince... 19 Haziran 'dan sonra Xiaomi, Mi6 ya verdiği beta güncellemelerini sonlandırdığı için mecburen eu da desteğini kesecek. Bu tarihe kadar Miui12 de Stabil hale gelecektir. Siz de her hafta yapılacak güncellemeleri ister otadan isterseniz de Manuel olarak twrp den yükleyebilirsiniz.

Grihava

iyi niyetini kaybetme.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Xioami mi6
Meslek
Otomotiv
Konular
6
Miui12 hız ve görsellik yönünden ihtiyacımı karşıladığı için Miui11 e dönmeyi hiç düşünmedim.Hatalar
olacağını bildiğimiz için beta rom kullanıyoruz. Yoksa gider kararlı rom yüklerim.
Sualinize gelince... 19 Haziran 'dan sonra Xiaomi, Mi6 ya verdiği beta güncellemelerini sonlandırdığı için mecburen eu da desteğini kesecek. Bu tarihe kadar Miui12 de Stabil hale gelecektir. Siz de her hafta yapılacak güncellemeleri ister otadan isterseniz de Manuel olarak twrp den yükleyebilirsiniz.

Anladım hocam bilgiler için teşekkürler,android sistemi miui 11'de aşırı şarj tükettiği için deneme kararı almıştım ama sanırım temiz kurulum yapınca düzeldi (miui 11 için bahsediyorum) diğer haftarda büyük ihtimal geçerim. mi6'nın sonlarına yaklaşıyoruz sanırım:) android sürümü olsun miui sürümü olsun, hız açısından çok memnunum, sadece şaşırtıcı derece android sistemi şarj yiyince işlemcinin bozulduğunu düşünmüştüm şuanlık sorun yok :)

Mi6 candır:D

Josue35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Xiaomi Mİ 13
Meslek
Türk Telekom CBS
Konular
9
Merhaba romu kurdum yüz tanımayı aktif ettim ama yüzümü tanıttığım da ok işareti geliyor ama telefon açılmıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-13-01-51-35-040_lockscreen.jpg
    Screenshot_2020-05-13-01-51-35-040_lockscreen.jpg
    774,7 KB · Görüntüleme: 22

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Merhaba romu kurdum yüz tanımayı aktif ettim ama yüzümü tanıttığım da ok işareti geliyor ama telefon açılmıyor
Yüz tanıma ayarlarından kilit açtıktan sonra kilit ekranında kal seçeneğini kapatınız.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MIUI12 güncellenmesinden sonra telefona her bildirim gelişinde sistem arayüzü kitleniyor sonra durduruluyor. Böyle bir hata alan varmı? 2 wipe ile kurulum yapmıştım.

2-3 sürümdür devam eden bir sorun. Ben Mix2 kullanıyorum sık sık karşılaşıyorum.

Üst Alt