Yardım Mi 6 su aldı :(

7thSeeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mithat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç ay önce Xiaomi mi 6 almamla beraber forumu keşfettim ve ara ara bakıyorum. Bugüne kadar yazmak nasip olmadı (sorun yaşayana kadar :( )

Nasıl bir gerizekalılıkla telefonuma su kaçırdığımı anlatayım:

Telefonum dışarıda yere düştü ve üst kısmına pis şeyle bulaştı. Tabi ben de her normal insan gibi telefonunu ıslak mendille silmek yerine nasıl olsa şarj girişi hariç su geçirmiyor diyerek şarj yeri alt tarafta olacak şekilde telefonun üstüne hafiften su tuttum. Safça suyun şarj yerinden yukarı doğru çıkmayacağını düşündüm. (En azından parmağınla şarj yerini kapasana be adam!) Tabi sonrasında telefon açılmadı. Sürekli mi logosu geliyor sonra kapanıp tekrar açılmaya çalışıyor vs. Tabi hemen kapalı kapta pirinçte beklettim iki gün ama fayda etmedi. Bir kaç telefondan anlayan arkadaşım ana kartın kısa devre yapmamış olabileceğini, sadece içini açıp temizleyerek veya bataryayı değiştirerek kurtulabileceğini söyledi.

Asıl sormak istediğime gelecek olursak:

Telefonumu içini açması için sıradan telefonculara vermek istemiyorum çünkü soruna çözüm bulmadan dünyanın parasını isteyebiliyorlar. İstemese bile telefon belki yapılabilecek durumdadır ve onlar bozar veya parça çalar diye güvenemiyorum. Bu yüzden resmi Xiaomi servisine vermek istiyorum. Vadi İstanbuldaki Xiaomi daha açılmamış ama hepsiburadada resmi garantili Xiaomi telefonlar satıyorlar. Demek ki resmi servis faaliyette olmalı. Size sorum, resmi servise nasıl ulaşabilirim? :(((
Google’da bulamadım.

Bilen varsa çok memnum olurum fellow Xiaomiciler!

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zenex hocam ne dersin? Nereye göndereyim?
3 gündür su cihazın içinde duruyor hocam, ben konuya yazalı 3 gün oldu, dediğimde --SEFA-- beye gönderip baktırmalıydınız. Şimdi cihazın kurtulma ihtimali çok az. Neden bu kadar beklettiniz cihazı? Bir Sefa beye yazın ne diyecek görelim.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
Hocam öncelikle geçmiş olsun.

Xiaomi nin resmi servisi diye bir şey yok. Xiaomi Türkiye ye girmedi, tamamen evo nun uydurduğı yalanlardan ibaret bunlar. Evo biz distribütörüz, Xiaomi Türkiye yiz diyor, xiaomi Türkiye garantişi cihaz satıyor ama garantisini evo servis veriyor, kısaca saçmalıklar ve yalanlar silsilesi.

Kesinlikle telefonu açmayı şarja takmayı vs denemeyin. Eliniz güç tuşundan uzak olsun :) --SEFA-- hocam size belki yardımcı olabilir.
Daha elinde servis orjinali batarya bulundurmayan evodan evo garantili bile cihaz alınmaz hocam

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

7thSeeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mithat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
3 gündür su cihazın içinde duruyor hocam, ben konuya yazalı 3 gün oldu, dediğimde --SEFA-- beye gönderip baktırmalıydınız. Şimdi cihazın kurtulma ihtimali çok az. Neden bu kadar beklettiniz cihazı? Bir Sefa beye yazın ne diyecek görelim.

Haklısınız hocam. Şu an köyde olduğumdan internet erişimim yok. O yüzden geç gördüm.

@—SEFA— hocam siz ne dersiniz?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Sefa bey bayram tatiline çıktı. Şimdiden siz bir bardak soğuk su için hocam :(
Haklısınız hocam. Şu an köyde olduğumdan internet erişimim yok. O yüzden geç gördüm.

@—SEFA— hocam siz ne dersiniz?

Oyla:

7thSeeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mithat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Sefa bey bayram tatiline çıktı. Şimdiden siz bir bardak soğuk su için hocam :(

:((((((((((((((((((

Cihazın çok az su aldığını düşünüyorum. Sadece bataryayı etkilemiş olma ve bataryayı değiştirerek kurtarma ihtimali yok mu? :(((((

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam hemen müdahale edilse var ama 1 haftadır cihaz suyla bekliyor.
:((((((((((((((((((

Cihazın çok az su aldığını düşünüyorum. Sadece bataryayı etkilemiş olma ve bataryayı değiştirerek kurtarma ihtimali yok mu? :(((((

Oyla:

7thSeeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mithat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Anladım hocam teşekkürler. Artık serviste bi şansımızı deneyeceğiz.

Oyla:

Ataberkk44

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
Mi9
Meslek
Öğrenci
Konular
70
Bende bir kere havuza düşünmüştüm S4 ilk önce pirinçe koydum daha sonra fön makinası ile orta sıcaklıkta kuruttum birde şarj ve kulaklık yerindem nefesimle çektim sorun kalmadı deneyebilirsiniz ( pirinçe koyarken soket yerine bantla kapatın :)

Oyla:
Üst Alt