Aynen katılıyorum. Bi değişik hareket ediyor. En başta çok yavaş düşüyor sonra normalden hızlı düşüyor niyeyse. Bu sürümü pek beğenmedim ben. Bir dahaki güncelleme ne zaman gelecek acaba belli midir?Tuhaf gelecek belki ama bazen beklemede daha çok gidiyor gibi batarya. En azından kullansanda kullanmasanda batarya aynı şekilde tükeniyor. Bazen de farkli farklı performans görüyorum bataryada
bnde mi 6 nin su asagidaki butonlarina tav oldum abi bi kac defa doknyrum anca algilio bide illa ledli bolgeye dokuncamAynen katılıyorum. Bi değişik hareket ediyor. En başta çok yavaş düşüyor sonra normalden hızlı düşüyor niyeyse. Bu sürümü pek beğenmedim ben. Bir dahaki güncelleme ne zaman gelecek acaba belli midir?
Gesendet von meinem MI 6 mit Tapatalk
Bende tek elle kullanırken yanlışlıkla basıyorum bazen. Önceki telefonum iPhone 5'ti. Büyük telefona geçince arada böyle şeyler oluyor işte.bnde mi 6 nin su asagidaki butonlarina tav oldum abi bi kac defa doknyrum anca algilio bide illa ledli bolgeye dokuncam
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben de daha once buyuk ekran kullandim ama sknti yasamadim.buton bazen sinir edioBende tek elle kullanırken yanlışlıkla basıyorum bazen. Önceki telefonum iPhone 5'ti. Büyük telefona geçince arada böyle şeyler oluyor işte.
Gesendet von meinem MI 6 mit Tapatalk