MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

burakergin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
mi 5
Konular
11
4 wipe la da mı geçemiyorsunuz

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Cihaz twrp menüsüne atıyor hocam :(
Ben android sürüm yükseltme ve düşürme dışında hiç format data yapmadım hocam. Buna miui9 dan sonraki arayüz yükseltmeleri de dahil. Dediğiniz test edilip onaylanmış bir bilgi midir?
Geri dönmeyi falan düşünmüyorum da en azından aklımızın bir köşesinde bulunsun.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben android sürüm yükseltme ve düşürme dışında hiç format data yapmadım hocam. Buna miui9 dan sonraki arayüz yükseltmeleri de dahil. Dediğiniz test edilip onaylanmış bir bilgi midir?
Geri dönmeyi falan düşünmüyorum da en azından aklımızın bir köşesinde bulunsun.
Şöyle ki hocam eu stabilden betaya 3 wipe ile geçemedim 4 defa romu silip kurdum her seferinde twrp menüsüne attı eski romu kurunca cihaz açıldı format data şart maalesef geri dönüşlerde

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
43
Şöyle ki hocam eu stabilden betaya 3 wipe ile geçemedim 4 defa romu silip kurdum her seferinde twrp menüsüne attı eski romu kurunca cihaz açıldı format data şart maalesef geri dönüşlerde
Hocam bir çok kullanıcı rom geçişlerinde genellikle format data yapmayı tercih ediyor. (Oysa ben sadece android 8 den 9 a geçerken format data yapmıştım)
Daha önce test ettiğim miroom, Revos ve eu Stabil kurulumlarını da hep 4 wipe ile yaptım. Keza eu betaya geri döndüğümde de öyle... Neticede hiç birinde sorun yaşamadım.
Bu yüzden miui 12 den 11 e (android altyapısı değişmeyeceği için) 4 wipe ile rahat geçilir diye düşünüyorum.
Tabii bu benim şahsi fikrim.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam bir çok kullanıcı rom geçişlerinde genellikle format data yapmayı tercih ediyor. (Oysa ben sadece android 8 den 9 a geçerken format data yapmıştım)
Daha önce test ettiğim miroom, Revos ve eu Stabil kurulumlarını da hep 4 wipe ile yaptım. Keza eu betaya geri döndüğümde de öyle... Neticede hiç birinde sorun yaşamadım.
Bu yüzden miui 12 den 11 e (android altyapısı değişmeyeceği için) 4 wipe ile rahat geçilir diye düşünüyorum.
Tabii bu benim şahsi fikrim.
Hocam Mi 6 da denemedim nasıl olur bilmiyorum ancak Redmi Note 8'de format data yapmadan maalesef güncellemeler hariç geçiş olmuyor

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
kuran arkadaslar nasil batarya performan donma kasma varmi

korfirak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
7
kuran arkadaslar nasil batarya performan donma kasma varmi
Hocam ben kurdum valla bu hali ile bile güzel. Biraz şarj az gidiyor sanki. Çift hatta 15-20 saat bekleme ile 3-4 saat gibi ancak alabiliyorum ekran süresini. Onun haricinde çok nadir bildirim panelinden bildirime bastığım zaman sistem launcher donuyor bir müddet sonra düzeliyor. Ama çok nadir bu dediğim. Kasma işine gelirsek kararlı rom lar kadar uçmasa da bu rom fena değil. Bence rom robot işleri ile uğraşıyorsaniz kurmalisiniz. Ayrıca Google kamera magisk vs hepsini kullanabiliyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zoradam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
xiamoi 6
Konular
14
Hocam ben kurdum valla bu hali ile bile güzel. Biraz şarj az gidiyor sanki. Çift hatta 15-20 saat bekleme ile 3-4 saat gibi ancak alabiliyorum ekran süresini. Onun haricinde çok nadir bildirim panelinden bildirime bastığım zaman sistem launcher donuyor bir müddet sonra düzeliyor. Ama çok nadir bu dediğim. Kasma işine gelirsek kararlı rom lar kadar uçmasa da bu rom fena değil. Bence rom robot işleri ile uğraşıyorsaniz kurmalisiniz. Ayrıca Google kamera magisk vs hepsini kullanabiliyorum.

3 4 saat de cok azmis hocam yaw zaten batarya bitik durumda ben hala 10.1.0 rom kullaniyorum format data 4 wipe mi yapip kurdunuz mi9t de var bende ue v12 sorun yok sifir kurulum yaptim mi6 nin bataryasi kotu sarji somurur ozaman

alieski1262

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Eski
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10

Kamera apk atabilir misiniz

Üst Alt