Yardım Mi 6 şarj sorunu

onurkaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Iphone 5S
Konular
1
Arkadaşlar mi 6 şarjı çok çabuk bitiyor. Ancak çoğu program arka planda çalışıyor. İstemediğim programların arka planda veri kullanımını nasıl kapatabilirim? Şimdiden teşekkürler..

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
mesela kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
ayarlar hakkında bölümünün ss atabilir misiniz

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Ayarlar>Pil>Pil sağ üst köşedeki ayarlar simgesine basın açılan pencerede cihaz kilitlendiğinde önbellek temizle seçeneğini tercihinize göre 1 veya 5 dakikaya ayarlayin. Ayrıca Güvenlik>izinler>Otomatik başlatma seçeneğini açın arka planda çalışmasini istediğiniz uygulamaları seçin diğerlerini iptal edin.

Oyla:

onurkaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Iphone 5S
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar>Pil>Pil sağ üst köşedeki ayarlar simgesine basın açılan pencerede cihaz kilitlendiğinde önbellek temizle seçeneğini tercihinize göre 1 veya 5 dakikaya ayarlayin. Ayrıca Güvenlik>izinler>Otomatik başlatma seçeneğini açın arka planda çalışmasini istediğiniz uygulamaları seçin diğerlerini iptal edin.

Hocam dediklerinizin hepsini yaptım... Bakalım faydasını görebilecekmiyim. Teşekkürler..

Oyla:

onurkaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Iphone 5S
Konular
1

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-12-12-15-58-464_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-07-12-12-15-58-464_com.android.settings.png
    141,4 KB · Görüntüleme: 27
Oyla:

onurkaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Iphone 5S
Konular
1
4-4.5 saat ekran süresi alıyorum. Umarım resmi doğru atmışımdır. Teşekkürler.

Oyla:

onurkaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay
Cihazım
Iphone 5S
Konular
1
Ben yıllarca iphone kullanırken şimdi Mi 6'ya geçtim ve pek anlayamadım androidi.. Mesela;
1. Arka planda çalışmasını istemediğim programları nasıl engelleyeceğimi,
2. Hemen hemen çoğu uygulamaya gelen bildirimleri nasıl iptal edeceğimi (Google sesli arama dahil, her uygulamanın üzerinde "1-2-3 vs. yazısını görmekten skıldım)
3. Whatsapp'ta baktığım, gördüğüm her resmi, videoyu telefon hafızasına atıyor ve gereksiz yer işgal ediyor. Bunu nasıl engelleyeceğimi anlayamadım.
4. En önemlisi de eski iphone telefondaki whatsapp konuşma geçmişimi yeni mi 6'ya günlerce uğraşmama rağmen maalesef atamadım. Ve eski telefondaki whatsapp uygulamasında benim için değerli ve önemli konuşmaları almam gerekiyordu.
Vereceğiniz cevaplar benim için çok değerli. Cevap verebilecek arkadaş var ise şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.

Oyla:

abdulsamet.oger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Üniversite (Hemşirelik)
Konular
8
Ben yıllarca iphone kullanırken şimdi Mi 6'ya geçtim ve pek anlayamadım androidi.. Mesela;
1. Arka planda çalışmasını istemediğim programları nasıl engelleyeceğimi,
2. Hemen hemen çoğu uygulamaya gelen bildirimleri nasıl iptal edeceğimi (Google sesli arama dahil, her uygulamanın üzerinde "1-2-3 vs. yazısını görmekten skıldım)
3. Whatsapp'ta baktığım, gördüğüm her resmi, videoyu telefon hafızasına atıyor ve gereksiz yer işgal ediyor. Bunu nasıl engelleyeceğimi anlayamadım.
4. En önemlisi de eski iphone telefondaki whatsapp konuşma geçmişimi yeni mi 6'ya günlerce uğraşmama rağmen maalesef atamadım. Ve eski telefondaki whatsapp uygulamasında benim için değerli ve önemli konuşmaları almam gerekiyordu.
Vereceğiniz cevaplar benim için çok değerli. Cevap verebilecek arkadaş var ise şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.

1. ve 2. sorunu "Greenify" uygulamasını (root gerektirir.) kullanarak istemediğiniz uygulamayı dondurarak çözebilirsiniz.
3. Whatsapp>Sağ üst köşe>Ayarlar>Veri kullanımı>"Medyayı otomatk indir" kısmını düzenleyip gelen tüm medyanın galeriye gitmesine engelleyebilirsiniz.
4. İphone kullanmadığım için yardımcı olamayacağım. :P

1. ve 2. sorunun rootsuz çözümünü de bilemiyorum. :(

Oyla:
Üst Alt