Güncelleme (Mi 6) MIUI 9.2.3.0

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
En azindan bir tepki geldi guncellemeyi geri cekme gibi. Keske bir aciklama da belirtseler. Sacma sapan bir guncellemeydi. Bu kadar kotusunu ilk defa gördük. Umarim bir daha boyle bir amatorce ise kalkismazlar.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim güncelleme geri çekme nedir nerden çıktı herhangi bi yerde bununla ilgili bilgi var mı?
[doublepost=1520625386,1520625353][/doublepost]
En azindan bir tepki geldi guncellemeyi geri cekme gibi. Keske bir aciklama da belirtseler. Sacma sapan bir guncellemeydi. Bu kadar kotusunu ilk defa gördük. Umarim bir daha boyle bir amatorce ise kalkismazlar.

Kardeşim güncelleme geri çekme nedir nerden çıktı herhangi bi yerde bununla ilgili bilgi var mı?

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Güncelleme geri çekilmiş güncelleme kırmızı ikon yokoldu ilginç...Alel aceleye gelen ve tepkiler alan rom kaldırılıp update için hazırlanıyor kanımca.

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Güncelleme geri çekilmiş güncelleme kırmızı ikon yokoldu ilginç...Alel aceleye gelen ve tepkiler alan rom kaldırılıp update için hazırlanıyor kanımca.
Nerden bakabılıyorz buna nerde gosterıyo o zaman şimdi güncelleme yapmayanlar yapamıcak istesede ?

esendağlı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5 32 GB
Konular
1
Evet sanırım geri çekmişler , şeytan gıdıklayıp duruyordu elimden bir kaza çıkacaktı az kalsın:)
[doublepost=1520626727,1520626646][/doublepost]
Nerden bakabılıyorz buna nerde gosterıyo o zaman şimdi güncelleme yapmayanlar yapamıcak istesede ?
Ayarlar>telefon hakkında>sistem güncelleme yolunu izlersiniz.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Evet sanırım geri çekmişler , şeytan gıdıklayıp duruyordu elimden bir kaza çıkacaktı az kalsın:)
Otomatik güncellemelerden ne kadar tikleri kaldırmış olsamda güvenlik uygulamasına girdiğimizde açılan ana sayfada bulunan optimizasyon seçeneğine tıklandığında güncellemeleri otomatik indir seçeneğinin tekrar aktif olmasını gözden kaçırmış olmam bununla birlikte daha önce sildiğim zipli dosyanın tekrar yüklenmiş olması ve bildirim panelinde güncellemeler yüklenmeye hazır yeniden başlatmak için dokunun butonu .. sonra nefesimi tutup parmak hareketlerimi salise salise takip ederek zipli dosyayı tekrar silmem ve verdiğim o kocaman nefes ( kalbi olan okumasın )

YENİLMEZ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aaaaaa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
922 yi indirip yükleyiciden yüklesek

Failunmechul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
5
[doublepost=1520625386,1520625353][/doublepost]
Yayinlanan son oreo 9.2.3.0 guncellemesi su an yayinlanmamakta. Son global kararli guncellemesi 9.2.2.0 dir. Asagidaki linkten kontrol edebilirsiniz.

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Yayinlanan son oreo 9.2.3.0 guncellemesi su an yayinlanmamakta. Son global kararli guncellemesi 9.2.2.0 dir. Asagidaki linkten kontrol edebilirsiniz.

Pekı orda indirme seçeneği var indirip kuramayız dımı kendımız flash vs bı ton muhabbet onları bilmiyorum

Failunmechul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
7.1.1
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
5
Pekı orda indirme seçeneği var indirip kuramayız dımı kendımız flash vs bı ton muhabbet onları bilmiyorum
Doğrudur. Indirip direkt kuramiyoruz. Yeni guncellemeyi bekleyecegiz.

Üst Alt