Çözüldü mi 6 telefon açılmıyor. İS yüklü değil

mamivankenobi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
..
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
1 gündür telefonumu açamıyorum. Twrp ekranı açılıyor ama telefon açılmıyor. İS yüklü değil diye uyarı çıkıyor sanırım telefon tüm datalarını sildi. kablo ile pc'ye bağlamaya çalışıyorum pc telefonu görüyor ama herhangi bir şey yükleyemiyorum. telefon usb ile pcye bağlandığında otomatik şarj modu seçeneği seçili olduğu için sanırım dosya aktarımı aktif olmuyor telefon da açılmıyor arafta kaldım lütfen biri yardım etsin lütfen. dışarı da çıkamıyorum otg kablosu da yok.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
1 gündür telefonumu açamıyorum. Twrp ekranı açılıyor ama telefon açılmıyor. İS yüklü değil diye uyarı çıkıyor sanırım telefon tüm datalarını sildi. kablo ile pc'ye bağlamaya çalışıyorum pc telefonu görüyor ama herhangi bir şey yükleyemiyorum. telefon usb ile pcye bağlandığında otomatik şarj modu seçeneği seçili olduğu için sanırım dosya aktarımı aktif olmuyor telefon da açılmıyor arafta kaldım lütfen biri yardım etsin lütfen. dışarı da çıkamıyorum otg kablosu da yok.
Cihazı bilgisayara bağladığınızda twrp menüsünden mount kısmından elle bağlamayı deneyin cihazı görecek mi pc

Oyla:

mamivankenobi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp açılıyor ise Twrp/mount/mtp enabled işaretleyip Kopyalama yapmayı kontrol eder misiniz.

Disable MTP mi yazacak orada Enable MTP mi . Enable MTP iken pc telefonu görüyor ama aktarma yaptığım sırada ygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir. diye hata veriyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış söylemişim bu arada DİSABLE MTP görünüyor iken pc telefonu görüyor magisk dosyalarını kopyalamaya çalıştığımda ise aygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir diyor. ENABLE yaptığımda ise pc telefonu görmüyor

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Disable MTP mi yazacak orada Enable MTP mi . Enable MTP iken pc telefonu görüyor ama aktarma yaptığım sırada ygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir. diye hata veriyor...

yanlış söylemişim bu arada DİSABLE MTP görünüyor iken pc telefonu görüyor magisk dosyalarını kopyalamaya çalıştığımda ise aygıt yanıt vermeyi durdurmuş ya da aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir diyor. ENABLE yaptığımda ise pc telefonu görmüyor
Disabled halde reboot recovery yapın

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
NO OS İnstalled! are you sure you wish to reboot diyor
Hocam işletim sistemi yok yeniden başlatmak istediğinize emin misiniz diye sormuş.Bilgisayardan twrp ye dosya atamadığımızda aktarım olmadığında twrp reboot ettiğimiz zaman bu sorun düzeliyor ancak içinde sistem yüklü değilken reboot twrp yi uçurur mu emin olamadım

Oyla:

mamivankenobi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeniden başlattı ama hala aynı magisk dosyalarını atamıyorum telefon da açılmıyor pcden de yükleyemiyorum dosyaları kafayı yiyecem :/

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
yeniden başlattı ama hala aynı magisk dosyalarını atamıyorum telefon da açılmıyor pcden de yükleyemiyorum dosyaları kafayı yiyecem :/
Hocam mi flash ile global rom kurup sonra tekrar twrp yüklemeniz en sağlıklısı olacaktır.

Oyla:

mamivankenobi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Hocam işletim sistemi yok yeniden başlatmak istediğinize emin misiniz diye sormuş.Bilgisayardan twrp ye dosya atamadığımızda aktarım olmadığında twrp reboot ettiğimiz zaman bu sorun düzeliyor ancak içinde sistem yüklü değilken reboot twrp yi uçurur mu emin olamadım
nasıl halledecem ki bu şekilde şimdi. işletim sistemini de silmişim demekki..

Hocam mi flash ile global rom kurup sonra tekrar twrp yüklemeniz en sağlıklısı olacaktır.
flash var ama otg kablosu yok ki hocam nasıl yükleyecem

Oyla:
Üst Alt