- Adım
- Mehmet Oğuz
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 30
Abi bir iki güne gelse keşke.
Dönemezsin hocam flaslaman gerekli oda iyi değilsen sıkıntı olabilir. Güncellemeyi beklesmdi dosyayi indirip 9.2.2 ye sistem guncellemesinden donemiyormuyuz deneyen yokmu
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Android yukseltmesi icin emin olmadan gecise gerek yoktu. 9.2.2.0 guncellemesi en iyi en kararli bir güncellemeyi ve biz bunu en fazla 1.5 ay tecrube edebildik malesef.Android yükseltmesi olduğu için yaşandı bence ama hataları genele dağıtmaları.Biran önce düzeltselerde başka roma geçiş yapmaya niyetlenmesek
Kesinlikle haklısın.Bende genelde beklemede kalırdım ama 9.2.2.0 harikaydı ve ne kadar bozabilirler dedim ama becermişler.Korkudan tema değiştiremez hale geldik.Android yukseltmesi icin emin olmadan gecise gerek yoktu. 9.2.2.0 guncellemesi en iyi en kararli bir güncellemeyi ve biz bunu en fazla 1.5 ay tecrube edebildik malesef.
Kısa zaman da bir güncelleme gelir. 9.2.2.0 gibi bir kararlılığa ulaşmak biraz zaman alabilir diye düşünüyorum. Ama yine de seviyorum telefonumu. Umitle bekliyorum.Kesinlikle haklısın.Bende genelde beklemede kalırdım ama 9.2.2.0 harikaydı ve ne kadar bozabilirler dedim ama becermişler.Korkudan tema değiştiremez hale geldik.
[doublepost=1520621913,1520621820][/doublepost]Bu arada android 6.7 arası geçiştede benzer sıkıntılar yaşanmış eu forumda okuduklarıma göre bunuda düzelticeklerdir elbet
Denedim guncelleme dogrulanmiyor.smdi dosyayi indirip 9.2.2 ye sistem guncellemesinden donemiyormuyuz deneyen yokmu