Merhabalar,
Dün itibari ile Xiaomi.eu MIUI 12 Beta 20.5.7 sürümüne geçtim. Açıkcası yukarıdaki bahsedilen hataların sadece 1 tanesi gerçekleşti. O da bildirim gelince cevapla, okundu olarak işaretle kısmının hafif taşması. Ne akıcılıkta ne başka bir şeyde problem yaşamadım.
Peki nasıl kurdun diyenler için şöyle özetleyeyim;
- En son TWRP sürümünü kurdum.
- Paranoid Android kullanıyordum, TWRP üzerinden ne var ne yok sildim hatta cihazı biçimlendirdim.
- Daha sonra xiaomi.eu_multi_MI6_V11.0.5.0.PCACNXM_v11-9 (Xiaomi.eu MIUI11 en son stabil sürümü) sürümünü indirip cihaza attım.
- TWRP ile boş cihaza kurdum, kurulum bittikten sonra cihazı hemen açmadım, ilk iki seçenek seçiliyken cache temizledim.
- Daha sonra xiaomi.eu_multi_MI6_20.5.7_v12-9 (Son çıkan MIUI12 Beta) sürümünü indirip, cihaza attım.
- MIUI11 üzerine MIUI12'yi kurdum. Tekrardan ilk iki seçenek seçiliyken TWRP üzerinde kurulum sonrası cache temizledim.
- Cihazı açıp sıfırdan kurulumu yaptım.
Sıfır kurulum sonrası herhangi bir sorun yaşadım. Hatta sarj performansı Paranoid Android'te göre çok daha iyi. Umarım kafası karışık sıfırdan kurulum yapmak isteyen ve son sürümü merak edenler için yararlı olmuştur.