- Adım
- Cavid
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 12
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 10.2.1.0 (OCAMIXM) kararlı
- Telefon Modeli
- Xiaomi mi6
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhaba forumda yeniyim arkadaslar hatam olursa kusura bakilmasin lutfen). Simdi olaya gelelim mi 6 kullaniyorum yaklasik 1 yili devirdim . Ama sarj olmada problem yasiyor telefon. Mesela ampereden bakiyorum 4 volt veriyor ama verdigi amper maksimum 530-1100 arasi degisiyor . Normalde 3000 istemiyorum ama bari 1500 falan vermesi gerekiyor. Cunki eskiden telefon oyun (fifa .pes .) Oynarken bile tam potansiyel sarj ediyordu . Ustalara falan baktirdim ic mekanizmada problem olabilecegini soylediler ama ben oyle dusunmuyorum . Cunki kapattigimda sarj olmasi gerektigi gibi hizli birsekilde devam ediyor . Yeniden actigindada kendine geliyor birazcik . Neyse biraz takintiliyim boyle seylere . Toparlarsak sarj da bir tutarsizlik var . Kullandigim baslik xiaominin kendi orjinal basligi kablo olarakta baseus marka kablo kullaniyorum . Kendi kablosu harap olmasina ragmen takinca diger kablolara nisbeten biraz daha guclu sarj ediyor gibi. Siz ne dusunuyorsunuz . Sistemle ilgili mi donanimsalmi? Yazilim icerisinde halledilebilecek birseymi. İlgili fotograflari atacagim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.