- Adım
- Burak
- Cihazım
- mi 5
- Konular
- 11
4 wipe la da mı geçemiyorsunuz
format data gerekli,temiz kurulum için4 wipe la da mı geçemiyorsunuz
Ben android sürüm yükseltme ve düşürme dışında hiç format data yapmadım hocam. Buna miui9 dan sonraki arayüz yükseltmeleri de dahil. Dediğiniz test edilip onaylanmış bir bilgi midir?Cihaz twrp menüsüne atıyor hocam
Şöyle ki hocam eu stabilden betaya 3 wipe ile geçemedim 4 defa romu silip kurdum her seferinde twrp menüsüne attı eski romu kurunca cihaz açıldı format data şart maalesef geri dönüşlerdeBen android sürüm yükseltme ve düşürme dışında hiç format data yapmadım hocam. Buna miui9 dan sonraki arayüz yükseltmeleri de dahil. Dediğiniz test edilip onaylanmış bir bilgi midir?
Geri dönmeyi falan düşünmüyorum da en azından aklımızın bir köşesinde bulunsun.
Hocam bir çok kullanıcı rom geçişlerinde genellikle format data yapmayı tercih ediyor. (Oysa ben sadece android 8 den 9 a geçerken format data yapmıştım)Şöyle ki hocam eu stabilden betaya 3 wipe ile geçemedim 4 defa romu silip kurdum her seferinde twrp menüsüne attı eski romu kurunca cihaz açıldı format data şart maalesef geri dönüşlerde
Hocam Mi 6 da denemedim nasıl olur bilmiyorum ancak Redmi Note 8'de format data yapmadan maalesef güncellemeler hariç geçiş olmuyorHocam bir çok kullanıcı rom geçişlerinde genellikle format data yapmayı tercih ediyor. (Oysa ben sadece android 8 den 9 a geçerken format data yapmıştım)
Daha önce test ettiğim miroom, Revos ve eu Stabil kurulumlarını da hep 4 wipe ile yaptım. Keza eu betaya geri döndüğümde de öyle... Neticede hiç birinde sorun yaşamadım.
Bu yüzden miui 12 den 11 e (android altyapısı değişmeyeceği için) 4 wipe ile rahat geçilir diye düşünüyorum.
Tabii bu benim şahsi fikrim.
Hocam ben kurdum valla bu hali ile bile güzel. Biraz şarj az gidiyor sanki. Çift hatta 15-20 saat bekleme ile 3-4 saat gibi ancak alabiliyorum ekran süresini. Onun haricinde çok nadir bildirim panelinden bildirime bastığım zaman sistem launcher donuyor bir müddet sonra düzeliyor. Ama çok nadir bu dediğim. Kasma işine gelirsek kararlı rom lar kadar uçmasa da bu rom fena değil. Bence rom robot işleri ile uğraşıyorsaniz kurmalisiniz. Ayrıca Google kamera magisk vs hepsini kullanabiliyorum.kuran arkadaslar nasil batarya performan donma kasma varmi
3 4 saat de cok azmis hocam yaw zaten batarya bitik durumda ben hala 10.1.0 rom kullaniyorum format data 4 wipe mi yapip kurdunuz mi9t de var bende ue v12 sorun yok sifir kurulum yaptim mi6 nin bataryasi kotu sarji somurur ozamanHocam ben kurdum valla bu hali ile bile güzel. Biraz şarj az gidiyor sanki. Çift hatta 15-20 saat bekleme ile 3-4 saat gibi ancak alabiliyorum ekran süresini. Onun haricinde çok nadir bildirim panelinden bildirime bastığım zaman sistem launcher donuyor bir müddet sonra düzeliyor. Ama çok nadir bu dediğim. Kasma işine gelirsek kararlı rom lar kadar uçmasa da bu rom fena değil. Bence rom robot işleri ile uğraşıyorsaniz kurmalisiniz. Ayrıca Google kamera magisk vs hepsini kullanabiliyorum.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kamera apk atabilir misinizHocam ben kurdum valla bu hali ile bile güzel. Biraz şarj az gidiyor sanki. Çift hatta 15-20 saat bekleme ile 3-4 saat gibi ancak alabiliyorum ekran süresini. Onun haricinde çok nadir bildirim panelinden bildirime bastığım zaman sistem launcher donuyor bir müddet sonra düzeliyor. Ama çok nadir bu dediğim. Kasma işine gelirsek kararlı rom lar kadar uçmasa da bu rom fena değil. Bence rom robot işleri ile uğraşıyorsaniz kurmalisiniz. Ayrıca Google kamera magisk vs hepsini kullanabiliyorum.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi