Yardım Mi 6 su aldı :(

7thSeeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mithat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç ay önce Xiaomi mi 6 almamla beraber forumu keşfettim ve ara ara bakıyorum. Bugüne kadar yazmak nasip olmadı (sorun yaşayana kadar :( )

Nasıl bir gerizekalılıkla telefonuma su kaçırdığımı anlatayım:

Telefonum dışarıda yere düştü ve üst kısmına pis şeyle bulaştı. Tabi ben de her normal insan gibi telefonunu ıslak mendille silmek yerine nasıl olsa şarj girişi hariç su geçirmiyor diyerek şarj yeri alt tarafta olacak şekilde telefonun üstüne hafiften su tuttum. Safça suyun şarj yerinden yukarı doğru çıkmayacağını düşündüm. (En azından parmağınla şarj yerini kapasana be adam!) Tabi sonrasında telefon açılmadı. Sürekli mi logosu geliyor sonra kapanıp tekrar açılmaya çalışıyor vs. Tabi hemen kapalı kapta pirinçte beklettim iki gün ama fayda etmedi. Bir kaç telefondan anlayan arkadaşım ana kartın kısa devre yapmamış olabileceğini, sadece içini açıp temizleyerek veya bataryayı değiştirerek kurtulabileceğini söyledi.

Asıl sormak istediğime gelecek olursak:

Telefonumu içini açması için sıradan telefonculara vermek istemiyorum çünkü soruna çözüm bulmadan dünyanın parasını isteyebiliyorlar. İstemese bile telefon belki yapılabilecek durumdadır ve onlar bozar veya parça çalar diye güvenemiyorum. Bu yüzden resmi Xiaomi servisine vermek istiyorum. Vadi İstanbuldaki Xiaomi daha açılmamış ama hepsiburadada resmi garantili Xiaomi telefonlar satıyorlar. Demek ki resmi servis faaliyette olmalı. Size sorum, resmi servise nasıl ulaşabilirim? :(((
Google’da bulamadım.

Bilen varsa çok memnum olurum fellow Xiaomiciler!

7thSeeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mithat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Bende bir kere havuza düşünmüştüm S4 ilk önce pirinçe koydum daha sonra fön makinası ile orta sıcaklıkta kuruttum birde şarj ve kulaklık yerindem nefesimle çektim sorun kalmadı deneyebilirsiniz ( pirinçe koyarken soket yerine bantla kapatın :)

Neyi bantla kapatacağız hocam?

Oyla:
Üst Alt