Yardım Mi 6 su aldı :(

7thSeeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mithat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç ay önce Xiaomi mi 6 almamla beraber forumu keşfettim ve ara ara bakıyorum. Bugüne kadar yazmak nasip olmadı (sorun yaşayana kadar :( )

Nasıl bir gerizekalılıkla telefonuma su kaçırdığımı anlatayım:

Telefonum dışarıda yere düştü ve üst kısmına pis şeyle bulaştı. Tabi ben de her normal insan gibi telefonunu ıslak mendille silmek yerine nasıl olsa şarj girişi hariç su geçirmiyor diyerek şarj yeri alt tarafta olacak şekilde telefonun üstüne hafiften su tuttum. Safça suyun şarj yerinden yukarı doğru çıkmayacağını düşündüm. (En azından parmağınla şarj yerini kapasana be adam!) Tabi sonrasında telefon açılmadı. Sürekli mi logosu geliyor sonra kapanıp tekrar açılmaya çalışıyor vs. Tabi hemen kapalı kapta pirinçte beklettim iki gün ama fayda etmedi. Bir kaç telefondan anlayan arkadaşım ana kartın kısa devre yapmamış olabileceğini, sadece içini açıp temizleyerek veya bataryayı değiştirerek kurtulabileceğini söyledi.

Asıl sormak istediğime gelecek olursak:

Telefonumu içini açması için sıradan telefonculara vermek istemiyorum çünkü soruna çözüm bulmadan dünyanın parasını isteyebiliyorlar. İstemese bile telefon belki yapılabilecek durumdadır ve onlar bozar veya parça çalar diye güvenemiyorum. Bu yüzden resmi Xiaomi servisine vermek istiyorum. Vadi İstanbuldaki Xiaomi daha açılmamış ama hepsiburadada resmi garantili Xiaomi telefonlar satıyorlar. Demek ki resmi servis faaliyette olmalı. Size sorum, resmi servise nasıl ulaşabilirim? :(((
Google’da bulamadım.

Bilen varsa çok memnum olurum fellow Xiaomiciler!

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Resmi servis diye bişey yok arkadaşlar ya işi ehli birine yaptıracaksın ki bu forumda yardımcı olacak çok arkadaş var yada delta garantiye götüreceksin bildiğim kadarıyla yurtdışı bile olsa cihazına ücret karşılığında bakıyorlar. İşi ehli birine yaptır bence. İlla da düzelir diyemez kimse bu arada yaptığın inanılmaz saçma bişey bile bile cihazını bozdun .

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam öncelikle geçmiş olsun.

Xiaomi nin resmi servisi diye bir şey yok. Xiaomi Türkiye ye girmedi, tamamen evo nun uydurduğı yalanlardan ibaret bunlar. Evo biz distribütörüz, Xiaomi Türkiye yiz diyor, xiaomi Türkiye garantişi cihaz satıyor ama garantisini evo servis veriyor, kısaca saçmalıklar ve yalanlar silsilesi.

Kesinlikle telefonu açmayı şarja takmayı vs denemeyin. Eliniz güç tuşundan uzak olsun :) --SEFA-- hocam size belki yardımcı olabilir.

Oyla:

7thSeeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mithat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmi servis diye bişey yok arkadaşlar ya işi ehli birine yaptıracaksın ki bu forumda yardımcı olacak çok arkadaş var yada delta garantiye götüreceksin bildiğim kadarıyla yurtdışı bile olsa cihazına ücret karşılığında bakıyorlar. İşi ehli birine yaptır bence. İlla da düzelir diyemez kimse bu arada yaptığın inanılmaz saçma bişey bile bile cihazını bozdun .

Evet hocam ne kadar salakça bir şey yaptığımın farkındayım ama işte iş işten geçti

Telefonum Delta garantili. Oraya göndermemi mi tavsiye edersiniz?
Bu arada resmi servis nasıl yok anlamadım :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öncelikle geçmiş olsun.

Xiaomi nin resmi servisi diye bir şey yok. Xiaomi Türkiye ye girmedi, tamamen evo nun uydurduğı yalanlardan ibaret bunlar. Evo biz distribütörüz, Xiaomi Türkiye yiz diyor, xiaomi Türkiye garantişi cihaz satıyor ama garantisini evo servis veriyor, kısaca saçmalıklar ve yalanlar silsilesi.

Kesinlikle telefonu açmayı şarja takmayı vs denemeyin. Eliniz güç tuşundan uzak olsun :) --SEFA-- hocam size belki yardımcı olabilir.

Cevap için teşekkürler.

Ne yazık ki telefonu olaydan sonra şarjı bitince şarja taktım :(

Hala aynı şeyi yapıyor.

Hiç umut yok mu? :(

Peki İstanbulda açılacak Xiaomi mağazasının telefonlarının servisini de Evo mu yüklenecek?

Oyla:

7thSeeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mithat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
Up

Up

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
zaman kaybetmeden delta servise gönderin ücretli bir şekilde yapıcaklardır. tahminim garantinizde devam edicektir. kurumlar ile muhattap olmak, şahıslar ile muhattap olmaktan; her zaman daha iyidir. çünki her işlem için kayıt oluşturulur, ve herhangi bir problemde yasal yollara başvurabilirsiniz.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Geçmiş olsun, bende mi 4 varken üzerine bir bardak su dökmüştüm yanlışlıkla, üzerini kurulayıp bıraktım, biraz sonra baktığımda etrafında gölcük olmuştu. Kapağını çıkardım içi su doluydu, kurulayıp pirince koydum tedbiren, hala sorunsuz kullanılıyor. Forumda satış yapıp destek veren arkadaşlar var, onlara sorarsanız yardımcı olurlar.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Up

Up

Forum kuralları gereği up up rez güncel vs gibi mesajlar yazmak yasaktır. Lütfen dikkat edelim.
Telefonunuzu garanti servisine gönderip ücret karşılığında yaptırabilirsiniz.

Oyla:

7thSeeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mithat
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
1
zaman kaybetmeden delta servise gönderin ücretli bir şekilde yapıcaklardır. tahminim garantinizde devam edicektir. kurumlar ile muhattap olmak, şahıslar ile muhattap olmaktan; her zaman daha iyidir. çünki her işlem için kayıt oluşturulur, ve herhangi bir problemde yasal yollara başvurabilirsiniz.

Teşekkürler hocam öyle yapacağım.

Forum kuralları gereği up up rez güncel vs gibi mesajlar yazmak yasaktır. Lütfen dikkat edelim.
Telefonunuzu garanti servisine gönderip ücret karşılığında yaptırabilirsiniz.

Kusura bakmayın. Teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt