Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 gündür telefonumu açamıyorum. Twrp ekranı açılıyor ama telefon açılmıyor. İS yüklü değil diye uyarı çıkıyor sanırım telefon tüm datalarını sildi. kablo ile pc'ye bağlamaya çalışıyorum pc telefonu görüyor ama herhangi bir şey yükleyemiyorum. telefon usb ile pcye bağlandığında otomatik şarj modu seçeneği seçili olduğu için sanırım dosya aktarımı aktif olmuyor telefon da açılmıyor arafta kaldım lütfen biri yardım etsin lütfen. dışarı da çıkamıyorum otg kablosu da yok.
daha önce telefonu rootlamadım hocam şimdi rootlamaya kalkarken bunlar başıma geldi hangi romu öneriyorsanız onu indireyim. Ayrıca romu flaşlamak ne demek
İndirdiğiniz Romu dahili belleğe aktarınız.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız..
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapınız ve Reboot -Recovery yapınız. Tekrar twrp de açılacaktır. Install kısımından Magisk flashlayınız. Art dalvik cache yapıp, Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.Sabırlı olup bekleyiniz..
İndirdiğiniz Romu dahili belleğe aktarınız.
* Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatınız..
* TWRP ana menüsüne dönünüz, Install üzerine dokunun ve cihazınıza aktardığınız Rom Zip dosyasını seçin.
* .zip dosyasını seçtikten sonra, Swipe to Confirm Flash yapınız.
* ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapınız ve Reboot -Recovery yapınız. Tekrar twrp de açılacaktır. Install kısımından Magisk flashlayınız. Art dalvik cache yapıp, Reboot - System yapınız.
* İlk Kurulum ortalama 5 dk kadar sürmektedir.Sabırlı olup bekleyiniz..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şu an forumdan aldığım bu linki indiriyorum hocam doğru mu 1.4 gb çünkü . İndirdikten sonra tekrar bu adımları uygulayıp olumlu olumsuz geri dönüş yapacam çok sağ olun. Sanırım bu indirdiğim önerdiğiniz Beta rom'u doğru mudur. gcam kurmayı düşünüyordum telefona o yüzden rootluyordum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şu an forumdan aldığım bu linki indiriyorum hocam doğru mu 1.4 gb çünkü . İndirdikten sonra tekrar bu adımları uygulayıp olumlu olumsuz geri dönüş yapacam çok sağ olun. Sanırım bu indirdiğim önerdiğiniz Beta rom'u doğru mudur. gcam kurmayı düşünüyordum telefona o yüzden rootluyordum
bu linkten betayı indiriyorum zaten hocam. Bunu ve stackpath romunu da indiriyorum. yalnız hocam bu romları indirdikten sonra her güncelleme geldiğinde twrp arayüzünden yama yapmam gerekiyor anladığım kadarıyla doğru mudur. normalde pc veya android ile ilgilenen biriyim ama daha önce hiç rootlamadığım için bu konularda pek bilgim yok. forumdaki yazıları da okuduğumda herkes çok bilgili olduğu için Basic konuları kaçırıyorum sanırım
bu linkten betayı indiriyorum zaten hocam. Bunu ve stackpath romunu da indiriyorum. yalnız hocam bu romları indirdikten sonra her güncelleme geldiğinde twrp arayüzünden yama yapmam gerekiyor anladığım kadarıyla doğru mudur. normalde pc veya android ile ilgilenen biriyim ama daha önce hiç rootlamadığım için bu konularda pek bilgim yok. forumdaki yazıları da okuduğumda herkes çok bilgili olduğu için Basic konuları kaçırıyorum sanırım
hocam şimdi romu yükleyip flaşlamaya çalışınca
This package is for "sagit" devices. this is a ""
Updater process ended with ERROR: 7
Error installing zip file
böyle bir hata verdi ne yapmam gerekiyor..
Merhaba. TWRP ile uğraışken telefonu sildim ve rom atmaya çalışıyorum. Rom'u flash diske attım ve onu da cihaza bağladım. İnstall'dan rar dosyasını seçip kurmaya çalıştığımda ise birkaç saniyede kuruluyor fakat reboot edince yine fastboot açılıyor ve sistem açılmıyor. Kurmaya çalıştığım rom...
forum.miuiturkiye.net
buradan çözümü buldum hocam şimdi twrp güncelledim rom yükleniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çok teşekkür ederim söylediğiniz adımları tek tek uygulayınca rom da yüklendi telefon da açıldı şu an. twrp açıp magiski de kurdum telefon açılınca magisk apkyi de kurdum. Yalnız paylaşmış olduğunuz linkte gcam için 6 tane apk dosyası var hangisini indirip kuracam bilgi verir misiniz . hemen yukarısında da google camera modülü yazıyor onu mu kurmam gerekiyor modül zip olduğu için tekrar twrp arayüzünden mi kuruluyor. kusuruma bakmayın gerçekten çok soru soruyorum mazur görün lütfen tekrardan teşekkür ederim hayırlı geceler diliyorum.